Şimdi Ara

IOS 8.0.1 ile ilgili herşey (duyumları paylaşalım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sim aktarmada sorun yaşayan varmı? Sim karttakı kişileri aktar dyince oyle kalıyor telefon İOS8 ile alakalı sanırım..
  • bir an önceçıkması lazım 8.0.1 in
  • Suudi Arabistan'da bile 4g şebekesi kullanılıyor. 3G tuşunu kaldırmak Apple in değil, Türkiye'de adam gibi 3G şebekelerinin olmamasının ayıbı. Yurt dışında Edge kullanan kimseyle karşılaşmadım bu zamana kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Apple küçük bir yazılımla bu sorunu halledebilir aslında.
    Mesela:
    Veri alışverişi 512Kbps altında ise 2G ile bağlanır ama alışveriş miktarı 512nin üstüne çıktımı hemen mümkünse 3G tercihi yapabilir. Android'te bu şekilde çalışan program vardı ismini hatırlarsam yazarım buraya.
    Bu arada batarya tüketimiyle ilgili yurtdışı formlarda LTE'nin kapatılıp 3G bağlantısına sevinenlerin bir sürü konusu okudum Sevinçlerimiz bile bir tık geriden geliyor.
  • Evet bizim baz istasyonlarının ölçüm değerleri, en yüksek limitin çok ama çok altında (E-devlet). hal böyle olunca bu yük bizim telefonlara biniyor. Çekim gücü yükselirse telefonlar daha az güç harcayacaktır ve kaliteli bağlantıya sahip oluruz.
    Cikarsa 26 sinda cikar kanki sali gunu cok erken olur diyede cikacagini sanmam umarim 26 sinda cikar raziyim

• quote:

Orijinalden alıntı: TownSportif

Cikarsa 26 sinda cikar kanki sali gunu cok erken olur diyede cikacagini sanmam umarim 26 sinda cikar raziyim

bende 25-26 gibi düşünüyorum..geçen seneki ios 7.0.2 güncellemesini baz alarak.. 7.00 dan tam 8 gün sonra :)
    Hadi insallah ciksinda bide ehatsapptan gelen mesajlara yukardan cevap verelim tamamdir cok iyi olur

• onu mark efendi yapacak yani uygulamanın uyumluluğu ile ilgili birşey :) bir de şu 3. parti klavyelerle de kilit ekranından mesaj yazabilelim..kullanamıyoruz..boş klavye geliyor..
  • Türkçe siri bekliyorum...bekliyorum...bekliyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  IOS 8.0.1 ile ilgili herşey (duyumları paylaşalım)

ios 8 ile şu ana kadar aldığım en uzun pil ömrü..telefon elimden düşmedi..ve 6 buçuk saat kullanım gördüm.. %9 gibi şarja taktım 6 saat 40 dakika idi.. kullanım esnasında sorun yok ama bekleme durumunda nedense daha çok şarj yiyor..ben henüz uyumluluğu sağlanmamış bazı uygulamalardan şüpheleniyorum.. stack+backboardd hataları da buna bir örnek..
  • bu arada iPhone 6 ve iPhone 6 Plus yeni çıktı malumunuz..ve GM sürümle geldiler..pekçok bug içeren bir sürüm..Apple elini çabuk tutup yeni çıkardığı cihaza leke sürdürmemek adına 8.0.1 güncellemesini en kısa zamanda sunacaktır..yani bu hafta veya Eylül sonu gibi :) Teorim bu yöndedir
  • Bekliyoruz bakalım. ios 7'ye göre daha az sorunlu bir geçiş olduğu kesin. Ama yine de düzelmesi gereken şeyler var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Operatörlerin elinde bulunan iOS 8.0.1 güncelleme içeriği ise şu şekilde raporlandı:
    -Telefon: Görsel sesli mesaja erişimdeki donma ve çağrı yönlendirmedeki hata düzeltmeleri
    -Klavye: Klavyede iCloud Keychain kodunu girerken oluşan hata düzeltmesi
    -Safari: Videoların arada oynamaması sorunu çözümü
    -Paylaşım: Passbook için AirDrop desteği hata düzeltmesi
    -VPN: VPN profillerini yüklemedeki bir problem gideriliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

Operatörlerin elinde bulunan iOS 8.0.1 güncelleme içeriği ise şu şekilde raporlandı:
    -Telefon: Görsel sesli mesaja erişimdeki donma ve çağrı yönlendirmedeki hata düzeltmeleri
    -Klavye: Klavyede iCloud Keychain kodunu girerken oluşan hata düzeltmesi
    -Safari: Videoların arada oynamaması sorunu çözümü
    -Paylaşım: Passbook için AirDrop desteği hata düzeltmesi
    -VPN: VPN profillerini yüklemedeki bir problem gideriliyor

Hocam 3G kapatma ile ilgili bi duyum falan yok mu ? Bizim burda 3G cekmiyor, bu yuzden bi suru internetle çalışan uygulamaya giremiyorum. 2G çektiğinde her uygulamaya girebiliyorduk

Apple'ın yapacak bir şeyi yok mu? Operatörle ne alakası var. Yazılım ile alakalı bu durum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple güncellemelerini önce ortak olduğu operatörlere gönderip uyumluluk testi yaptırır..onlardan gelen olumlu yorum sonrası da güncellemeyi sunar..

3G ile ilgili bir bilgim yok malesef..ileride 3G kapatma eklerler mi bilinmez.Artık minimum standart 3G olarak kabul ediliyor.. LTE(4G) aç kapa olarak da kalabilir.Şimdi olduğu gibi
  • 3G Kapatma olmadan ios8 bir HİÇ.
  • 3G kapatma gelmedikten sonra 8.0.1 niye geliyor ki
  • Arkadaşlar, benim sorunum 3G'nin kapatılıp kapatılmaması ile ilgili değil. Benim telefon İOS 8'e geçtikten sonra 3G ile internete ya bağlanmıyor ya da sayfa çok geç açılıyor. Bu tür sorunu olan başka kimse var mı? Telefonum 5S
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.