Şimdi Ara

İOS 9.1 Hareketli Duvar Kağıdı Siyah Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi forumlar iphone 5s 16GB silver cihaz kullanıyorum temiz restore ederek İOS 9.1 kurdum duvar kagıdı olarak hangi hareketli duvar kagıdını secersem seceyim orda tuşa 2 kere bastıgım acık olan uygulamaları kapattıktan sonra ana ekrana geçtigimde duvar kagıdı gorunmuyor 1-2 sn. siyah olup düzeliyor, buda çok gözüme batıp beni rahatsız ediyor, bu sorun hakkında bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba.

• kimse mi yok yardım edecek?
  • ios surumuyle alakali. birdaha temiz kurulumla sorundan kurtulabilirsiniz. yeni ios cok sorun ile geldi maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BigGamer kullanıcısına yanıt
    tekrar restore ettim ama sorun hala devam ediyor aynı yine :(
  • tekrar konuyu acmak istemiyorum arkadaşlar yardımcı olacak yok mu?
  • Merhaba, bende de aynı sorun var. iPhone 6 plus 16 gb kullanıyorum. Ekimde aldım telefonu ve aldığım günden itibaren pil tasarrafunu açtığımda bu hata oluyordu ve İOS 9.1 güncelleme sonrasında ise pil tasarrufu açık ya da değil hiç farketmiyo hep aynı hata, açık uygulamaları kapatıp ana ekrana dönerken hep siyah ekran ki bu da telefonu çok yavaşlatıyo. Sıfırlayıp, yeni kurulum yaptığım halde düzelmedi ve İOS 9.2 güncellemesinde de düzelmezse telefondan kaynaklı olduğunu düşüncem. Çok can sıkıcı bi durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bazı sorunlara bizim çabalarımızla çözülmüyor yeni sürümü bekleyin belki onda hata giderilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.