Bildirim
~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (347. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: asdemre
quote:
Orijinalden alıntı: iFenix
quote:
Orijinalden alıntı: asdemre
Hocam sizin kullandiginiz tweaklerin ve temalarin bir listesini paylassanizda bizde yararlansak :) daha once paylastiysaniz post linkini alabilir miyim?
Hocam Bende Yenice 8.1.1'e Geçtim Yeni Yeni Tweak'leri Repoları Eklemeye Başladım :)
Ama Ekran Görüntüsü Olarak Paylaşabilirim :)
Cihazinizi tam dolu kullanilir hale getirdikten sonra ekran goruntulerini alabiliriz. Tesekkurler hocam.
Unutmadan ust barın beyaz renk olmasini saglayan eklentinin adi nedir?
Flex 2 İle Yapmanız Mümkün :)
White Status Bar Eklentisi İle Beyaz Bir Hale Bürünüyor :)
-
-
Arkadaşlar 8.1.1 de iFile da sıkıntı yaşayan oldu mu?. Bende kurulu fakat menüye gelmiyor respring kapa aç yaptım gelmedi. . .quote:
Orijinalden alıntı: darendeli
8.1.1 de groovylock sorunlu sanırım duvar kağıdını bi türlü değiştiremiyorum
Edit: Tekrar yükledim oldu. . .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnHolyBB -- 1 Aralık 2014; 13:00:13 >
-
Upscale veya Littlebrother a altarnetif tweak var mı acaba ? İkisinde de çözünürlüğü sona getirince karıncalanma oluyor ekranda. Bu nasıl düzelir güncellememi bekleyeceğizquote:
Orijinalden alıntı: staroftheskies
arkadaşlar 8.1.1 e geçip jb yaptım ancak alpine olan kök şifresini nasıl değiştiriyorsunuz.
pangu da bunun için bir kolaylık vardı.
eski mobileterminal 7 ye kadar uyumlu imiş.
siz nasıl değiştirdiniz.
Alıntıları Göster -
BigBoss reposu zaten vardı,
repoyu kaldırıp tekrar ekleyince oldu,
teşekkürler. -
Beyler indirdiğimiz videoları videolar arşivine değilde camera roll'a kaydedebileceğimiz bir eklenti var mı ? bridge de yapılabilir mi bu işlem ?quote:
Orijinalden alıntı: Bedeviii
Upscale veya Littlebrother a altarnetif tweak var mı acaba ? İkisinde de çözünürlüğü sona getirince karıncalanma oluyor ekranda. Bu nasıl düzelir güncellememi bekleyeceğiz
Alıntıları Göster
örneğin instagrama video atıcam ama videolar klasörümdekilerini atamıyorsun camera rolldakiler gözüküyor sadece -
quote:
ClassicLockScreen'ı yükleyebildiniz mi :)
Ya hocam ben şu classiclockscreende ekran saatini 24 olacak şekilde yapamıyorum şuan saat 13 olması gerekirken 1 diye gözüküyo telefon saatinde sıkıntı yok ama bunun sebebi nedir bi fikriniz varmı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fbahcemm
Çalışıyor hocam :) merak etmeyin.. Kullanmaktayım. Bir de klan adınızı ve isminizi verir misiniz bakayım köyünüze yardımcı olabilirim.
Hocam senden başka çalıştıran yok heralde. Ben boom beach oynuyorum. Nasıl çalıştırysan bi yardım ediver önemli o benim için :) -
quote:
Orijinalden alıntı: wizâRd
quote:
Ya hocam ben şu classiclockscreende ekran saatini 24 olacak şekilde yapamıyorum şuan saat 13 olması gerekirken 1 diye gözüküyo telefon saatinde sıkıntı yok ama bunun sebebi nedir bi fikriniz varmı ?
Valla Hocam CLS İle Alakalı bir Durum Değil Sanırım Bende Sıkıntı Yok Normal :)
-
Komple restore et cihazı ilk kuracağın tweakler ifile mobile terminal ve ilex rat olsun diğerlerini en son kurarsın -
Bridge i 3g uzerinden nasil kullanabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: foreveriphone
Komple restore et cihazı ilk kuracağın tweakler ifile mobile terminal ve ilex rat olsun diğerlerini en son kurarsın
Restoreyi nasil yapacam?
Ya internetten cihazına uygun ipsw dosyasını indir 8.1 için inince shifte basılı tutarak itunesi açıp geri yükle seçeneğinden yap yada lightning kabloyla bilgisayara bağla itunesi aç ve güncelle seçeneğine tıkla 8.1.1 kursun -
bioprotect 8.1.1 de sorunsuz dımı arkadaşlar ? aynı düzgün calısıyor muquote:
Orijinalden alıntı: foreveriphone
Ya internetten cihazına uygun ipsw dosyasını indir 8.1 için inince shifte basılı tutarak itunesi açıp geri yükle seçeneğinden yap yada lightning kabloyla bilgisayara bağla itunesi aç ve güncelle seçeneğine tıkla 8.1.1 kursun -
quote:
Orijinalden alıntı: Kasık biti
bioprotect 8.1.1 de sorunsuz dımı arkadaşlar ? aynı düzgün calısıyor mu
Sorunsuz hocam.Ben yükledim. -
quote:
Orijinalden alıntı: AkidTurk
Ayarlar / Mikoto / System (Springboard) / Use Unsupported Cables = Açık olacak.
malesef hocam sarj olmuyor..
quote:
quote:
quote:
İos 7 de de böyleydi bende sizin cihaz yeni sanırım bende ilk kurduğumda düzgündü sonradan böyle oldu cls nin ayarlarını ifike düzenleyebilirmiyiz mesela tuş kilidindeki yazıyı düzeltme vardı sanki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
AUXO2 Tarzı bi uygulama yokmu ? orta tuşu kullanma derdinden kurtarabilecek bi tweak ?quote:
Orijinalden alıntı: wizâRdquote:
quote:
quote:
İos 7 de de böyleydi bende sizin cihaz yeni sanırım bende ilk kurduğumda düzgündü sonradan böyle oldu cls nin ayarlarını ifike düzenleyebilirmiyiz mesela tuş kilidindeki yazıyı düzeltme vardı sanki
Alıntıları Göster
-
Hocam pList Dosyasını Düzenleyerek yapıyorduk :)quote:
Orijinalden alıntı: wizâRdquote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Ama Aklıma Gelmedi Şuan :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X