Şimdi Ara

ios 8.2 final [GELDİ] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
575
Cevap
4
Favori
16.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babınkine test ediyom önce sarjda iyileştirme varmı acaba
     ios 8.2 final [GELDİ]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • moral83 kullanıcısına yanıt
    hocam nette okudum. Şarjı sonuna kadar kullanıp veya %20 altına inince. Battery doctor programını açık bırakıp %100 olana kadar şarj ediyoruz(3 aşama bitiyormuş %100 olunca). Sonra 45 dk daha şarjdan çıkarmıyoruz. Bunu uygulayınca ; daha verimli kullanım, bataryanın bilmem birşeyi vardı oraya kadar doldugu için şarjın gösterimi gerçeğe en yakını oluyor(yani yüzdesi).

Link :http://www.applemanya.com/ios/iphoneunuzun-pil-omrunu-uzatin/
  • Apple çöptür. Windows 10 gerisi yalan

• quote:

Orijinalden alıntı: Gutartigen

Apple çöptür. Windows 10 gerisi yalan

Yav he he
  • Arkadaşlar 4s'i güncelledim ama pişman oldum batarya kalibrasyonu dediğiniz şeyi de iki kere yapmama rağmen pil su gibi gidiyor. Eski 8.1.3'e dönebilir miyim imzalar açık mı? Ya da 8.3 erken bi zamanda çıkar mı onu bekleyeyim mi? Böyle olmayacak gibi çok berbat pil olayı.

• Bu sürümden çok memnunum... stabilite, performans,şarj durumu çok iyi...
     ios 8.2 final [GELDİ]

• App Store Kimliğe bağlanamıyor hatası çıkmaya başladı uygulama indiremiyorum. Başka bu sorunu yaşayan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayboraweb

App Store Kimliğe bağlanamıyor hatası çıkmaya başladı uygulama indiremiyorum. Başka bu sorunu yaşayan var mı ?

Herkezde var genel bi sorunmuş

• Ne zaman düzelecek acep ?
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    Bendede appstore bağlanamıyor diyor.
  • Edit: problem bende de var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A073D9EAA -- 11 Mart 2015; 21:13:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemcem0

Bu sürümden çok memnunum... stabilite, performans,şarj durumu çok iyi...
     ios 8.2 final [GELDİ]

Cihaziniz 5s mi? Gercek kullanim boyle mi sahiden

• myloo1907 M kullanıcısına yanıt
    hocam ben ipodu yeni kalbire ediyorum. bi yarım saati kaldı. bendeki şarjla 10 saat wifi açık, müzik açık nette gezdim 10-12 saat arası gitti. Sizin bataryanız ölmüş olmasın ? Yoksa eski sürümde iyi mi gidiyorduda yeni sürümde bozuldu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazzho

Kaç bayiye sorduysam orjinal nano simkart yok

Avm içersinde bulunan bayi lerde olasılık daha yüksek onları dene...

• appstore çökmüş arkadaşlar, açıklama yok, güncellemeyle yada tel ile alakalı değil, bekleyeceğiz. sıfırlamayın telleri

şarjı çabuk biten arkadaşlar sürekli değil ama fırsat bulduğunuz kadar telefonu full şarj edin %100 olsun %80-85 civarına gelince yine fulleyin, ben 3-4 kez yaptım bugün, an itibariyle düzene girdi, battery doktor hiç bi işe yaramadı onuda belirteyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fb__ömer

hocam ben ipodu yeni kalbire ediyorum. bi yarım saati kaldı. bendeki şarjla 10 saat wifi açık, müzik açık nette gezdim 10-12 saat arası gitti. Sizin bataryanız ölmüş olmasın ? Yoksa eski sürümde iyi mi gidiyorduda yeni sürümde bozuldu ?

Dostum o şekilde bir kalibrasyon şehir efsanesinden başka birşey değil.pilinizi en dibe getirin. Ve cihazınını uçak moduna alıp şarj a takın %100 dolsun.
    Tamamdır.

Bunu ayda 1 kez yapın yeterlidir..

Daha fazla abuk subuk şu kadar çalışşın şu kadar dolsun şu ladar adaptörde kalsın bunlar hikaye. Lityum ion pil adaptör den gelen gücü %99 dolduğunda keser.. Doğal olarak anlamsızca güce bağlı olmasının filan alakası yok.

• sakarboy S kullanıcısına yanıt
    Özet olarak dediğiniz. Açılmayacak kadar bitir (uçak modunda kapansın yani). Sonra şarja tak ve %100 olmasını bekleden ibaret dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakarboy

quote:

Dostum o şekilde bir kalibrasyon şehir efsanesinden başka birşey değil.pilinizi en dibe getirin. Ve cihazınını uçak moduna alıp şarj a takın %100 dolsun.
    Tamamdır.

Daha fazla abuk subuk şu kadar çalışşın şu kadar dolsun şu ladar adaptörde kalsın bunlar hikaye. Lityum ion pil adaptör den gelen gücü %99 dolduğunda keser.. Doğal olarak anlamsızca güce bağlı olmasının filan alakası yok.

İlgisi yok %100 oldugunda en az 15 dk daha kalmasi gerekiyor ios6 da bunu anliyabiliyorduk ama artik pilde bu ibare yok

• quote:

Özet olarak dediğiniz. Açılmayacak kadar bitir (uçak modunda kapansın yani). Sonra şarja tak ve %100 olmasını bekleden ibaret dimi ?

İlla Açılmayacak kadar a bile gerek yok.
    Kendiliğinden bitsin şarj sonrada %100 e kadar dolsun yeterli.

uçak modunda şarj etmenin anlamıda
    Cihaz aktif bir işlem yapmasın. Arama vs. O yüzden yoksa özel bir anlamı yok yani..

• quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

quote:

Orijinalden alıntı: sakarboy

quote:

Tamamdır.

İlgisi yok %100 oldugunda en az 15 dk daha kalmasi gerekiyor ios6 da bunu anliyabiliyorduk ama artik pilde bu ibare yok

2+2=4 lityum ion pil %99 da gelen gücü keser.
    Oyüzden pil dolduktan sonra gücte takılı kalmasının anlamı yoktur.

Tartışmanın anlamı yok.

İstisnai bazı yazılımsal sorunların tutarsızlığı ile alakalı olabilir.
    Yada o andaki kullanılan cihazdaki pil in teknik bir probleminden kaynaklı tutarsızlıklar olabilir.

Örneğin pil ömrünün bitiren bazı cihazlarda şarj ın %100 ken bir anda %20 lere %30 lara düşmesi gibi...

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.