Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1550. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15481549155015511552
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    6. beta göründü anlaşılan.. vay anasını ne inat bu be..
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Hocam beta 5'i verdiğiniz linkten yüklemeye çalışıyorum ancak profili yüklememe hatası veriyor. Ne yapmam gerekli sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Malesef

• Yok artık ya kusura bakmayın arkadaslar ama cidden yuh! Neymis bu jailbreak korkusu be apple

• Pangu sıdalandı change log kısmında sitede 9.3.2'yi yayınladı geri kaldırdı heralde verecekti 9.3.2 için jbyi vazgeçti yarında çıkmazsa bence jb aracını yayınlar yarın beta 6 gelse, jb çıktığı için haftayada final gelir ben dedim zaten tek sayılı dan sonra final vermiyorlar yani üç geldiyse beta 4, 5 geldiyse beta 6 kesin geliyor, sadece 9.3'te 7.betadan sonra final verdiler onda da etkinlik vardı zaten

• darkgamer_gs kullanıcısına yanıt
    profil işlemiyor sanırım tarihi dolduğu için. cihaza uygun ipsw'yi indirip itunes üzerinden update edin.
    Telefonunuzun tarihini geriye alıp yükleyin oluyor. 2 temmuzdu galiba bitiş tarihi siz 30 hazirana alın mesela öyle yükleyin ben öyle yapmıştım :)

Tamam hocam deniyorum şimdi. Teşekkür ederim cevabınız için.

kolay gelsin :)

bu kadar bekletiyorlar umarım adam akıllı gelir final sürüm de..
  • Kardeş dediğin gibi yaptım ve profil yüklendi. Sağolasın cevabın için.

Hocam iOS 10 betası yüklesek kasıyor. iOS 9.3.2 hala tam atabil değil. Apple da vermeyince güncellemeyi bende yükleme taraftarı oldum açıkcası. Görünür de ne jb var ne de yeni iOS sürümü. Büyük ihtimal 9.3.3 yayınlansa bile eğer jb çıkarsa yüksek ihtimal 9.3.4 yayınlanır.

• Kendi fikrim
    İos bu şekilde devam ederse çoğu kullanıcı android e geçmeyi tercih edecek. Çok hayal kırıklığı var çünkü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pangu inat yapıyor Apple ayrı inat yapıyor ama kazanan özgür yazılım olacak

Rica ederim dostum :)

şu an iOS 9 da kullanılabilecek en düzgün sürüm 9.3.3 beta 5, ama beta beta nereye kadar :) bugün de yayınlanmaması ile birlikte yarın için beta 6 ihtimali arttı. inşallah final gelir de mutlu son olur
  • Bakıyorumda herkes apple ne inatlaşıyor,jb çıksa ne olur falan diye yazmıs apple en iyisini yapıyor tabiki jb çıkarmalarına zn vermiyecek ios u en güvenilir,en stabil şekilde tutmaya çalışacaktır bukadar özgürlük düşkünüyseniz androide geçin apple yapması gerekeni yapıyor

• Elbette stabil güvenli bir sistem için apple tercih ediyoruz ama az da kısıtlamaları kaldırsın yada jb ye yol versin her sürümde gelen yenilikler illa bir tweakten alıntı oluyor bu apple'in de işine geliyordur. Ayrıca her sürüme jb çıksın demiyoruz ki nerdeyse yılda 1 çıkacak duruma geldi ona da müsade etsin. Hem android de jb gibi özgürlük olsaydı keşke yüzde 10 dahi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: sametsurmeli

Elbette stabil güvenli bir sistem için apple tercih ediyoruz ama az da kısıtlamaları kaldırsın yada jb ye yol versin her sürümde gelen yenilikler illa bir tweakten alıntı oluyor bu apple'in de işine geliyordur. Ayrıca her sürüme jb çıksın demiyoruz ki nerdeyse yılda 1 çıkacak duruma geldi ona da müsade etsin. Hem android de jb gibi özgürlük olsaydı keşke yüzde 10 dahi yok

Androidde her telefon,her sürüm için root var ki orda olması gerekende o ama bana kalırsa ios için jb hiç çıkmamalı yeniliklerin tweaklerden çalıntı oldugunu düşünmüyorum tabiki tweaklerle daha önceden yapılıyorsada apple'ın bak şu tweak çok iyiymiş bunu ekleyelim kafasında oldugunu sanmıyorum eklenecek şeyler için baya tartışma dönüyordur kendi içinde

• Root olmasına lafım yok ama rootlu bile yapacağın çok şey yok s6 rootlu kullanıyordum ama öyle telefonu da özelleştirebileceğin Mod yoktu. Apple gidip kendi cihazını jb yapıp tweaklere bakıp araklamıyor ama çıkardığı her özellik yada sürümde jb tweakleri esintisi bariz var

• 9.3.2 çıktığından beri yüklü hiçbir olumsuzluk görmedim.kitlenme donma v.s. herhangi bir durum olmadı.Şarjıda artık oturdu çok memnunum.
    yani daha nasıl stabil olabilir ki.yani o birazcık daha 9.3.3 de bu sefer olucak gibi söylemler tamamen psikolojik.
    Bana göre 9 serisinin en stabil sürümü 9.3.2
  • 
Sayfa: önceki 15481549155015511552
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.