Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (365. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
452.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nativist

Ben Xarold reposundan indirmiştim aktif durumda şu an.

tesekkur ederim xarold daki calisti

@kalora senin repodaki 1.04
    calisan versiyon 1.4.0k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halted__

quote:

Orijinalden alıntı: Kasık biti

quote:

Orijinalden alıntı: ozan915

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: foreveriphone

xarold repodan audio recorderi indir

sorunsuz kurdum fakat etkin olduğu halde kayıt işareti yada kayıtlara herhangi bir kayıt düşmüyor nedendir ? 8.1.1

Aynı sıkıntı bende de var..hiçbir türlü sorunu çözemedim..umarım bu konuda yardımcı olan arkadaşlarımız çıkar..

4 dolara hacx'in Super Recorder' ini satın aldım artık baya iyi sorunsuz çalışıyor

ben de satin aldim, kesinlikle super bir uygulama. tavsiye ederim.

Audio recorder dan ne farkı var, o beleş

• Xmodgame clash of clans'ta kullanamıyorum. Oyunun içine kadar giriyorum hile penceresi açılıyor 'HİDE' dedikten sonra hiç bir değişme olmuyor

• PCNerd P kullanıcısına yanıt
    Kardeşim yaptım düzeldi teşekkür ederim
  • Candy crush da xmodgames ve locallappstore işe yaramadı altın almak için bir çözüm Varmı acep

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar songstudio programinda yasadisi uygulama hatasi aliyorum. Cihazim 8.1 jailbreakli 5s. Bu konuda bana yardimci olacak kimse yok mu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bedeviii

quote:

Orijinalden alıntı: sarcasticxx

Kendi reposunda ve bigboss reposunda mevcut şimdi gördüm. Fakat ben de hala 8.1 yüklü, deneyip yazar mısın çalışıp çalışmadığını.

XModGame calisti. Sorunsuz su anda. İlk girdigimde calismadi x isareti cikmiuordu oyuna girince historyden bi alttakini yukledik calisti su anda 1.1.2 son surum calisiyor :))

Hangi repo dan kurdunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

quote:

Orijinalden alıntı: halted__

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozan915

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: foreveriphone

xarold repodan audio recorderi indir

sorunsuz kurdum fakat etkin olduğu halde kayıt işareti yada kayıtlara herhangi bir kayıt düşmüyor nedendir ? 8.1.1

Aynı sıkıntı bende de var..hiçbir türlü sorunu çözemedim..umarım bu konuda yardımcı olan arkadaşlarımız çıkar..

4 dolara hacx'in Super Recorder' ini satın aldım artık baya iyi sorunsuz çalışıyor

ben de satin aldim, kesinlikle super bir uygulama. tavsiye ederim.

Audio recorder dan ne farkı var, o beleş

kaydi export edin bakali, calisacak mi? email ile gonderme disinda dosyayi kayit etmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tilsimtr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarcasticxx

Kendi reposunda ve bigboss reposunda mevcut şimdi gördüm. Fakat ben de hala 8.1 yüklü, deneyip yazar mısın çalışıp çalışmadığını.

XModGame calisti. Sorunsuz su anda. İlk girdigimde calismadi x isareti cikmiuordu oyuna girince historyden bi alttakini yukledik calisti su anda 1.1.2 son surum calisiyor :))

Hangi repo dan kurdunuz

Bigbos reposundan. 1.0.8 bitek onda vardir

• quote:

Ekranın küçük bi noktasından uyarı yapan Led ışık gibi BİLDİRİM TWEAK'i arıyorum .

var mı böyle bişey ?

bildirim ışığımız olmadığına göre ekranın küçük bi noktasından bu bildirim ışığını yapabilen bir tweak var mı

Ekran teknolojisi gereği ekranın ütünde 1 piksel yakmak ile ekranın tamamının açık olması aynı enerjiyi götürür. Sizin istediğiniz tweak olsa bile bildirim geldiğinde siz görene kadar ekran açık kalacak demek. Bu da pili su gibi içeceği anlamına geliyor.

Sizin istediğiniz şey oled ekranlarda mümkün sadece.
  • westlain61 W kullanıcısına yanıt
    hocam flex üzerinden tweak yapıp jailbreaki gizleyebiliyorsunuz. flex den song studio yu aratın, patch olarak songstudioyu seçin. sonra patch jailbreak diye arama yapıp jailbreak çıkan sonuçları seçin. sonra geriye dönüp o patchlerde bool yazan kısımları no ya çevirin. songstudio yüklü olmadığından ben patchi upload edemiyorum. ileride yaparsam sizi bilgilendiririm.
  • iFenix kullanıcısına yanıt
    Hocam zamanını alıcak ama bişey daha sormak istiyorum.Yine aynı şarj sorununu yaşamamak için olmazsa olmaz başlıca tweaklerini söylersen sevinirim çünkü şarj saat 19.00'u zor görüyordu
  • xmod çatır çatır çalışıyor. (ios 8.1.1 jb). bigboss reposdan 1.0.8 olanı indirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gustoy

Hocam zamanını alıcak ama bişey daha sormak istiyorum.Yine aynı şarj sorununu yaşamamak için olmazsa olmaz başlıca tweaklerini söylersen sevinirim çünkü şarj saat 19.00'u zor görüyordu

Valla Hocam Benim Kullandığım Tweak'ler Belli;

Alkaline
    Convergance
    GroovyLock
    LittleBrother
    RaspBery
    Springtomize 3
    WinterBoard
    iFile
    Flex 2
    BytaFont 2
    iCleaner Pro
    AppCake
    VirtualHome8

Şarj Süresi Normal Gidiyor Hızlı Düşüş Olmuyor Stabil Yani,
    Ama SmartTap veya Animasyon Geçişli Tweakler Olursa, Elbet Şarj Süresine zararı olacaktır :)

• iFenix kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam...
  • Ekran videosunu cekebilecegim tweak neydi arkadaslar ?

• quote:

Ekran videosunu cekebilecegim tweak neydi arkadaslar ?

"Display Recorder" Olabilir Hocam :)
  • Arkadaşlar yeni Sürüm Winterboard da summerboard yok. Bu sebeple yazılar yarım görünüyor merkezleyemiyor. Eski Winterboard ı deb yükledim. Ancak tema indirmeye kalktığımda Winterboard ıda güncellemeye Kalkıyor. Ya yazıları tam görünsün yapabilecek tweak yada Yöntem Lazım yada. Günceleme engelleyerek temayı kurabilmeliyim. ÇÖZÜM İÇiN YARDIM??

• quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

quote:

Orijinalden alıntı: Gustoy

Valla Hocam Benim Kullandığım Tweak'ler Belli;

Alkaline
    Convergance
    GroovyLock
    LittleBrother
    RaspBery
    Springtomize 3
    WinterBoard
    iFile
    Flex 2
    BytaFont 2
    iCleaner Pro
    AppCake
    VirtualHome8

Şarj Süresi Normal Gidiyor Hızlı Düşüş Olmuyor Stabil Yani,
    Ama SmartTap veya Animasyon Geçişli Tweakler Olursa, Elbet Şarj Süresine zararı olacaktır :)

iFenix hocam, Convergance hangi repodaydi? geriye dogru forumu taradim ama bulamadim:-(
    tesekkurler

• Hocam Şuan Beta Sürecinde Ve Satın Alan Kişiler Kullanabiliyor Sanırım..

Repo : http://repo.incendo.ws

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 3 Aralık 2014; 21:55:38 >
  • 
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.