Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (533. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
448.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 531532533534535
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese iyi akşamlar şuan ios 8.2 beta 3 kullanıyorum ancak jailbreak yapmak için 8.1.2 ye dönmeyi düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum sizce döneyim mi? telefon 5s
  • alexdehset kullanıcısına yanıt
    Jb için başka şansın yok zaten beğenmezsen tekrar dönersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tunyukuk kullanıcısına yanıt
    aynen dediğiniz gibi hocam olur ya cydia sorunludur geçmeyin diyenler olabilir diye bir sorayım dedim.
    bulunduğum sürümden yedek alsam 8.1.2 de kurabilir miyim tekrar.
  • VenomS kullanıcısına yanıt
    Bu dosya ile ne yükleniyor ? Merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

Start of the 2015 with a new lock screen! Giving away 15 copies of ClassicLockScreen! Simply retweet and reply to this tweet to enter!

en uyuz oldugum sey su tweeter ama versene su herifin tweterini sansimizi deniyelim kardes
  • quote:

Orijinalden alıntı: --caner--

Hocam;
    CORE LS (TR) Tweak'i Yahoo da ki mod'lara göre tekrar güncellendi. (yüklü olmayan hava durumları eklendi)

bazı hava durumlarını tanımsız diye vermemesi için reponuzda aşağıdaki linkten güncellemeniz gerekmekteyiz.

http://dosya.co/78383a9e64e34d3c/CORE_LS_UniAW_3.3.rar

Yükleyip denedim güncellememiş maalesef :(
    Kalora hocam bu Güncelleme bi çok Tanımsız hava durumunu update edilmiş durumda. Gerekli Güncellemedir. Baya da yükleyeniniz varmış bu arada.
    son Güncellemedir zaten çünkü ÇOK RAHATSIZ ETTIM SIZI ISRARIM İLE..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --caner-- -- 6 Ocak 2015; 11:17:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

Start of the 2015 with a new lock screen! Giving away 15 copies of ClassicLockScreen! Simply retweet and reply to this tweet to enter!

en uyuz oldugum sey su tweeter ama versene su herifin tweterini sansimizi deniyelim kardes

Valla Benim Sevmediğimde Twitt'ler Ama Adamlar Alışmış :)

CoolStar :https://twitter.com/coolstarorg

• Whatsapp'da son görülmeyi kapattığımız zaman diğer kişilerin son görülmelerini görmemizi sağlayan bir teeak var mı stabil çalışabilen?

• iFenix kullanıcısına yanıt
    atdik bakalim bir tweet yerse sansimiza
    tesekkurler bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serif61 -- 1 Ocak 2015; 21:26:26 >
  • Müziğin arayüzünü değiştiren 2 uygulama denedim biri çalışmadı biride her seferinde uyarı verdi para istedi. Bilen kullanan var mı ios8 için..

• iFenix kullanıcısına yanıt
    Dağıtsa ne olacak hediyemiz gelmedi daha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upscale cikmis galiba dogru mu ?

• Arkadaşlar exkey de klavyedeki tuşlar arasınındaki Boşluğu kapatabiliyormuyuz çok küçük oldular çünkü...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Activator mü Quickdo mu kullanıyorsunuz. Hangisi daha iyi veya kullanılmalı. Fikir verecek arkadaşlar varmı

• BAEMER B kullanıcısına yanıt
    ben iphone 4 zamanından beri activator kullanıyorum sıkıntısını görmediğim gibi faydasını fazlasıyla gördüm. 6 plus üzerinde vazgeçilmezlerden biri hala. Quickdo kullanmadım ama videolarda aynı özellikleri gördüm. belki kullanan birileri yorum yapar :)
  • Upscale güncellendi. İphone 6+ yaptım çözünurlügü sorunsuz çalıştı. Tekrar 6 yapıp sonra 6+ yapınca yine eskisi gibi alttan ekran kaymaları başladı. Tam sorunsuz değil gibi şu anda. Yine 6+ olarak kullanıyorum çözünürlüğü bi şekilde düzeltttim ben.

Edit: ekranı klitleyip tekrar açınca yine aynı hata devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bedeviii -- 1 Ocak 2015; 23:50:33 >
  • alexdehset kullanıcısına yanıt
    Cydia da sorun vb yok tereddütsüz Jb yapabilirsiniz. 8.2 beta yedeğini 8.1.2 ye kuramazsınız
  • Watusi o işi görüyor sanırım. Kullanmadığım için net birşey söyleyemem ancak linkte de görülebileceği gibi songörülmeniz WhatsApp açıldığında güncellenmeyecek, diğerlerinin songörülmelerini göreceksiniz diyor;

http://ioshacker.com/cydia/watusi-ultimate-tweak-whatsapp-ios
  • İyi aksamlar
    iphone 6 ios 8.1 jb'li cihazim da hotspot calismiyor. Yardim edebilecek var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: •BuuReN•

Whatsapp'da son görülmeyi kapattığımız zaman diğer kişilerin son görülmelerini görmemizi sağlayan bir teeak var mı stabil çalışabilen?

mikoto Tweak'ini Denermisiniz Belki İçeriğinde bununla ilgili ayar olabilir :)
  • 
Sayfa: önceki 531532533534535
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.