Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
125.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar iPhone 5S ios 8.3 sürümdeki jailbreak'li telefonu "Tüm Ayarları ve İçerikleri Sıfırla" ile sıfırlamak istedim ama şimdi telefon açılmıyor. Beyaz ekran elma logosunda kaldı. Benzer konular aradım ama güncel bulamadım. Açamıyorum telefonu hiç bir şekilde. iTunes iPhonu'u görüyor ama en son yedeklemeyi geri yükleyemiyoruz, hata oluştu diyor.

Acil yardım bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Selamlar arkadaşlar

Arkadasa jb yaptık ve 3-4 tweak indirdik (bendekilerin aynısı) şimdi cydia dan birşey indirilmiyor ve repo eklenmiyor sorun ne olabilir

Arkadaşlar ??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi tweakları kurdunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

!..ÖNEMLİ..!

Arkadaşlar iPhone 5S ios 8.3 sürümdeki jailbreak'li telefonu "Tüm Ayarları ve İçerikleri Sıfırla" ile sıfırlamak istedim ama şimdi telefon açılmıyor. Beyaz ekran elma logosunda kaldı. Benzer konular aradım ama güncel bulamadım. Açamıyorum telefonu hiç bir şekilde. iTunes iPhonu'u görüyor ama en son yedeklemeyi geri yükleyemiyoruz, hata oluştu diyor.

Acil yardım bekliyorum.

Tek çare restore edeceksiniz cohazi

• iOS 7-8 JBden sonra OpenVPN uygulaması hiç açılmıyor. Bunun yerine geçebilecek uygulama da yok. Sadece Cydia'da GuizmOVPN diye beta uygulama var. O da doğru düzgün çalışmıyor ve ayarlardaki VPN bölümüne aktarmıyor.
    Sorunu nasıl çözebilirim? Genel bir sorun büyük ihtimalle. İnternette bu şekilde sorunu olan başkaları da var ama hiç çözüm göremedim. Sorun sonradan yüklenen tweaklerle alakalı değil. Hiç bir şey yüklü değilken de açılmadı.
    Çözüm veya alternatif yol önerileriniz varsa söylerseniz memnun olurum.
    Zaten JB'yi yapmayı tetherme tweaki için istiyodum daha çok. Bu sefer asıl program çalışmıyor. Benim için araştırma yapabilirseniz çok iyi olur. İngilizce iyi değil de benim :)
    Telefon iP4S 8.3 2.1.3 TaiG JB'li.
    Daha önce burada sorulmuş-çözülmüş bir konuysa yönlendirin beni

• quote:

Orijinalden alıntı: nirvana08

quote:

Orijinalden alıntı: sezgin1101

Bunu daha önceden biri sormuş sanırım ama çok geride kaldı kusura bakmayın bugün 2.dır icleaner Yüzünden telefonum çoktu (bidaha yüklemiyorum ) sürümüm 8.3 tu tekrar restore edip 8.3 kurdum 2.0.0 ile jb mi Yaptım ama Taig reposunu ekledim güncellemeler geldi ama yapamiyorum hata veriyor hata şöyle
     İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU]

Cudown varsa silin hocam ben öyle çözdüm sıkıntıyı

hocam yanıt için teşekkürler ama restore sonrası ilk cydia'ydı ne yaptısam olmadı hiç bi tweak eklenti vs yoktu zaten herseye aynı hatayı veriyordu bende dün restore ettim bugünde bastım jb yi şuan rahatım

• quote:

Orijinalden alıntı: nirvana08

quote:

Orijinalden alıntı: sezgin1101

Bunu daha önceden biri sormuş sanırım ama çok geride kaldı kusura bakmayın bugün 2.dır icleaner Yüzünden telefonum çoktu (bidaha yüklemiyorum ) sürümüm 8.3 tu tekrar restore edip 8.3 kurdum 2.0.0 ile jb mi Yaptım ama Taig reposunu ekledim güncellemeler geldi ama yapamiyorum hata veriyor hata şöyle
     İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU]

Cudown varsa silin hocam ben öyle çözdüm sıkıntıyı

hocam restore sonrası ilk cydiaydı hiç tweak eklenti uygulama vs yoktu yani herseye aynı hatası veriyordu ne yaptıysam çozulmedi bende dun restore ettim bugünde bastım jbyi şu an rahatım

• Arkadaşlar merhabalar , 8.4 jailbreak yaptım. cydia dan accelerate tweakini bulamıyorum.BigBoss reposunuda ekledim bi ton kaynak ekledim aramaya accelerate yazıncada çıkmıyor.Var mı bilgisi olan çözümü olan ?
  • Hackyouriphone reposunu yuklerken hata alan varmı? Bende hata veriyor bombos gorunuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: musti2307

Arkadaşlar merhabalar , 8.4 jailbreak yaptım. cydia dan accelerate tweakini bulamıyorum.BigBoss reposunuda ekledim bi ton kaynak ekledim aramaya accelerate yazıncada çıkmıyor.Var mı bilgisi olan çözümü olan ?

Merhaba accelerate yerine speed ıntensifier tweaks ını kur daha iyi 8.4 ile uyumlu modmyi reposunda..
  • Kendi kendine safemode a atıyor nasıl çözebilirim

• nuxx1980 N kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocamda bu sadece geçişi hızlandırıyo yani açılışlar için gene bekliyoruz.Okuduğum kadarıyla accelerate tamamını hızlandırıyormuş sistemin doğru mudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_1912

Kendi kendine safemode a atıyor nasıl çözebilirim

Genellikle son yüklediğin tweaklerin çakışmasından oluşuyor diye biliyorum banada bikaç kere oldu son yüklediklerimi kaldırdım düzeldi.
  • Bayadır yüklemiyorum da en son hangisini yüklediğimi görebiliyor muyum @musti2307

• cydiada kurulu olanlar var ya oraya gir zaten tarihleri gösteriyor hocam ordan bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti2307

cydiada kurulu olanlar var ya oraya gir zaten tarihleri gösteriyor hocam ordan bulabilirsin

Tamamdır hocam bide eskiden şey vardı sanki çakışan tweakleri gösteren bir tweak

• zeppelin için ios8 uyumlu güzel pack önerebilir misiniz?
  • arkadaşlar. ip5 kullanıyorum. upscale ve littlebrother. ikisi de çözünürlüğü değiştiren tweakler. ip6 olarak ayarladım ikisinde de.. ikisinde de klavyedeki harf ve sayıların yerinde soru işareti çıktı.. daha önceden de upscale yüklemiştim ama böyle birşey olmamıştı . Yardımcı olursanız sevinirim..
  • Arama yaptığında karşı taraf açtığında titreme yapan bir tweak vardı bilen var mı ?

• Arkadaşlar icleaner da cydiayı aktif ettim temizlene yapınca cydiadan atmaya başladı ayarlarda yüklediğim herşey var ama cydia ya giremiyorum ne yapabiliriz yardımcı olabilecek varmı Çok acil

• 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.