Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (471. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
452.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 469470471472473
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu işlemler yerine LinkTunes'i kullanmak daha iyi değil mi ?
  • Malesef tüm şarkılar Linktunes da mencut değil :)
  • Arkadaslar şu tweakin ne ise yaradigini bilen var mi? Ben indirmedim silsem bisey olur mu?
     ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • I5s JB yaptıktan sonra 1 saatte dolan şarj 2buçuk saatte dolmaya başladı sebebi ne olabilir ?
  • Bu linktunes eskiden limewire diye program vardi ona benziyor calismasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuwanda87 -- 20 Aralık 2014; 14:39:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

Blurredmusic diye müzik oynatma yerini beyazdan şeffaflaştıran birşey buldum ama güncel sürümden ötürü mü çalışmıyor ben mi çalıştıramadım.
    Bu konuda daha yeniyim bilmiyorum o yüzden..

?

• Saolun hocam deneyeceğim :)

• Hangi tweak'in ne kadar batarya tükettiğini gösteren bi tweak var mı ciddi anlamda batarya sıkıntısı çekmeye başladım

• Dun gece kurmadigim tweak kalmadi. Status bardaki saatin yerine yazi yazmak istiyorum fakat bir turlu bulamadim. Bir tane o isi yapabilicek tweak vardi. Onuda kurdugum da korsan muamelesi yapti bana Yaziyi yazdigimda da Pirate Version yaziyordu yazinin yanida :) Yok mu bilen, duyan, kullanan bu tarz bir tweak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eScapeeXc

Dun gece kurmadigim tweak kalmadi. Status bardaki saatin yerine yazi yazmak istiyorum fakat bir turlu bulamadim. Bir tane o isi yapabilicek tweak vardi. Onuda kurdugum da korsan muamelesi yapti bana Yaziyi yazdigimda da Pirate Version yaziyordu yazinin yanida :) Yok mu bilen, duyan, kullanan bu tarz bir tweak?

Ben o işlemi springtomize ile yapmıştım.Springtomizede yok yok.

• Hemen deniyorum. Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eScapeeXc -- 20 Aralık 2014; 15:05:23 >
  • eScapeeXc kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

• LirikaLL L kullanıcısına yanıt
    Yukledim simdi. Bir cok secenek var. LS saatini yazi ile degistirdim fakat StatusBar saati degismiyor
    Ben değiştirmiştim hocam kurcalayın biraz . Hemen değişmeyebiliyor.Springboardı tekrar başlat belki olur.

Yok, maalesef. Bircok kez yeniledim. Kombinasyonlari degistirip, degistirip denedim. Olmuyor
    Çok mu önemli hocam bu saati yerine yazı yazmak?

• quote:

Orijinalden alıntı: eScapeeXc

Yok, maalesef. Bircok kez yeniledim. Kombinasyonlari degistirip, degistirip denedim. Olmuyor

Bi tweak tweak daha buldum. İos 8 uyumlu mu bilmem adı MakeItMine

Haci dayi jailbreak islemini bedava oyun/program icin yapmiyorum ben. Tweakler icin yapiyorum. Kullandigim 3-4 tweak var o kadar. Yani cihazi kisisellestirmek icin yaptigimdan, bu da onemli oluyor :) Diger verdigin tweak nasil, ona da bir bakayim.
    Anladım, diğer söylediğim tweaki kullanmadım internetten bulup videosunu izledim , ios 8 de çalışır mı bilmem denemekte fayda var.

Sadece operator ismini degistiriyor bu tweak
  • 
Sayfa: önceki 469470471472473
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.