Bildirim
iOS 8.1 ile iCloud'a Fotoğraf Desteği
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bilgisi olan yokmu ?? -
Ayarlar --> Fotoğraflar ve Kamera --> iCloud Fotoğraf Arşivi (Beta) anahtarını açıyorsun, aşağıda fotoğraf yayını anahtarını kapatıyorsun. Cihazındaki foto arşivinin büyüklüğüne göre değişen bir süre sorunda tüm fotoların ve videoların iCloud'a yükleniyor. Tüm cihazlarından ve icloud.com'dan ulaşabiliyorsun üzerinde değişiklik yapabiliyorsun. Tabi bu arada icloud saklama alanın resimlerin ve yedeklemelerin için yeterli olmalı. -
quote:
Orijinalden alıntı: musti3
Ayarlar --> Fotoğraflar ve Kamera --> iCloud Fotoğraf Arşivi (Beta) anahtarını açıyorsun, aşağıda fotoğraf yayını anahtarını kapatıyorsun. Cihazındaki foto arşivinin büyüklüğüne göre değişen bir süre sorunda tüm fotoların ve videoların iCloud'a yükleniyor. Tüm cihazlarından ve icloud.com'dan ulaşabiliyorsun üzerinde değişiklik yapabiliyorsun. Tabi bu arada icloud saklama alanın resimlerin ve yedeklemelerin için yeterli olmalı.
Ben eski cihazdaki i clouda yedekledigim fotoğrafları sımdı yeni cihaza nasıl atarım peki i cloud a gırıs yapmadım çünkü baska bilgileri istemiyorum Fotoğraflar gelsin sadece film rulosundaydı hepsi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
icoud.com'a girip istediğin resmini yükleyebilirsin. -
Nasıl yapıcam tam olarak
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
burada tam olarak anlatılıyor.
https://help.apple.com/icloud/?lang=tr#/mm290eb968fe
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X