Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (416. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
448.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Keşke bir tane daha alternatifi olsaydı o zaman girdiği delikten çıkardı şimdiye evasi0n ekbinden sanırım bu kereste ağırdan alışından belli işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

quote:

Orijinalden alıntı: taskinfener

Stabil olsunda.. Virtualhome gibi Saçma sapan Güncelleme yapmasınlar

Aynen zaten tek ümidimiz o geç olsun da güç olmasın.. :) VirtualHome8 gerçekten sıkıntılı geldi ama güncellemeler ile zamanla oda düzeliyor :)

VirtualHome8 in ne gibi problemleri var? Ben kullaniyorum, bir problemle karsilasmadim. Ben mi farkedemedim acaba?
  • eScapeeXc kullanıcısına yanıt
    Saçma sapan çalışma gibi bir problemi var canı istemedimi hiç çalışmıyor bazen sorunsuz çalışıyor kafasına göre takılıyor iphone 5s de hiç sorun çıkartmıyor 6da yarım yamalak çalışıyor plus ta canı isterse çalışıyor tüm iphone'larda sorunsuz çalışmıyor kısaca.Ben 5s kullanıyorum bazen telefonu kapatıp açmadan devreye girmiyor çalışırken çalışmaz oluyor kendi kendine
  • Çok acil 3g-2g geçişi lazım.

Onlar için çok kolay olması gerek neden hala yapmadılar :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreveriphone

Saçma sapan çalışma gibi bir problemi var canı istemedimi hiç çalışmıyor bazen sorunsuz çalışıyor kafasına göre takılıyor iphone 5s de hiç sorun çıkartmıyor 6da yarım yamalak çalışıyor plus ta canı isterse çalışıyor tüm iphone'larda sorunsuz çalışmıyor kısaca.Ben 5s kullanıyorum bazen telefonu kapatıp açmadan devreye girmiyor çalışırken çalışmaz oluyor kendi kendine

Vallahi ben evelsi gece yaptim jailbreak. Yaptigim gibi de kurdum onu. O zamandan beri calismadigi veya sacmaladigi olmadi bende. Kurdugum tweakler arasinda tek problemli olan BioLockDown. Onun yerine BioProtect i oneriyorlar cok ama bilemedim, arastiriyorum halen. Bu konuda sizin oneriniz nedir?
  • ben devam 8.2 jb çıkana kdar 8.1.1den geçmem
  • eScapeeXc kullanıcısına yanıt
    quest mode kullanıyorum ben dediklerini hiç kurmadım gerekte duymadım questmode o işin fazlasını yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreveriphone -- 11 Aralık 2014; 4:25:06 >
  • a_king kullanıcısına yanıt
    Peki bunlar yapilinca kayit ediyor mu sizde. Bende hep hata veriyor. Anlamadim gitti. Simdi yasal uyari hatasi vermiyor ama kayit sirasinda aac hatasi veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Auxo :) ooooo Süper Beklemedeyizzz :) Burada Abi 8.1.2 ne ara geldi 8.1.2 jb ne araçıktı Neler Oluyor . Tavşan Kaç Tazı Tut Hesabı
  • Spotify premium yapacak bir tweak var mı? Bdayspotify çalışmıyor galiba 8.1.1de

• quote:

Orijinalden alıntı: Kalvin Clein

Tweakler ayarlarda çıkmıyor acil yardım

Tweakler ayarlarda yoksa ve aktif değilse power+home tuşu ile kapatıp tekrar açın

• Tweak nedir anlayamadım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erturrk kullanıcısına yanıt
    8.1.1 den 8.1.2 ye geçtim, her ikisinde de BDayspotify çalışıyor bende.

Edit: Bu arada yeri midir bilmem ama, şu Borsa eklentisinde İMDB'yi görme şansımız var mı acaba? Döviz kurlarını bir ara ayarlamıştım, onlar gayet güzel işliyor ama Borsada hala diğer ülkeler görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 11 Aralık 2014; 10:17:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunebakan44

8.1.1 den 8.1.2 ye geçtim, her ikisinde de BDayspotify çalışıyor bende.

Hocam hesap bölümünde premium yazıyor ama ayarlarda müzik kalitesinde en yüksek seçeneği yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

Update : Cydia Enable - 1.0

Ne işe yarar.

• Fena da olmadı yahu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Rover Delisi

Tweak nedir anlayamadım?

Çimdik

• yazı sitilini de yatagan yaptın mı tadından yenmez.
    bu arada animasyonda kuşlar yapraklar astronot falanda var. pasif mi yaptınız onları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --caner-- -- 11 Aralık 2014; 10:45:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halitoz

quote:

Orijinalden alıntı: ender

appcake de olan 9999 code hatası malesef mevcut..

teleondan icileanerpro ya gir enalttan excluded(dışlanan uygulamaları seç)menüsünden appcakeyi seç anasayfada sağ üst köşede clean yani sıfırlayı seç tamamdır..apsyncyi kaldırmayı unutma ben böyle hallettim..

Arkadaşın tarif ettiği yöntem işe yaradı, çok teşekkür ederim.
  • --caner-- kullanıcısına yanıt
    Astronot hariç diğerleri aktif, dünyanın tepesinde dönüyorlar . Bu duvar kağıdı ile astronot da gayet iyi olur aslında...Kalora'dan, sizin de emeğiniz geçen uygulamayı kurdum, Şerif'in dediği ayarları yaptım o kadar. Tekrar ellerinize sağlık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 11 Aralık 2014; 11:02:50 >
  • 
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.