Bildirim
~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (346. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
cydia dan kurduğum herşey gittimişti...sadece cydia kalmıştı...
ana başlıklarını geri kurunca herşeyin ince ayarları geri geldi...misal activator u kurduğumda ayarladığım tuş kombinasyonları....
home tuşuna basmadan sadece dokunma olayına geri tuşunu atadım çok güzel oldu :) -
ClassicLockScreen 2.5.2 versiyonunu bulabilirsiniz kalorada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Knock Code
Bridge in 3g ile calismasi icin ne yapmak lazim
Bir cevap yok mu
quote:
Orijinalden alıntı: Erturrk
ClassicLockScreen 2.5.2 versiyonunu bulabilirsiniz kalorada
Çok sağol dostum :) -
-
Hocam sizin kullandiginiz tweaklerin ve temalarin bir listesini paylassanizda bizde yararlansak :) daha once paylastiysaniz post linkini alabilir miyim?
beyler teli sarj etmem lazım çakma sarj kablo var ama desteklemiyor diyor bunu önleyen bir tweak varmı ACİL pls..
Mikoto'da öyle bir özellik var ama denemedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: emre-29
beyler teli sarj etmem lazım çakma sarj kablo var ama desteklemiyor diyor bunu önleyen bir tweak varmı ACİL pls..
mikoto yu dene
Cydia kaynaklarına BigBoss reposunu ekleyin sonra tekrar deneyin. -
yükledim neyi aktif etmem gerekiyor :) @serif61
Ayarlar / Mikoto / System (Springboard) / Use Unsupported Cables = Açık olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 1 Aralık 2014; 12:14:52 > -
Aynısı bnimde basıma gelmişti..ifile veya filzadan activatör diye dosyalarda arattır plist dosyasını ve activatorle ilgili klasörü sil icleaner ile tarat cydiada yüklü gözüküyorsa kaldır de işlem tamam
quote:
Orijinalden alıntı: SANSLI38
Aynısı bnimde basıma gelmişti..ifile veya filzadan activatör diye dosyalarda arattır plist dosyasını ve activatorle ilgili klasörü sil icleaner ile tarat cydiada yüklü gözüküyorsa kaldır de işlem tamam
Hicbirsey yukluyemiyorum ki hep activator hatasini veriyor ifile faliza yok bende
quote:
Orijinalden alıntı: egecano
Hiçbir tweakte bytefont 2 yok. Aradım çıkmadı
Hocam BytaFont 2 Direk Cydia'dan Aratın Çıkacaktır :)
ModMyi Reposunda :) -
quote:
Orijinalden alıntı: asdemre
Hocam sizin kullandiginiz tweaklerin ve temalarin bir listesini paylassanizda bizde yararlansak :) daha once paylastiysaniz post linkini alabilir miyim?
Hocam Bende Yenice 8.1.1'e Geçtim Yeni Yeni Tweak'leri Repoları Eklemeye Başladım :)
Ama Ekran Görüntüsü Olarak Paylaşabilirim :) -
ClassicLockScreen'ı yükleyebildiniz mi :)quote:
Orijinalden alıntı: iFenixquote:
Hocam Bende Yenice 8.1.1'e Geçtim Yeni Yeni Tweak'leri Repoları Eklemeye Başladım :)
Ama Ekran Görüntüsü Olarak Paylaşabilirim :)
Alıntıları Göster
-
Convergance 1.1 beta 7 Yayınlandı!!quote:
Orijinalden alıntı: iFenix
ClassicLockScreen'ı yükleyebildiniz mi :) -
quote:
Orijinalden alıntı: iFenix
quote:
Ama Ekran Görüntüsü Olarak Paylaşabilirim :)
Cihazinizi tam dolu kullanilir hale getirdikten sonra ekran goruntulerini alabiliriz. Tesekkurler hocam.
Unutmadan ust barın beyaz renk olmasini saglayan eklentinin adi nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X