Şimdi Ara

iOS 8.1 ile iCloud'a Fotoğraf Desteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iOS 8.1 ile iCloud'a Fotoğraf Desteği geldimi ben i cloud a girdim bilgisayrdan fotograflar diye bisey yok

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisi olan yokmu ??
  • ultraslan52 U kullanıcısına yanıt
    Ayarlar --> Fotoğraflar ve Kamera --> iCloud Fotoğraf Arşivi (Beta) anahtarını açıyorsun, aşağıda fotoğraf yayını anahtarını kapatıyorsun. Cihazındaki foto arşivinin büyüklüğüne göre değişen bir süre sorunda tüm fotoların ve videoların iCloud'a yükleniyor. Tüm cihazlarından ve icloud.com'dan ulaşabiliyorsun üzerinde değişiklik yapabiliyorsun. Tabi bu arada icloud saklama alanın resimlerin ve yedeklemelerin için yeterli olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti3

Ayarlar --> Fotoğraflar ve Kamera --> iCloud Fotoğraf Arşivi (Beta) anahtarını açıyorsun, aşağıda fotoğraf yayını anahtarını kapatıyorsun. Cihazındaki foto arşivinin büyüklüğüne göre değişen bir süre sorunda tüm fotoların ve videoların iCloud'a yükleniyor. Tüm cihazlarından ve icloud.com'dan ulaşabiliyorsun üzerinde değişiklik yapabiliyorsun. Tabi bu arada icloud saklama alanın resimlerin ve yedeklemelerin için yeterli olmalı.

Ben eski cihazdaki i clouda yedekledigim fotoğrafları sımdı yeni cihaza nasıl atarım peki i cloud a gırıs yapmadım çünkü baska bilgileri istemiyorum Fotoğraflar gelsin sadece film rulosundaydı hepsi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    icoud.com'a girip istediğin resmini yükleyebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl yapıcam tam olarak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    burada tam olarak anlatılıyor.
    https://help.apple.com/icloud/?lang=tr#/mm290eb968fe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.