Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
452.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, Appcake ile ilgili bir sıkıntım var. Tomtom'u da igo'yu da yükleyemedim. 999 hatası veriyor. Appsync, iapfree ve localappstore yüklü değil, neden olabilir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar torrent programı kurabılıyor muyuz jbli cihaza ? Varsa hangi program ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 5 te bekledigim performansi vermedi bu jb.Zira telefonu hayli yavaslatti...

• Unzerstörbar kullanıcısına yanıt
    Ben sadece iOS 6 teması kullanmıştım diğerleri hakkında bilgim yok ama linkteki konuya bir gözatın temalarla alakalı;

iOS 7 Jailbreak Temaları[ANA KONU]
  • Linktunes ölü link hatasi veriyor nasil hallederiz? Hyi reposundan kurdum

• hanci86 kullanıcısına yanıt
    Bedava yapmıyorsunuzdur bu işi ne kadar veriyorlar?
    Kaç gündür bitmedi şu sitenin reklamı
  • buraksahin kullanıcısına yanıt
    itransmission 4 ile torrent indirebiliyorsunuz hocam...

• quote:

Orijinalden alıntı: Tunyukuk

Ben sadece iOS 6 teması kullanmıştım diğerleri hakkında bilgim yok ama linkteki konuya bir gözatın temalarla alakalı;

iOS 7 Jailbreak Temaları[ANA KONU]
    Ambre iOS 8 İçin Güncellendi!!

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

Ambre iOS 8 İçin Güncellendi!!

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Alıntıları Göster
    Ai0s 8 Güncellendi!!

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• quote:

Orijinalden alıntı: mami9686

Şu icleaner ile ram nasıl temizleniyor bilen varmı arkadaşlar
    arkadaşlar cıhazım 5s jb yaparken preparing kısmını geçtikten sonra telefonun ekranında geri yükleme yazısı çıkıyor ve orada takılı kalıyor nerede yanlış yaptıgımı anlayamadım yardımcı olabilirmiziniz
  • iFenix kullanıcısına yanıt
    Yok mu hocam buna benzer birşey
    Bir programın içine girip ordan başka bir program açılamaz mı ya

• quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

Yok mu hocam buna benzer birşey
    Bir programın içine girip ordan başka bir program açılamaz mı ya

Bildirim merkezine Eklenebiliyor aslında İşine yararsa :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami9686

Şu icleaner ile ram nasıl temizleniyor bilen varmı arkadaşlar
    BEYLER ACİL YARDIM!

Cydia bir şeyi sildim gitti. Daha sonra rejailbreak yapayım dedim zaman aşımına uğradı gibi bir hata verip yapmadı, yapmıyor. Ayrıca restore edeyim deyip uygun iphone 5 global dosyayı indiriyorum, ama desteklenmeyen gibi bir şeyler diyerek bunu da yapmıyor.

Şimdi ise telefonu sıfırlayayım dedim kurulum ekranında ilerleme olmadan kaldı. Yardım lütfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PSO J318.5-22

BEYLER ACİL YARDIM!

Cydia bir şeyi sildim gitti. Daha sonra rejailbreak yapayım dedim zaman aşımına uğradı gibi bir hata verip yapmadı, yapmıyor. Ayrıca restore edeyim deyip uygun iphone 5 global dosyayı indiriyorum, ama desteklenmeyen gibi bir şeyler diyerek bunu da yapmıyor.

Şimdi ise telefonu sıfırlayayım dedim kurulum ekranında ilerleme olmadan kaldı. Yardım lütfen..

iPhone 5 'e Uygun ipsw Dosyasını indirin Modeline Göre..
    Sonra Telefonu DFU Moda Alın,
    iTunes'ten Shift tuşuna basılı tutarak + iPhone Geri Yükleye Basın,
    indirdiğiniz ipsw'yi Seçin Kuruluma Başlayacaktır,
    Sonra JB işlemini Tekrar Başlatabilirsiniz..
  • quote:

BEYLER ACİL YARDIM!

Alıntıları Göster
    Circly 1.1 iOS 8 İçin Güncellendi!!

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• quote:

Circly 1.1 iOS 8 İçin Güncellendi!!

Alıntıları Göster
    Hocam bana bi uygulamayı 2 tane yapacak tweak lazım. Social Dublicator yükledim ama olmadı. nasıl yapabileceğimi söyler misiniz hangi adımları izlyecegimi. oyundan 2 tane kurmak istiyorum mesela: Boom Beach

• quote:

PanGuTeam : There is no Cydia since it's not compatible with iOS8 yet. But we already contacted @saurik and we will bundle Cydia after it's updated.
    ifunbox üzerinden zil sesi atamıyorum. ios6 kullanırken hiçbir problem yoktu ama bugün 8.1e güncelledim+jailbreak yaptım ancak ifunbox üzerinden ne ipa yükleyebiliyorum ne de zil sesi yükleyebiliyorum. biri bana yardım edebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

Linktunes ölü link hatasi veriyor nasil hallederiz? Hyi reposundan kurdum

@

Evet. Yeni sürüm üzerinde çalışıyorlarmış.
  • quote:

quote:

BEYLER ACİL YARDIM!

iPhone 5 'e Uygun ipsw Dosyasını indirin Modeline Göre..
    Sonra Telefonu DFU Moda Alın,
    iTunes'ten Shift tuşuna basılı tutarak + iPhone Geri Yükleye Basın,
    indirdiğiniz ipsw'yi Seçin Kuruluma Başlayacaktır,
    Sonra JB işlemini Tekrar Başlatabilirsiniz..

Maalesef itunes cihazı görmüyor.

• Arkadaslar merhaba, CCQUICK PRO da 3g/LTE tusunu aktiflestirip,3g edge arasi gecis yapmak istedigimde malesef cihaz kitleniyor.Sizde de ayni durum soz konusumu yoksa baska bir tweak kullaniyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.