Bildirim
~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (596. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ersinbozyel
quote:
Orijinalden alıntı: ktaskaya
quote:
Merhaba arkadaşlar
İstediğim zaman aralığında cihazı uçak moduna sokacak tweak var mı acaba ? mesela gece 2 ile sabah 8 arası kendisi otomatik uçak moduna geçecek
up
İscheduler, xarold repo'da cracklisi var..
hocam teşekkür ederim sağ olun
iki tweak var diğeri crack niyetine mi geçiyor hangisi kurmam gerekiyor hocam ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktaskaya -- 17 Ocak 2015; 23:53:40 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ersinbozyel
quote:
quote:
Merhaba arkadaşlar
İstediğim zaman aralığında cihazı uçak moduna sokacak tweak var mı acaba ? mesela gece 2 ile sabah 8 arası kendisi otomatik uçak moduna geçecek
up
İscheduler, xarold repo'da cracklisi var..
hocam teşekkür ederim sağ olun
iki tweak var diğeri crack niyetine mi geçiyor hangisi kurmam gerekiyor hocam ?
Normal kurulumunu yap sen, gerekli olan bir eklentiyi de beraberinde kuruyorsa onayla.ben kurarken sadece ischeduler'i kurmuştu demek ki gerekli olan eklenti bende daha önce kuruluymuş..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
eyvallah hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktaskaya -- 18 Ocak 2015; 0:28:31 > -
Auxo 3 güncellemeden sonra benim vazgeçilmezim olmuştur. :) -
Iapfree ios 8 için ne zaman çıkar.
Yada benzer uygulamalar var mı?
Localappstore Iapcrazy kullanıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar cydia da kurulu gelen bazı repoları sildim, şu an hiç bir uygulama kurulmuyor. Nasıl default yapabilirim cydia yı?
Pc den yeniden jb yapmayı denedim ama olmuyor.
Not: Gerekli bağlılıkların veya çelişkilerin otomatik olarak bulunamaması veya düzeltilememesi nedeniyle, istenilen değişiklikler uygulanamıyor.
Bu uyarıyı veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 18 Ocak 2015; 5:02:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Fantasticoo
Arkadaşlar cydia da kurulu gelen bazı repoları sildim, şu an hiç bir uygulama kurulmuyor. Nasıl default yapabilirim cydia yı?
Pc den yeniden jb yapmayı denedim ama olmuyor.
Not: Gerekli bağlılıkların veya çelişkilerin otomatik olarak bulunamaması veya düzeltilememesi nedeniyle, istenilen değişiklikler uygulanamıyor.
Bu uyarıyı veriyor
cydia ya gir ana sayfada daha fazla paket kaynagi yazan kismina tikla orda gereken repolari goruceksin tikla ve ekle hepsi bu
merhaba arkadaşlar, iphone 6 + 8.1.2 de music box uygulamadan atıyor. Sizde de öylemi? ayrıca alternatif var mı?
tşkler :) -
VirtualHome 8 (iOS 8) (1.2.1-7) Güncellendi . (Başka yerde arama )
-
quote:
Orijinalden alıntı: kalora
VirtualHome 8 (iOS 8) (1.2.1-7) Güncellendi . (Başka yerde arama)
Hocam reponuzdan IDBox indirdim ama hesaplar arası geçişte "please register IDBox" uyarısı veriyor. Çözümü var mı ? -
Arkadaşlar ipad için fazla yorucu olmayan ve pil ömrünü kısaltmayan tweak önerileriniz var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kikiru -- 18 Ocak 2015; 14:29:56 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Orjinal deb dosyalarını takip edin.
http://kalora.tr.gg/ -
sorunu çözdüm belki bazı arkadaşlarda aynı sorunla karşılaşır diye buraaya yazmak istedim
itools ile bilgisayara bağlanıp /var/lib/dpkg/updates içindeki dosyaları sildim düzeldi -
Beyler kilit ekranını özelleştirebileceğim(saat tarih yerine istediğim birşeyi yazabileceğim) bir tweak varmıdır acaba , springtomize 3 te kelime sınırı var sanırım -
Jailbreak yapinca bankalarin cep subelerine giriste sikinti oluyor mu ona gore yukleyecegimde
quote:
Orijinalden alıntı: brave_tr
Jailbreak yapinca bankalarin cep subelerine giriste sikinti oluyor mu ona gore yukleyecegimde
Uyarı veriyor cihazda jb var diye ama devam diyerek kullanabiliyorsunuz. Ben kullanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: kalora
Orjinal deb dosyalarını takip edin.
http://kalora.tr.gg/
Kalora hocam bize orjinal debleri değilde cracklı debleri pc ye indirip yedekleyeceğimiz bir site veya bir yol veremezmisin
Çok teşekkürler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X