Şimdi Ara

İOS 8 DEN 7.1.2 YE GERİ DÖNENLER KULÜBÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de döndüm, wifi da düşüş oldu, whatsapp'ta mesaj geç gidiyor, çekim gücü düştü 5 çekerken 2 çekmeye başladı, spotlight arka planı bazen siyah beyaz oluyor yeniden başlatınca düzeliyor. Ben pek kullanmasam da 3g kapatma olsa iyi olurdu bir de.

• Hazir kulup kurmusken nasil donuldugunu de detayli anlatsaydin hocam

• cchokoboy kullanıcısına yanıt
    hocam video da var önce iPhone4,1_7.1.2_11D257_Restore yi bul indir sonra cihazı bağla i tunes de shift tuşuna baılıyken güncellemeleri kontrol et seçeneğine bas ordan indirdiğin iPhone4,1_7.1.2_11D257_Restore dosyasını seç o kadar
  • Bu arada attigin linkte onu anlattiginin farkindayim ama suan internetim baya yavas ve malum ios8 de wifi sikintisi var o yuzden yazarsan makbule gecer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cchokoboy -- 21 Eylül 2014; 22:57:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikret3968

hocam video da var önce iPhone4,1_7.1.2_11D257_Restore yi bul indir sonra cihazı bağla i tunes de shift tuşuna baılıyken güncellemeleri kontrol et seçeneğine bas ordan indirdiğin iPhone4,1_7.1.2_11D257_Restore dosyasını seç o kadar

Yedekleme tarzi birseye gerek varmi bunu yapmadan once yoksa direk oldugu gibi geciyor mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler acil yardım denilen şekilde yaptım fakat iPhone açıldığında yedek bölümünde icloud seçiyorum yedeklediğimi sandığım halde yedek yok diyor itunnes diyorum onun yedeğini de sürüm eski uyuşmuyor diye yüklemiyor ne kişilerim var ne başka bir şeyim ne yapabilirim
  • öncelikle bu linkden http://www.icj.me/ios/all cihazına uygun olanını bilgisayara indir daha sonra telefonu bilgisayara bağla i tunes de güncellemeler e gel sonra shift tuşuna basılı tutup güncellemeleri denetle seçeneğine bas sonra indirdiğin dosyayı seç ve işlem başlasın
  • valla ios 8 in yayınlandığı gün restore edip itunes den güncelleme yapdım.whatsapp facebook sapıtmış durumdaydı. geri döndüm 7.1.2 ye ama 7.1.2 de ana ekranda yukarıya çekince klavyede takılma oluyor ondan nefret ediodum.birde sesli mesaj gönderme ve emoji simgelerinden dolayı geri telefon üzerinden güncelleme yapdım.şimdilik bi sıkınt yok bence sıkıntı uygulamalardan kaynaklanıyor.güncelleme geldikçe düzelecektir.ben beğendim şahsen 8 i
  • tabi en başta iphone mi bul seçeneğini kapatıyoruz
  • ben ios8'den ios7.1.2 ye döndüm ve müzik açılmamaya başladı. basıyorum açılıyor sonra beyaz ekran oluyor 1 sn sonra kapanıyor. bilen varsa yazabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikret3968

öncelikle bu linkden http://www.icj.me/ios/all cihazına uygun olanını bilgisayara indir daha sonra telefonu bilgisayara bağla i tunes de güncellemeler e gel sonra shift tuşuna basılı tutup güncellemeleri denetle seçeneğine bas sonra indirdiğin dosyayı seç ve işlem başlasın

yedekleme olayı nasıl olacak herseyi tek tek yedeklemek gerekiyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cchokoboy -- 21 Eylül 2014; 23:23:29 >
  • Su an imzalad acık mı arakadaslar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende indiriorum 7.1.2i imzalar acık mı bilgi verir misiniz?
  • 7.1.2 yükledi ama etkinleştirmiyor
  • ipad imi 8 den geri döndürmeye çalışıyorum psw dosyasını gösteriyorum . i tunes da yüklenmeye hazırlanıyor yazısında kalıyor.. yüklenmiyor
    ne yapmalıyım ? lütfen yardım :((
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.