Şimdi Ara

ios 8 çıkarsa ben ios7 yükleyebilir miyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam herkese ipad 3 64gb +4g cihazıma ios 6.0.1 yüklü gayetde stabil çalışıyor.
    Malumunuz yeni ios güncellemeleri özellikle daha eski cihazlarda bazı sıkıntılarla beraber geliyor. ihtiyaç duymadığım için ios 7 yüklemedim.
    ama bazı uygulamalar ios7 istiyor , şuan için çok sıkıntı yok ama ios 8 çıkarsa bendeki versiyon uygulama konusunda daha fazla sıkıntı çıkarırmı yani çoğu uygulama en azından ios7 ister mi ?
    ben ios8 çıktıktan sonra ios 7 ye geçmek istersem güncelleme yapabilirmiyim acaba teşekkürler?

• bilgili_bilgili kullanıcısına yanıt
    o anki güncelleme neyse sizde onu güncellersiniz.İos 8 çıktığında direk ios8 e yükseltir.Seçme şansınız yok.
  • IOS 8 çıktığjnda imzalar yanlış hatırlamıyorsam 1-2 gün hala açık kalıyor 7 için.

Yani eğer geçicekseniz (ki eninde sonunda geçiceksiniz anlattıklarınızın tek çözüm noktası) 8 yayınlanmadan 1-2 gün önce geçin.

Performans olarak şöyle diyeyim;
    iPhone 4 çok yavaşladı ios 7 ile
    Ama iPhone 4S daha hızlı geldi bana 6.0.1'e göre (7.1.1 kullanıyorum şuan)

Tercih sizin. Yedeklerinizi almayı unutmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son sürümü yükletir her zaman
  • Final surumu geldiginde 1-2 gun imzalar iOS7 acik olacaktir TSS sitesinden takip edersiniz yarin aksama kadar link veren olmazsa ben paylasirim sizinle.

• cevaplarınız için teşekkürler
    şöyle bir olay yok mu apple da
    ben şuan ios7 sürmünü bilgisayarıma indirip daha sonra istediğimde itunes v.b programlarla yükleyemiyor muyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgili_bilgili -- 23 Temmuz 2014; 14:25:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İpad 4 ile aynı durumdayım ve pil ömründen,ısınma sorununundan ötürü ios 8 i bekliyorum, bakalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 8 çıktığında son 7.x sürümünün imzaları açıksa geçersiniz
    7 çıktığında 6'nın son sürümünün imzaları açık kalmıştı 2 gün. sevmeyen geri geçmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

8 çıktığında son 7.x sürümünün imzaları açıksa geçersiniz
    7 çıktığında 6'nın son sürümünün imzaları açık kalmıştı 2 gün. sevmeyen geri geçmişti

2 gün çok az bir süre değil mi ? bence daha fazla bir süre verilmeli ios 8 çıkmaya yakın 7 ye güncellemek lazım anlaşılan.
    teşekkürler .

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgili_bilgili

quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

8 çıktığında son 7.x sürümünün imzaları açıksa geçersiniz

2 gün çok az bir süre değil mi ? bence daha fazla bir süre verilmeli ios 8 çıkmaya yakın 7 ye güncellemek lazım anlaşılan.
    teşekkürler .

az bir süre zaten o yüzden çoğu kişi geri dönemedi
  • Şahsi görüşüm; iPhone 4 harici son versiyon yüklesem mi yüklemesem mi diye pek düşünmeye gerek olmadığı yönünde.

Ki babamın i4'ü birkaç gün önce 5.1.2 versiyondan 7.1.2 yaptım, telefon öldü, çöktü, pert oldu diye bir şey söz konusu olmadı. Az biraz yavaşlama var tabi. Zaten 2010 eylülünden beri kullanılan bir telefon. Onda bile fark bu kadar azsa sizde herhangi bir fark olacağını zannetmiyorum.

• aynı tereddütü iphone 4 için yaşıyorum. şu an 5.1.1 kullanıyorum ve gayet memnunum. tek sıkıntı apple store çok geç açılıyor. genellikle her işimi safariyle hallediyorum ama ilerde tango, whattsap giderse sıkıntı olacak.

ios 8 çıktıktan sonra güncelleme yapamayacaksak mecburen 7'ye geçeceğim galiba.

• aynı tereddütü iphone 4 için yaşıyorum. şu an 5.1.1 kullanıyorum ve gayet memnunum. tek sıkıntı apple store çok geç açılıyor. genellikle her işimi safariyle hallediyorum ama ilerde tango, whattsap giderse sıkıntı olacak.

ios 8 çıktıktan sonra güncelleme yapamayacaksak mecburen 7'ye geçeceğim galiba.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.