Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1553. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15511552155315541555
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    harbor tweak'i nedir ondan da bahsetseydin hocam :)
  • Galeriden fotoğrafı whatsapdan birisine attığım Zaman neden bi Kopyasını daha oluşturuyor ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var mi bisiler bugun

• quote:

Orijinalden alıntı: Karargahx

Galeriden fotoğrafı whatsapdan birisine attığım Zaman neden bi Kopyasını daha oluşturuyor ???

Aynen hocam bunu bende merak ediyorum daha yeni oldu önceden böyle bişey yoktu
  • pek umutlanmayın ya :D
  • suuyurbendeuyurum kullanıcısına yanıt
    elinden alıp gelecek hem de :)
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    :)
  • Googleye tablet reyiz yazar mısın :):):) @suuyurbendeuyurum @Makale_Helvetia

• cordoncayo kullanıcısına yanıt
  • kesin olarak haftaya kaldı diyebiliriz artık :) çıkana kadar da konuşmam hakkında bu konunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

kesin olarak haftaya kaldı diyebiliriz artık :) çıkana kadar da konuşmam hakkında bu konunun

• Boş verin arkadaşlar nasıl olsa birgüm gelecek

Bu mesaja eklenen görseller:

• iyi akşamlar hocam , sizi tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın.

Geçen aylarda itunes hediye kartı ile ilgili soru sormuştum. Az önce ülkemi değiştirebilmek için $10'lık bir kart aldım. (en azından sadece bu hediye kartıyla ülkenin değişebileceğini sanıyordum) Şuan ne yaptıysam ülkemi değiştiremiyorum , hala kredi kartı bilgisi istiyor. Kodu satın aldığım kartın bilgilerini girince de '' your credit card was declined '' diyor. (Amerika'ya bağlı olmayan bir kart olduğu için heralde)

Elimde mi kalacak şimdi bu hediye kartı ?

Ayrıca telefonumdan '' view Apple ID '' kısmına giremiyorum , tekrar tekrar icloud parolamı soruyor , anlayamadım neden böyle oluyor.

• FRIENDS kullanıcısına yanıt

hocam resimde görüldüğü gibi üstte kart bilgisi seçmeden none a basıp alta itunes gift card numaranızı girip sonra onaylamanız gerek. bir de city , state, zip code ve telefon numarasını da resimdeki gibi düzenleyin. ondan sonra kabul etmesi lazım. ben de öyle yaptım en azından. 0.80 cent kaldı hala amerikan hesaptayım :)
    Görünüşe göre hediye kartı elimde patladı

None seçeneği yok malesef. Hesabımızın tanımlı olduğu ülkenin ayarlarında ''none'' seçeneği gözüküyor. ( kayıtlı kart varsa kaldırmak için , az önce Türkiye hesabımdaki tanımlı kartı bu şekilde kaldırdım)

Yine de yardımınız için teşekkürler :)

yeni hesap mı açmaya çalışıyorsun yoksa mevcut türk hesabını amerikan mı yapmaya çalışıyorsun?

ben türk hesabı amerikan yaptım bu yöntem ile
    Mevcut hesabımı Amerikan yapmaya çalışıyorum.

Anlayamadım ben de. Paypal seçeneğini kullanmak için Amerikan paypal hesabı açmaya çalışacağım ( ki büyük bir ihtimalle o hesapta da amerikan kredi kartı olmayacağı için itunes kabul etmeyecek ama denemeye devam edeceğim)

iTunes sürümüm güncel değil ondan olabilir mi acaba (pek sanmıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 14 Temmuz 2016; 22:51:37 >
    hocam eğer güvenirsen bir de ben bakayım istersen, apple id şifreni ve gift card kodunu dm'le yapmaya çalışayım.
  • 9.3.2 iphone 6 bazı uygulamalarda çökme meydana geliyor sözde itunes üzerinden kurulum yaptım. Başka böyle problemi olan var mı? Mesela ibb cep trafik bazen kendiliğiden kapanıyor.

• 
Sayfa: önceki 15511552155315541555
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.