Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (596. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
448.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 594595596597598
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar böyle konuyu takip edemeyince hanzo gibi herşeyi soruyor duruma düşüyoruz ama buna benzer bir tweak kesin yayınlanmıştır.

Şu ios 8 ile gelen speed dial olayını (ana menü tuşuna iki defa basınca tepede çıkan kişiler listesi) bunu notification ekranına eklemek istiyorum. Cydia da tweak var mı? Resimdeki gibi;

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 17 Ocak 2015; 23:01:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ersinbozyel

quote:

Orijinalden alıntı: ktaskaya

quote:

Merhaba arkadaşlar
    İstediğim zaman aralığında cihazı uçak moduna sokacak tweak var mı acaba ? mesela gece 2 ile sabah 8 arası kendisi otomatik uçak moduna geçecek

up

İscheduler, xarold repo'da cracklisi var..

hocam teşekkür ederim sağ olun
    iki tweak var diğeri crack niyetine mi geçiyor hangisi kurmam gerekiyor hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktaskaya -- 17 Ocak 2015; 23:53:40 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ersinbozyel

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar
    İstediğim zaman aralığında cihazı uçak moduna sokacak tweak var mı acaba ? mesela gece 2 ile sabah 8 arası kendisi otomatik uçak moduna geçecek

up

İscheduler, xarold repo'da cracklisi var..

hocam teşekkür ederim sağ olun
    iki tweak var diğeri crack niyetine mi geçiyor hangisi kurmam gerekiyor hocam ?

Normal kurulumunu yap sen, gerekli olan bir eklentiyi de beraberinde kuruyorsa onayla.ben kurarken sadece ischeduler'i kurmuştu demek ki gerekli olan eklenti bende daha önce kuruluymuş..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eyvallah hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktaskaya -- 18 Ocak 2015; 0:28:31 >
  • Auxo 3 güncellemeden sonra benim vazgeçilmezim olmuştur. :)
  • Iapfree ios 8 için ne zaman çıkar.
    Yada benzer uygulamalar var mı?
    Localappstore Iapcrazy kullanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cydia da kurulu gelen bazı repoları sildim, şu an hiç bir uygulama kurulmuyor. Nasıl default yapabilirim cydia yı?

Pc den yeniden jb yapmayı denedim ama olmuyor.

Not: Gerekli bağlılıkların veya çelişkilerin otomatik olarak bulunamaması veya düzeltilememesi nedeniyle, istenilen değişiklikler uygulanamıyor.

Bu uyarıyı veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 18 Ocak 2015; 5:02:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

Arkadaşlar cydia da kurulu gelen bazı repoları sildim, şu an hiç bir uygulama kurulmuyor. Nasıl default yapabilirim cydia yı?

Pc den yeniden jb yapmayı denedim ama olmuyor.

Not: Gerekli bağlılıkların veya çelişkilerin otomatik olarak bulunamaması veya düzeltilememesi nedeniyle, istenilen değişiklikler uygulanamıyor.

Bu uyarıyı veriyor

cydia ya gir ana sayfada daha fazla paket kaynagi yazan kismina tikla orda gereken repolari goruceksin tikla ve ekle hepsi bu

• merhaba arkadaşlar, iphone 6 + 8.1.2 de music box uygulamadan atıyor. Sizde de öylemi? ayrıca alternatif var mı?

tşkler :)
  • VirtualHome 8 (iOS 8) (1.2.1-7) Güncellendi . (Başka yerde arama )
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

VirtualHome 8 (iOS 8) (1.2.1-7) Güncellendi . (Başka yerde arama )

Hocam reponuzdan IDBox indirdim ama hesaplar arası geçişte "please register IDBox" uyarısı veriyor. Çözümü var mı ?
  • Arkadaşlar ipad için fazla yorucu olmayan ve pil ömrünü kısaltmayan tweak önerileriniz var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kikiru -- 18 Ocak 2015; 14:29:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orjinal deb dosyalarını takip edin.

http://kalora.tr.gg/
  • 3yuq kullanıcısına yanıt
    sorunu çözdüm belki bazı arkadaşlarda aynı sorunla karşılaşır diye buraaya yazmak istedim

itools ile bilgisayara bağlanıp /var/lib/dpkg/updates içindeki dosyaları sildim düzeldi
  • Beyler kilit ekranını özelleştirebileceğim(saat tarih yerine istediğim birşeyi yazabileceğim) bir tweak varmıdır acaba , springtomize 3 te kelime sınırı var sanırım
  • Jailbreak yapinca bankalarin cep subelerine giriste sikinti oluyor mu ona gore yukleyecegimde

• quote:

Orijinalden alıntı: brave_tr

Jailbreak yapinca bankalarin cep subelerine giriste sikinti oluyor mu ona gore yukleyecegimde

Uyarı veriyor cihazda jb var diye ama devam diyerek kullanabiliyorsunuz. Ben kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalora

Orjinal deb dosyalarını takip edin.

http://kalora.tr.gg/

Kalora hocam bize orjinal debleri değilde cracklı debleri pc ye indirip yedekleyeceğimiz bir site veya bir yol veremezmisin

• serif61 S kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

Arkadaşlar böyle konuyu takip edemeyince hanzo gibi herşeyi soruyor duruma düşüyoruz ama buna benzer bir tweak kesin yayınlanmıştır.

Şu ios 8 ile gelen speed dial olayını (ana menü tuşuna iki defa basınca tepede çıkan kişiler listesi) bunu notification ekranına eklemek istiyorum. Cydia da tweak var mı? Resimdeki gibi;

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Auxo 3 Tweak'i İle Sanırım Bu Mümkün Ama Emin Değilim Yine de Bir Kurcalamanız Gerek :)

• 
Sayfa: önceki 594595596597598
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.