Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (417. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
448.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen ne işe yarar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HOCAM BUNU YAPABİLMEK İÇİN NEYE İHTİYACIMIZ VAR SÜPER GÖZÜKMEKTE. YARDIMCI OLUR MUSUN ?
  • foreveriphone kullanıcısına yanıt
    BioProtect kurdum gece. Su ana kadar gayet iyi calisti. Hicbir problem yok. Su ana kadar herhangi bir bug ile karsilasmadim. Kullanmak isteyenlere tavsiye edilir.
  • hocam,
    kalora reposundan core ls indiriniz. sonrasında groovyloocka girip temanın ayarlarına giriniz. ayarlarda. ilinizin yahoo kodunu değiştiriniz.
    ardından uygulamanın kendisine ait hava durumuna göre değişen arka plandaki resmi kaldırmak istiyorsanız. Hideweatherinfo Background'u aktifleştirin. Wallpaper options bölümüne "FullScreenWeatherWalls" yazınız.
    ayrıca ayarlarda bi çok şeyi kişileştirebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --caner-- -- 11 Aralık 2014; 12:49:51 >
  • İlk sayfayı okursanız her şey yazıyor hocam.
  • Edit: Caner'in yazdığı cevabı görmediğim için ben de yanıtlamıştım. Sildim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 11 Aralık 2014; 13:24:56 >
  • Çok teşekkür ederim bu forumda sizin gibi değerli üstadlar olduğu için çok mutluyum saygılar .😃

• Gunebakan44 kullanıcısına yanıt
    estğ. hocam niye sildiniz ki. farklı bi yorum yada daha kolaydır sizin ki.
    soruya cevaben atlamış gibi oldum sanırım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --caner-- -- 11 Aralık 2014; 13:55:57 >
  • kontrol merkezinden 3g ve 2g arasında geçiş yapacağımız bir tweak var mı?

ccsettings'de falan sadece data açıp kapatma var

3g kapatma yok :(
  • Arkadaşlar Tweetbot adlı uygulamayı ücretsiz ve sorunsuz şekilde yükleyebileceğim tweak var mı acaba ? ücretsiz indiriyorum ama açılınca kullanıcı hesabı ve şifresi istiyor denetim yapıyor ve hesapla ilişkisini göremeyince program kullanılmıyor. çözüm nedir bilen var mı ?
  • Kalora hocam repoya yeni eklediğin cydia enable tweak i ne işe yarıyor tam anlayamadım
  • --caner-- kullanıcısına yanıt
    Bir derleme yapayım o halde:
    1- Grovylock indirin.
    2- Kalora'nın reposundan CoreLS'yi indirin.
    3- iFile ile Grovylock içindeki CoreLS dosyasını bulun ve gerekli okuma, yazma izinlerini verin.

4- Ayarlar-Grovylock-Themes'den CoreLS'yi tanıtıp, ayarlarına girin, Yahoo şehir kodunuzu girin, f'yi c yapın, Wallpaper options bölümüne "FullScreenWeatherWalls" yazın, Hideweatherinfo Background'u aktifleştirin.

5- İstediğiniz animasyonları(Kuşlar, yaprak, balon, astronot vb) ayarlayıp, kaydedin.
    6- Telefona respring yapın.
    Sonuç:

Hepsi bu kadar.
    Not: İlk iki resim Şerif 61'den alıntıdır.
    Edit: Resimler küçültüldü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 11 Aralık 2014; 14:27:21 >

• nativist kullanıcısına yanıt
    Temanın adı ne kardeşim ?
  • gerekli okuma yazma izinlerini nasıl veriyoruz?
    Teşekkürler

• Yeni ls ve hs

• quote:

Orijinalden alıntı: sistembir

Kalora hocam repoya yeni eklediğin cydia enable tweak i ne işe yarıyor tam anlayamadım

Hocam telefonda yaptığınız özelleştirmeleri cydia açıldığı zaman göremezsiniz varsayılan gibi görünür bunlara aktif etmek gibi bişi bi anlamda .

• iFile ile dosya sistemine girin ve şu sıralamayı izleyin: var/mobile/Library/GroovyLock....Burada CoreLS dosyasını göreceksiniz; yanındaki "i" harfinin üstüne bastığınızda ilgili sayfaya ulaşırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunebakan44

Bir derleme yapayım o halde:
    1- Grovylock indirin.
    2- Kalora'nın reposundan CoreLS'yi indirin.
    3- iFile ile Grovylock içindeki CoreLS dosyasını bulun ve gerekli okuma, yazma izinlerini verin.

4- Ayarlar-Grovylock-Themes'den CoreLS'yi tanıtıp, ayarlarına girin, Yahoo şehir kodunuzu girin, f'yi c yapın, Wallpaper options bölümüne "FullScreenWeatherWalls" yazın, Hideweatherinfo Background'u aktifleştirin.

5- İstediğiniz animasyonları(Kuşlar, yaprak, balon, astronot vb) ayarlayıp, kaydedin.
    6- Telefona respring yapın.
    Sonuç:

Hepsi bu kadar.
    Not: İlk iki resim Şerif 61'den alıntıdır.
    Edit: Resimler küçültüldü...

Hocam yahoo kodu girmeme ragmen hala zhuai diye bir şehir gözüküyor.Ne yapsam olmadı :/ nedendir acaba?

tamam dostum deneyeceğim...
  • 
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.