Şimdi Ara

Ios 7 Yüklenmemiş 4S nekadar eder?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta da belirttiğim gibi, arkadaşlarımın telefonlarında deneyip kullandığım ios 7'ye bi türlü ısınamadım ve telefonumu 6.1.3 ten sonra hiç update etmedim. Sanırım 3-4 ay kadar daha garantisi var. Kutusu faturası vs. tam. Bitek şarj aleti biraz kötü durumda yenisi alınmalı. Bu durumda telefonum ne kadar eder? Yazılımı yükseltmemiş olmam satarken bana maddi olarak bir avantaj sağlar mı? Teşekkürler..

• Sahsen ben ios 6 yuklu diye piyasanin ustunde fiyata almam ama takintili ardaslar icin en fazla 100 lira daha fazla eder normal fiyatindan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schnitter

Sahsen ben ios 6 yuklu diye piyasanin ustunde fiyata almam ama takintili ardaslar icin en fazla 100 lira daha fazla eder normal fiyatindan.

+1
  • Arkadaşımın ios 6.1.3 yüklü 64 gb yurtdışı kayıtlı 4S telefonu var.. 2 yıl kullanılmış ama çiziksiz temiz 900 liraya 2 aydır satamıyor..
    850 lira veren oldu, inatçı biraz kabul etmiyor..
    Zaten iki sene doldu mu telefonu satacaksın..

• Benim gibi takıntılı insanlar verir 100+

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Benim gibi takıntılı insanlar verir 100+

+1
    Aslında takıntı demeyelim,
    Kullanım,stabilite...vb gibi artıları için,şimdi izin verilse ios 6'ya geçecek binlerce kişi çıkar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Benim gibi takıntılı insanlar verir 100+

+1
    Aslında takıntı demeyelim,
    Kullanım,stabilite...vb gibi artıları için,şimdi izin verilse ios 6'ya geçecek binlerce kişi çıkar

Bence binlerceden fazla çıkar. iOS 6 ve öncesinin şarj, stabilite ve göeüntüsünü hiçbir iOS veremez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Bende takıntı olmadığına katılıyorum. Ios 6 daki karizma görünüm 7 ile yerle bir oldu bence.. Ciddi anlamda ios 7 kullanmak istemiyorum. Sanırım bu telefonu satarsam android falan deneyeceğim samsung 5s lerin şarjı uzun süre dayanıyo diyorlar...
  • Takıntı haricinde ios versiyonuna ekstra para veren olmaz

• Ios 6 nın berbat klavyesine eskimiş ikonlarına ekstradan para verecek adamı zor bulursun hocam ama vardır illa ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Megozenn

Ios 6 nın berbat klavyesine eskimiş ikonlarına ekstradan para verecek adamı zor bulursun hocam ama vardır illa ki.

Bu da sizin bakış açınız hocam saygı duyarım..
  • Bende hala 5.0.1 var. Jailbreak vs çok stabil kullanıyorum telefonumu ama birçok program artık ios 6 aşağısını kabul etmiyor. Mecburen yükselticem.
    Merak ettiğim bu halinden 6.. küsür herhangi bir versiyona geçebiliyor muyum?
  • İos 6 nın görünüşünü pek sevmiyorum fakat şarj süresi için belki verirler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.