Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
125.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bora_akar

Arama yaptığında karşı taraf açtığında titreme yapan bir tweak vardı bilen var mı ?

KuaiDial var. Artı olarak rehbere baya özellik eklemeye yarıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SocialDuplicator 2

için kaynak bilen var mı? Repo adresi lazım yoksa aramada çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

Selamlar arkadaşlar

Arkadasa jb yaptık ve 3-4 tweak indirdik (bendekilerin aynısı) şimdi cydia dan birşey indirilmiyor ve repo eklenmiyor sorun ne olabilir

Arkadaşlar ??

Çok repo eklemiş olabilirsiniz bazı repolarI silin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hırsızyavuz

Arkadaşlar 8.4 te protube çalışmıyor mu
    8.3 te çalışıyordu da

Edit:tamam buldum bigbosstaki calisiyomus

hocam hangi repodan indirdiniz ben diğer repolardan indirince açmıyordu bigboss danda crack yoktu nasıl yaptınız anlatır mısınız
  • Arkadaşlar Appsync kurduktan sonra uygulama kurulunca icon gelmiyor sizde bir dener misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRKuaZ_Cafe

quote:

quote:

Selamlar arkadaşlar

Arkadasa jb yaptık ve 3-4 tweak indirdik (bendekilerin aynısı) şimdi cydia dan birşey indirilmiyor ve repo eklenmiyor sorun ne olabilir

Arkadaşlar ??

Çok repo eklemiş olabilirsiniz bazı repolarI silin

Hocam bende de aynı Şeyler yüklü ama sıkıntı yok.
    5 tane falan ANCA.

• arkadaşlar kilit ekranına gelen bildirimleri düzenlemeveya onlar üzerinde işlemyapmaya yarayan bildiğiniz önerebileceğiniz bir tweak varmıdır?
    birde benim pil kullanımında istasitlik boş sadece uygulamların %leri var
  • Adaletlazım2015 kullanıcısına yanıt
    Ben direk bigboss tan indirdim onceden almisim yani

• arkadaşlar kullanım süresi ile bekleme süresi aynı ? arka planda çalışan uygulama varsa bunu nasıl bulacağız
  • Callbar 2.3-480 kuruyorum ama sürekli safe mod'a düşüyorum. Bu sorunu nasıl aşabilirim ?
    IOS 8.4 jailbreak
  • 4 s , ios 8.4 e accelerate kurabilen var mı ? ya da accelerate yi bulabilen ?
  • Arkadaşlar mac için var mı? iphone 5'e jailbreak yapmam lazım 8.1.2'deydim birkaç tweak denedim kastı sonra 8.4'e güncelledim şimdi ise windows olmadığından sanırım yok doğru mu?
  • Arkadaşlar çok acil cevap İlgilenen arkadaşlardan rica ediyorum cydown Çalışıyor mu daha önce kaç kere kurduysam restore etmek zorunda kaldım Şimdi durumu ne acaba Şu adreste indirmiştim
    http://repo.xarold.com

• quote:

Orijinalden alıntı: gastrocnemius

arkadaşlar. ip5 kullanıyorum. upscale ve littlebrother. ikisi de çözünürlüğü değiştiren tweakler. ip6 olarak ayarladım ikisinde de.. ikisinde de klavyedeki harf ve sayıların yerinde soru işareti çıktı.. daha önceden de upscale yüklemiştim ama böyle birşey olmamıştı . Yardımcı olursanız sevinirim..

Upscale veya diğeri iphone 4s'te calisirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezgin1101 -- 10 Temmuz 2015; 14:13:08 >
  • Arkadaşlar pil kullanım sürelerini göstermiyor bunu halledecek bir teweak var mı acaba Örnek beklemede 10 saat kullanım süresi iki saat

• quote:

Orijinalden alıntı: Gıcılli

Arkadaşlar pil kullanım sürelerini göstermiyor bunu halledecek bir teweak var mı acaba Örnek beklemede 10 saat kullanım süresi iki saat

Pil kullanım sürelerini gostermiyor derken ?
    Eğer pil kullanım süresi iphone tam dolduktan sonra gösterilecektir diyip - işareti varsa bu Springboard olayı yüzünden.
    Cydia da tweaklerin geneli kurduktan ya da sildikten sonra Springboard u yeniden başlatıyor, e bu da pil sürelerini sifirliyor.
    Yani mesela telefonunuzun şarjı %100 olduğu zaman oraya bakarsanız sayaç 0 dan başlar. Siz cydia dan bişey indirip silmedikce ya da telefonu kapatıp açmadıkça bi sıkıntı olmaz sürede.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leame

quote:

Orijinalden alıntı: Gıcılli

Arkadaşlar pil kullanım sürelerini göstermiyor bunu halledecek bir teweak var mı acaba Örnek beklemede 10 saat kullanım süresi iki saat

Pil kullanım sürelerini gostermiyor derken ?
    Eğer pil kullanım süresi iphone tam dolduktan sonra gösterilecektir diyip - işareti varsa bu Springboard olayı yüzünden.
    Cydia da tweaklerin geneli kurduktan ya da sildikten sonra Springboard u yeniden başlatıyor, e bu da pil sürelerini sifirliyor.
    Yani mesela telefonunuzun şarjı %100 olduğu zaman oraya bakarsanız sayaç 0 dan başlar. Siz cydia dan bişey indirip silmedikce ya da telefonu kapatıp açmadıkça bi sıkıntı olmaz sürede.

Hocam bekleme süresiyle kullanım süresini aynı şekilde göster yani değişen bir şey yok Örneğin bekleme on saat kullanım on saat aynı şekilde

• Bir tweak sürekli çalışıyo arka planda.. Bu şekilde birkaç tweake denk geldim ama hatırladıklarım insomnia pro, untetheredheysiri, sprinpage, particle wallpapers... Hatırladıkça eklerim. Bunlardan biri varsa kaldır. Büyük ihtimal düzelir..

• Apple Driver hasn’t been found sürekli bu hatayı alıyorum verilen programı yükledim olmadı, bir sürü taig sürümü denedim hepsi aynı.
  • Whatsapp'ta biri online olunca bildirim yollayan tweak vardı beyler, adını bilen var mı?

• 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.