Şimdi Ara

ios 8.2 final [GELDİ] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
575
Cevap
4
Favori
16.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençler bilmediğimden soruyorum. Bu durum normal mi ?

ios 8.2 final [GELDİ]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakarboy S kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılmıorum , belki o % 99 kendi bünyesindeki durumdur ama ben % 100 de iken aldığımda % 100 olduktan sonra bekletip aldığıma göre çok daha kısa sürede % 99 a düşüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

kesinlikle katılmıorum , belki o % 99 kendi bünyesindeki durumdur ama ben % 100 de iken aldığımda % 100 olduktan sonra bekletip aldığıma göre çok daha kısa sürede % 99 a düşüyor

Yani kendi içinde cihazın gizli bir kısmından %101 102 gibi bir bölüm var diyosun. Peki öyle olsun..

• quote:

Yani kendi içinde cihazın gizli bir kısmından %101 102 gibi bir bölüm var diyosun. Peki öyle olsun..

• sakarboy S kullanıcısına yanıt
    Hayır ama cihazdaki yazılım misal pil seviyesi %96 iken bunu % 100 gösteriyor olabilir

• quote:

Hayır ama cihazdaki yazılım misal pil seviyesi %96 iken bunu % 100 gösteriyor olabilir

Yukarda onu söyleme çalıştım işte
    Pil in kalibrasyonunda / döngüsünde bir sıkıntı varsa yazılımsal olarak bi anda şarj değerinde farklılık olabilir vs..

• 4S için imzalar açıktı hemen eski sürüm olan 8.1.3'e döndüm. böyle memnunum. iki gün giden pilim bir günde iki kez şarj isteyecekse hiç gerek yok başka maceralara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myloo1907 -- 12 Mart 2015; 2:56:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

quote:

Orijinalden alıntı: cemcem0

Bu sürümden çok memnunum... stabilite, performans,şarj durumu çok iyi...
     ios 8.2 final [GELDİ]

Cihaziniz 5s mi? Gercek kullanim boyle mi sahiden

evet 5s. kullanım değerleri banada biraz yüksek geliyor evet inanması zor ama her zaman böyle değerler oluyor... diyorum arkaplanda çalışan uygulama falan mı varda bu kadar kullanım oluyor ama yokki arkada çalışan bi uygulama, ama bayada kurcalıyorum telefonu...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

quote:

Bu sürümden çok memnunum... stabilite, performans,şarj durumu çok iyi...
     ios 8.2 final [GELDİ]

Cihaziniz 5s mi? Gercek kullanim boyle mi sahiden

evet 5s. kullanım değerleri banada biraz yüksek geliyor evet inanması zor ama her zaman böyle değerler oluyor... diyorum arkaplanda çalışan uygulama falan mı varda bu kadar kullanım oluyor ama yokki arkada çalışan bi uygulama, ama bayada kurcalıyorum telefonu...

Uçak moduna alın wifi açın ve takılın yada müzik dinleyin inanın daha iyi sonuç alacaksınız .Burada şarjım şöyle iyi böyle iyi diyenlerin %99'u bu şekilde kullanıyor.

• 8.2 Güncellemeyi yaptım biraz önce, telefon açılmıyor , kırmızı br ekran gelip gidiyor.bilgisayara baglıyorum bişey değişmiyor. Nasıl kurtarıcaz şimdi ? bu güncellemede sorun yaşıyoruz malesef..
  • Arkadaşlar 5s imde sürüm 8.1.2 sizce 8.2 ye geçmeli miyim ?
  • tufless kullanıcısına yanıt
    kesin yüklemelisin.
    8.1.3 deydim en beğendiğim 8 sürümüydü fakat 8.2 ile daha fazla ekran süresi alıyorum.
    şuan 7 saat kullanım 23 saat beklemem var ağırlık wifi ekran yüzde 50 parlak şarjımda yüzde 31 de.
    yani yüzde otuz daha fazla şarjım gidiyor aynı kullanımıma.
  • kral1840 kullanıcısına yanıt
    O zaman bende yükliyim. İlk defa ıphone kullanıyorum bende 1 aydır kullanıyorum bu konulara biraz yabancıyım o yüzden sormak istedim. İtunes üzerinden güncelleme yapsam sorun olmaz dimi ?
  • tufless kullanıcısına yanıt
    ben hep itunes üzerinden yapıyorum güncellemeleri.
    bir kere otadan yaptım şebeke çekim düşüklüğü yaşadım,sebebide ota ile güncellemeymiş apple öyle dedi.telefonu sıfırladım düzeldi.
    tavsiyem itunes üzerinden güncelleme yapmaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb__ömer

hocam ben ipodu yeni kalbire ediyorum. bi yarım saati kaldı. bendeki şarjla 10 saat wifi açık, müzik açık nette gezdim 10-12 saat arası gitti. Sizin bataryanız ölmüş olmasın ? Yoksa eski sürümde iyi mi gidiyorduda yeni sürümde bozuldu ?

hayır hocam ölme ihtimali yok daha birkaç aylık cihaz. eğer öncesinde bir sorun yaşamış olsam yine anlarım da güncellemeden sonra oldu sorunlar. acaba ota güncelleme sıkıntı mı yapıyor diye düşünüyorum. itunes üzerinden güncelleme ile arasında çok fark var mı? gerçi cihazım çok temizdi 3 5 program anca yüklüydü ayrıca fotoğraf müzik falan da tutmuyorum cihazda. yani güncelleme yüklenirken bir sıkıntı olmuş mudur yoksa ios 8.2 mi problemli?

• quote:

Orijinalden alıntı: kral1840

ben hep itunes üzerinden yapıyorum güncellemeleri.
    bir kere otadan yaptım şebeke çekim düşüklüğü yaşadım,sebebide ota ile güncellemeymiş apple öyle dedi.telefonu sıfırladım düzeldi.
    tavsiyem itunes üzerinden güncelleme yapmaktır.

hocam şarj sorunu da otadan güncelleme ile bağlantılı mıdır acaba? daha önceki updatelerde hiçbir sorun yaşamadım bunda su gibi gidiyordu. gerçi bunu birçok iphone 4s kullanıcısı yazmış nette yani sorunu yaşayan sadece ben değilim ama yine de aklıma takıldı.
  • Arkadaslar ben sarj konusunda cok fark yok bi tık daha iyi demistim onceden .
    Ancak bi kez tam doldur bosalt yaptiktan sonra farkettim ki bi tık degil , bes alti tık daha iyi 8.1.3 ten .
    1 saatten fazla kullanim aldim onceki surume gore

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • myloo1907 M kullanıcısına yanıt
    Batarya ya etkisini bilmiyorum hocam ama bu otadan yüklemenin şebeke vb gibi sorunları ortaya çıkarması telefona indirilirken nette kopma falan.yani dosyalarda eksilme bozulma oluyormuş.her zaman olmuyormuş tabiki.
    Sizde bi telefonu sıfırlayın öyle deneyin şarjı.

• quote:

Orijinalden alıntı: DHako

8.2 Güncellemeyi yaptım biraz önce, telefon açılmıyor , kırmızı br ekran gelip gidiyor.bilgisayara baglıyorum bişey değişmiyor. Nasıl kurtarıcaz şimdi ? bu güncellemede sorun yaşıyoruz malesef..

sanırım iphone 6 sizdeki buyur çözümü
    https://www.technopat.net/2014/10/24/iphone-6-kirmizi-ekran-sorunu-nasil-cozulur/

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.