Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
448.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmckr

quote:

Orijinalden alıntı: melankoln34

quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

Şöyle Bir Tweak Düşünceleri var ama Konsept Video ;

Tek kelime ile harika olur hatta böle bi özelliği bu kadar şeyi tanıtığınız için bi Ücret ALIN derim biZden

1 gb ram ile olabilecek bir sey gibi gelmiyor bana, yaniliyorda olabilirim.

Dostum kullandığımız cihaz apple bence olur çokta stabil olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefon 3g yi seçiyorum fakat Giremiyorum ne yaptıysam olmadı. uyumsuz tweakler dahil hepsini sildim, teli açtım kapadım. yok bana mısın demiyor. Nete bağlanmıyor?
    Sorunun nerden kaynaklandıgını bilen var mı? Acil cevaplarsanız sevinirim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tek kelime ile harika olur hatta böle bi özelliği bu kadar şeyi tanıtığınız için bi Ücret ALIN derim biZden

Ancak gordugumuz olay multitasking denebilir. Apple degil nasa olsa bile ram gerektirir bu olay. Air 2 suan 2 gb ram ile cikti. Yeni iphone modelleride artik 1 gb ustu olacaktir buyuk ihtimal. Bana zor gibi geliyor. Zaten concept video ne zaman hangi cihazlara bu destek gelir bilinmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: fbahcemm

Telefon 3g yi seçiyorum fakat Giremiyorum ne yaptıysam olmadı. uyumsuz tweakler dahil hepsini sildim, teli açtım kapadım. yok bana mısın demiyor. Nete bağlanmıyor?
    Sorunun nerden kaynaklandıgını bilen var mı? Acil cevaplarsanız sevinirim.

Cihaz Hücreselden bağlanmıyor? Operatör seçimi vardı o hiç yok tele gelmiyor.
  • CallBar (iOS 7 & 8) Güncellendi!!

That was fast: CallBar (iOS 7 & 8) is now live on BigBoss! Thanks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 13 Kasım 2014; 19:48:19 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ancak gordugumuz olay multitasking denebilir. Apple degil nasa olsa bile ram gerektirir bu olay. Air 2 suan 2 gb ram ile cikti. Yeni iphone modelleride artik 1 gb ustu olacaktir buyuk ihtimal. Bana zor gibi geliyor. Zaten concept video ne zaman hangi cihazlara bu destek gelir bilinmez.

3 gb Ramli sony lg Samsung kullandım ilk aldığım iphoneye geri döndüm lakin hiç biri stabil değil ama gel gelelim bu özelliği G3 de note 3 de iyi çalıştırmıyor eminim apple daha iyi çalıştırır

• Beyler kaloranın reposundan sipringtomize 3 indirdim fakat uygulama açılmadan kapanıyor telefonda ccsettings yüklü acaba ondan dolayı mı açılmıyor springtomize

• Aeternum Tweak'ı çalıştıran var mı?iPhone6 Plus ta dünden beri uğraşıyorum çalıştıramadım.Çalıştıran varsa burada detaylı bilgi verirse yararlı olacaktır..
  • Eyvallah hocam en kullanışlı tweaklerden biri.
  • melankoln34 kullanıcısına yanıt
    Bende note 3 ve g3 32 gb 3 gb ram olan modelden kullandim. Kullandigim android cihazlarda bunlardir. Kesinlikle iphone daha stabil buna bir sey demiyorum yeniden iphone'a donus sebebim budur zaten. Ancak android multitasking olayinda gayet basarili dogruyu soylemem lazim. Androidten nefret etsemde androidi sevebilmek icin en tepe modelleri alsamda hic sevemedim ama multitasking konusunda soylenecek birsey yok. Note 3 te ekrani ikiye bolme vardi gayet basariliydi g3 3-4 tane kucuk ekranlarda farkli uygulamalar acabiliyordu ve sorunsuz kullanabiliyorduk. İphoneda multitasking icin daha zaman var bence. iPad air 2 ile birlikte bunun baslangici yapilmistir bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: xaqok

Beyler kaloranın reposundan sipringtomize 3 indirdim fakat uygulama açılmadan kapanıyor telefonda ccsettings yüklü acaba ondan dolayı mı açılmıyor springtomize

Hocam Herkeste Aynı Sorun Mevcut Onun İçin Ayarlardan / Springtomize İle Ayarlama Yapabilirsiniz :)
  • iFenix kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam en kullanışlı tweaklerden biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 13 Kasım 2014; 19:53:50 >
  • iphone plus upscale yükledim cihaz çözünürlük sapıttı uygulamayı kaldırdım eski haline gelmiyor napıcaz
  • "OS Experience" iPhone Cihazlar İçin Güncellenecek :)
    Ne İşe Yaradığına Bakarsak Aşağıda ki Video İle İzleyebilirsiniz..
    iPad'lerin Vazgeçilmez Tweak'lerinden birtanesi..:)

• quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

iphone plus upscale yükledim cihaz çözünürlük sapıttı uygulamayı kaldırdım eski haline gelmiyor napıcaz

Görüntüler'den Small yada Large Olarak değiştirebilir Eski Haline Döndürebilirsiniz..
  • quote:

quote:

iphone plus upscale yükledim cihaz çözünürlük sapıttı uygulamayı kaldırdım eski haline gelmiyor napıcaz

Görüntüler'den Small yada Large Olarak değiştirebilir Eski Haline Döndürebilirsiniz..

eyvallah kardeşim valla cihazı restore edecektim bi ton uygulama tekrar indirmesi ölüm çok sağol
  • hocam sa aeternum ios8 ıhy den ındrdım fakat çalışmıyor bu nasıl calısdıgına dahır bı bılgınzı avrsa bızımle paylasırmısnız ?
  • quote:

.plist dosyasını da sil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HOCAM AETERNUM BENDE CALISMADI İPHONE 6 NEDENİ NEDİR ACABA İHY DEN INDIRDIM
  • xaqok kullanıcısına yanıt
    Ayarlar içinden yap kardeş yapacağın özelleştirmeyi .
  • 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.