Şimdi Ara

İos 8 İle Safari Çöp Oldu (İPad)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cihaz iPad 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nimotech -- 2 Kasım 2014; 17:10:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kesinlikle. ipad minide o kadar kullanışsız ki. mercury kullanıyorum artık ben. nedense hafiften de androide geçmeyi düşünmeye başladım a
  • quote:

Orijinalden alıntı: hegomanya48

kesinlikle. ipad minide o kadar kullanışsız ki. mercury kullanıyorum artık ben. nedense hafiften de androide geçmeyi düşünmeye başladım a

Hocam umarım ios 8.2 8.3 falan çıkarda düzeltirler güzelim tabletler çöp oldu

• Diger firmalar cihazlari hizlandirmak icin guncelleme getiriyor.Bunlar inadina her guncellemede telefonu yavaslatiyorlar kurulu sistemi bozuyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl google'a girmiyor. Zaten arama çubuğu aynı zamanda google ile eş değer görev görmüyor mu ve google tababını kullanmıyor mu ?
  • iOS 5-6 dakide yavaştı. 7 deki güzeldi ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntiVirus1923

Nasıl google'a girmiyor. Zaten arama çubuğu aynı zamanda google ile eş değer görev görmüyor mu ve google tababını kullanmıyor mu ?

Hocam arama çubuğunda arama yapınca sayfayı açamıyor hızlıala girince çokuyor falan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ios 6 da cok hizliydi safari ios 7 ile birazcık yavaşladı ancak birçok kullanım kolaylığı getirildi ios 8 e güncellemeyi düşünmüyorum yavaşlayacagi kesin

• Valla sizi bilmem hocam ama 3. Nesil Retina Ekranlı iPad kullanıyorum. Cihazı konuşmaya gerek yok zaten cihazın üvey evlat muamelesi görmüş olduğu malumunuz. Gerçi ben yine de cihazdan memnunum. Konumuza gelecek olursak deneyimlerime göre cihazda Safari'de gezinmek diğer iOS sürümlerinde olduğundan daha zor değil. Cihazın yaşı itibariyle sayfa gezinmesinde eğer çok hızlı sayfayı kaydırırsanız diğer sürümlere göre azcık daha yavaş kalıyor içeriklerin yüklenmesi ama onun dışında sayfaların açılış hızları diğer sürümlere göre kesinlikle daha hızlı. iOS 7'yi zaten hiç konuşmak istemiyorum, bir sürümdür ki o: o zamanın son nesil cihazı olan iPad Air'de bile sorunlu olsun. Cihaz şimdi iOS 8 ile bence çok daha düzgün ve kullanılabilir durumda. Tabi bu benim kişisel deneyimim ve burada kimseye kendi düşünceleri hakkında bir şey diyemem, saygı duyuyorum düşüncelerinize.

• Androidden geçtim ve iPhone 6 kullanıyorum safari bence isini gayet iyi yapıyor.

• safari gibisi varmı be pehhh
  • Şu iPad 2lerde safari çökmesini umarım güncellemeyle çözerler artık

• iPad mini 1 kullanıyorum, o kadar rezil oldu ki ios 8 ile kırıp atasim var. Klavye ile yazdıklarım 3 saniye geriden geliyor, Safari berbat durunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

iPad mini 1 kullanıyorum, o kadar rezil oldu ki ios 8 ile kırıp atasim var. Klavye ile yazdıklarım 3 saniye geriden geliyor, Safari berbat durunda.

Hocam evimde duran 3GS bile safariye daha sorunsuz giriyor

• Arkadaşlar Tam restore yapın cihazlarınıza ota güncellemeden vazgeçin ..
  • Ipad 4te de var aynı problem..

• iphone 6 plusda da durum aynı, safari çöküp duruyor.

• Safari kullanmayin simdilik. Yandex browser'i kurun. Su an en iyi browser o.

• quote:

Orijinalden alıntı: yarkan88

Safari kullanmayin simdilik. Yandex browser'i kurun. Su an en iyi browser o.

Tavsiyeniz İçin Sağolun hocam İndireyim Hemen

• iPad 2'de çok kötü durumda.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.