Bildirim
~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (510. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
Bugün Yarın Düşer Cydia'ya Neredeyse Herkese Ulaşmış :) -
quote:
Orijinalden alıntı: OZYMANDIAS
quote:
Orijinalden alıntı: iFenix
ReachApp Beta Sürümü Çıktı Arkadaşlar :)
ReachApp beta has been released
Repo :http://elijahandandrew.com/repo/
Dostum LocalAPStore kullanıyorum bir kaç üst yorumda bir arkadaşım önerdi. Ama her programda çalışmıyor sence nedendir?:) İOS sekiz.bir.iki
Dikte ile yazıyorum o yüzden böyle oldu haha
Dikteyi nasıl kullanabiliriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ayarlar-Genel-Klavyeler-Dikte'yi Etkinleştir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu reachpapp yi hangi hareketimizle çağırıyoruz iphone 5 te nasıl çağırıyoruz çözemedim bir türlü -
-
Arkadaşlar herkes şarkı indirmek için music box ve bridge yazmış lakin xarold ve bigboss dan indirdiğim music box açar açmaz kapanıyor nereden düzgün çalışanını indirebilirim. 8.1.2
Üstad hediye olarak almak derken? Bedavayamı veriyorlar paralı tweaki bize
quote:
Agape Tweak'i İle İstediğiniz Tweak'i Hediye Olarak Alabiliyorsunuz ne zamana kadar Geçerli Bilmiyorum,
Sadece Cydia ID'inizi ve Hediye Almak İçin Tweak'i Seçiyoruz,
Sonra Sağ Üstte Sumbit Butonuna Basıyoruz Bu Kadar..
Hocam bu tweak nedir neyin nesidir cydia id de birsürü satın alınmış tweak var. Bir sakatlık olmasın sonra.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ama alttaki hesap makinesi veya cameraya basınca safe moda atıyor telefon ? -
Bende çıkmıyor bu hangi repoda -
quote:
Orijinalden alıntı: coolcool
Bende çıkmıyor bu hangi repoda
http://t.co/GyjG8wwVL7
tikla repo adresini goreceksin
fenix kardes acaba tum tweakleri istesek yolluyorlarmi yoksa sadece bir hakkimizmi var
Edit: Hepsini istedim ben ya tutarsa hesabi
bakiniz "Nasreddin Hoca"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serif61 -- 27 Aralık 2014; 10:34:22 >
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Altanis
Yukarıda bahsettiğim sorunun kaynağını buldum.Ola ki birileri de yaşar faydalansın.EKG Signals tweaki yaratıyormuş sorun,kaldırdım çözüldü.
EKG Signals+ 1.2-1 Şimdi Güncellendi Hocam Tekrardan Kurup Denermisiniz Aynı Sonuç mu çıkacak :)
Evet,şimdilik bir problem yok.Sanırım düzeltilmiş bug.Teşekkürler güncelleme haberi için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altanis -- 27 Aralık 2014; 10:39:38 > -
Nasıl bi' şey olduğu hiç farketmez bana tweak önerebilir misiniz?
Uygulamayı arka plana atıp başka bir uygulamaya geçsek bile arka plandaki uygulamayı aktif olarak çalıştıran kapatmayan bir tweak varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: LirikaLL
Nasıl bi' şey olduğu hiç farketmez bana tweak önerebilir misiniz?
HOCAM YORUMUNUZ MUHTEŞEM.. NEFES ALSIN YETER DİYONUZ YANİ
-
jb sonrası swarm uygulamadan atıyor bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen var mı
Gameloft oyunlarinda uygulama ici satin alma yapabilecegimiz bi tweak var mi?
O ZAMAN AUXO3 İLE BERABER KUR HATTA POLUS U DA KUR EK UYGULAMA DA ATAYABİLİYORSUN
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X