3g olayını ios7 kullanırken de kapatmamıştım. şimdi de 1 gün 4 saat bekleme, 6 saat kullanım gördüm. ufak tefek hatalar var ama o kadar da olacak tabii.
sorunun 3G ile ilgili olduğunu sanmıyorum..yazılımsal ufak hatalardan dolayı batarya tüketimi anormal seviyede..bir taraftan da bilinçli mi yapıldı acaba diyorum..5 ve 5s kullananları 6 plus'a yönlendirmek için.. (%10 daha uzun batarya ömrü) ?
3G'nin pil tüketiminin fazla olmasının sebebi bizim dandik operatörlerimiz. Hiçbiri adam gibi kapasite planlaması yapmadığı için telefon durmadan stabil bir istasyon arıyor. Bu durmadan arama yaptığı içinde bataryanın dibine vuruluyor.
3G kapatma butonunun olup olmaması Apple'ın yazılım güncellemesiyle yapılacak bir şey, benim iphone 5'imde 3G değil LTE açma kapama var. Türkiye telefonu bir de.
quote:
Orijinalden alıntı: Baelros
3G'nin pil tüketiminin fazla olmasının sebebi bizim dandik operatörlerimiz. Hiçbiri adam gibi kapasite planlaması yapmadığı için telefon durmadan stabil bir istasyon arıyor. Bu durmadan arama yaptığı içinde bataryanın dibine vuruluyor.
3G kapatma butonunun olup olmaması Apple'ın yazılım güncellemesiyle yapılacak bir şey, benim iphone 5'imde 3G değil LTE açma kapama var. Türkiye telefonu bir de.
ben de operatörlerin baseband güncellemesi yaparak tekrar 3g butonunu aktif edebileceklerini okudum ama ne kadar doğru bilemem tabi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme