arkadaşlar sorum açık. 8.4 jb kullanıyorum fakat şarj öyle böyle değil su gibi gidiyor. sıfırlarsam komple düzeleceğini düşüüyorum. 8.4 ün imzaları kapanmış . 8.4.1 jb oluyor mu olmuyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: Matexa
arkadaşlar sorum açık. 8.4 jb kullanıyorum fakat şarj öyle böyle değil su gibi gidiyor. sıfırlarsam komple düzeleceğini düşüüyorum. 8.4 ün imzaları kapanmış . 8.4.1 jb oluyor mu olmuyor mu?
Hayır olmuyor. Cydia Impactor'u yüklerseniz 8.4te kalır ve restore etmiş olursunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Vic Rattlehead
quote:
Orijinalden alıntı: Matexa
Hayır olmuyor. Cydia Impactor'u yüklerseniz 8.4te kalır ve restore etmiş olursunuz.
Çok teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Jlozde
8.4.1 için durumlar biraz karşık tam JB olmuyor desek daha doğru. Safari üzerinden bir açık ile yarı JB yapılabildiği konuşuluyor ama tabii ki tam JB olmuyor ve JBnin tüm nimetlerinden yararlanamıyorsunuz. Bu yüzden geçmemek en iyisi.
Düzenleme: Konu ile ilgili detaylı bilgi (Link Silinmiştir)
o site gerçek değil , tarafımdan çaylak dönemlerimde denenmiş olup pangu simgeli bir şey yüklüyor profil ile , sonrasında 7-10 dolar verirsen yüklenir diyor ve tabiki yüklenmiyor zaten jb olsa direk internette olur ve tabiki ücretsiz olarak
edit : bende ios9 un çıkıp jailbreak inde çıkmasını bekliyorum
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: Jlozde
8.4.1 için durumlar biraz karşık tam JB olmuyor desek daha doğru. Safari üzerinden bir açık ile yarı JB yapılabildiği konuşuluyor ama tabii ki tam JB olmuyor ve JBnin tüm nimetlerinden yararlanamıyorsunuz. Bu yüzden geçmemek en iyisi.
Düzenleme: Konu ile ilgili detaylı bilgi (link silinmiştir)
pangu8 sahte site.
JB kullanmıyorum kendi sitesi sandım insanları hatalı yönlendirmeyelim o zaman.