Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (282. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
452.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nativist

quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

quote:

Iphone 5 için ip6 çözünürlük yapan tweak var mıdır? Upscale haricinde :)

"LittleBrother" Tweak'i Var Deneyebilirsiniz :)

Fenix hocam bende de kurulu o tweak ama şu sorun var aşağı kısım sürekli Karıncalı oluyor

Tamamde hocam ayarlardan deaktif edince halloldu Sağolasın :)

Nazardan mıdır nedir tam yazarken yine aynı sorun çıktı

Alıntıları Göster
    openvpn veya capsule connect iş yerimde servera bağlanmam gereken programlardı. ios 8.1 güncellemesinden sonra ikisinide actığımda kapanıyor bu programları kullanabilen varmı jailbreakle ilgili bir sıkıntımı acaba ?

• quote:

PreferenceOrganizer 2 mostly kinda works... well... except the App Store Apps part of it. Apple's loading those specifiers in a strange way.

Alıntıları Göster
    Fouad ‏@iF0u4d 7 dk.7 dakika önce
    I have disabled the tweak on cydia store until i find and fix the issue with the duplicate failing to install.

not : Social Duplicator 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi take a minute -- 22 Kasım 2014; 22:17:08 >
  • ios7 için konum kandırma tweaki var mı bildiğiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: c34

ios7 için konum kandırma tweaki var mı bildiğiniz?

Fake Gps
    GpsCheat (tavsiye ederim)

kaloranın reposunda vardı galiba ikisi de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: take a minute

quote:

Orijinalden alıntı: c34

ios7 için konum kandırma tweaki var mı bildiğiniz?

Fake Gps
    GpsCheat (tavsiye ederim)

kaloranın reposunda vardı galiba ikisi de.

Alıntıları Göster
    Beyler Aura temasını kurunca sürekli safe moda atıyor tema uygulanıyor ama safe mod bölüm bölüm kapattım temanın özelliklerini olmadı cydiadan silince düzeliyor anca

• quote:

Yeni Çıkan Tweak'ler :

New: Social Duplicator 2 (iOS 8) 1.0
    New: Only3G 1.0.0

Only 3g kontrol merkezine 3g eklemek için mi
  • Arkadaşlar bi tweak vardı uygulamalar klasör gibiydi. Bi uygulamanın üstüne geçerek diğer uygulamalar çıkıyordu. Ismi neydi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar bi tweak vardı uygulamalar klasör gibiydi. Bi uygulamanın üstüne geçerek diğer uygulamalar çıkıyordu. Ismi neydi

Apex 2'yi mi diyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: animetrk

IMN for whatsapp güncellendikten sonra her yeri reklam olmuş. Zaten mesajların da yarısını göndermiyor, iyice kullanışsız oldu. Kaldırıyorum.

Swipeselection da bazı yerlerde çalışıyor bazı yerlerde çalışmıyor daha tam oturmamış.

Swipselection hiç bi zaman stabil olmadı bazı yerde çalışmıyor mesela şu an en önemli yer safari bu mesajı yazma alanında

• quote:

Orijinalden alıntı: take a minute

quote:

Arkadaşlar bi tweak vardı uygulamalar klasör gibiydi. Bi uygulamanın üstüne geçerek diğer uygulamalar çıkıyordu. Ismi neydi

Apex 2'yi mi diyorsun ?

Evet hocam teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 8.1 e donuyorum jb icin imzalar acik degil mi?

• https://ipsw.me/ burdan bakabilirsin
    yeşil olanlar signed yani imza açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labkamil -- 23 Kasım 2014; 0:23:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: labkamil

https://ipsw.me/ burdan bakabilirsin

En son 2011 de iphone 4 e jb yapmistim. Hangi tweaklari kesin yuklemem gerek mesela itunes ile senkonize etmek icin onemli tweaklar vardi

• quote:

IMN for whatsapp güncellendikten sonra her yeri reklam olmuş. Zaten mesajların da yarısını göndermiyor, iyice kullanışsız oldu. Kaldırıyorum.

Swipeselection da bazı yerlerde çalışıyor bazı yerlerde çalışmıyor daha tam oturmamış.

Ben de ona bakınıyordum, aynı sorun bende de vardı. 10 mesajdan 5'ini göndermiyor. Böyle bir bug olur mu gerçekten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jvcjvc

quote:

Orijinalden alıntı: labkamil

https://ipsw.me/ burdan bakabilirsin

En son 2011 de iphone 4 e jb yapmistim. Hangi tweaklari kesin yuklemem gerek mesela itunes ile senkonize etmek icin onemli tweaklar vardi

Alıntıları Göster
    kullanıma ve ihtiyaca göre değişir. Forumda tweak tanıtan konular var.

tweak yüklerken burdan ios 8 - 8.1 ile uyumlu tweaklere bakarak yükleyebilirsiniz.

• quote:

PanGuTeam : There is no Cydia since it's not compatible with iOS8 yet. But we already contacted @saurik and we will bundle Cydia after it's updated.
    Arkadaşlar whatsapp hızlı cevap tweak bulamıyorum, whatsapp extension diye bir tweak indirdim ama reklam çıkıyor sürekli bildiğiniz başka var mı acabA?
  • farukclkk kullanıcısına yanıt
    WhatsApp for IMN 01.-1 olması lazım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Knock Code

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Knock Code

iFile crackli olan bir repo var midir

Kalora'nın reposunda Mevcut Hocam :)

Tesekkur ederim :) Olu piksel testi ile ilgili herhangi bir app var midir peki

Malesef Bu Konu Hakkında Bir Bilgim Yok :)

http://iphonedpt.****.com

• quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Ben de ona bakınıyordum, aynı sorun bende de vardı. 10 mesajdan 5'ini göndermiyor. Böyle bir bug olur mu gerçekten?

Hocam yüklerken zaten yazıyor açıklamasında bütün mesajlar gitmeyebilir bu whatsapp'ın çalışma şekliyle alakalı diye fakat yarısından çoğu gitmiyor. Arka planda whatsapp açık değilse hele neredeyse hiç gitmiyor. Bir de bu reklam olayını çıkarmışlar crackli versiyon olduğu için iyice çekilmez olmuş. Aslında sorunsuz çalışsa ve reklamsız olsa mükemmel bir uygulama.

• quote:

Orijinalden alıntı: GiyotinNecmi

quote:

Swipselection hiç bi zaman stabil olmadı bazı yerde çalışmıyor mesela şu an en önemli yer safari bu mesajı yazma alanında

Evet safaride üst bölümde çalışıyor ama Google'da ya da herhangi bir sitede çalışmıyor. Daha önce iPhone 4S kullanıyordum (iOS 6.0.1) gayet stabil çalışıyordu onda. Hatta uyumsuz olduğu yer yoktu diyebilirim.

• 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.