Şimdi Ara

iOS 7 Yüklemeyi Düşünmeyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Varsa ne olacak ? Konunun amacını anlayamadım.
  • Evt herkes merakla bekliyor ve farklı bir ios deneyimi istiyor... Bunu anlıyorum fakaaat... ios 7 , ios 6 ya göre ağır bir os olmuş. ip5 6.1.4 ten sonra yavaşladı, ipad 3th resmen yavaşlamakla birlikte kasılmaya başladı... seri ve sorunsuz bir os olmamaış maalesef .. ben ios 6 yı hala tavsiye ediyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 5 siyah..
    yüklemeyeceğim o ne öyle beyaz beyaz..
  • sanki facebook grubu kuruyorsun o nasıl başlık.

• iPhone 4S Siyah...

Yüklemeyeceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: desarc

Evt herkes merakla bekliyor ve farklı bir ios deneyimi istiyor... Bunu anlıyorum fakaaat... ios 7 , ios 6 ya göre ağır bir os olmuş. ip5 6.1.4 ten sonra yavaşladı, ipad 3th resmen yavaşlamakla birlikte kasılmaya başladı... seri ve sorunsuz bir os olmamaış maalesef .. ben ios 6 yı hala tavsiye ediyorum..

Bide iOS 6.1.3 ve 6.1.4 için JB çıktımı tadından yenmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iphone 4s rezalet şarz süresi düştü resmen çok yiyor çoktan geri dönüş yaptım 6,1,4 dahastabil ve sorunsuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: desarc

Evt herkes merakla bekliyor ve farklı bir ios deneyimi istiyor... Bunu anlıyorum fakaaat... ios 7 , ios 6 ya göre ağır bir os olmuş. ip5 6.1.4 ten sonra yavaşladı, ipad 3th resmen yavaşlamakla birlikte kasılmaya başladı... seri ve sorunsuz bir os olmamaış maalesef .. ben ios 6 yı hala tavsiye ediyorum..

Bende tam tersi 6.1.4'ten sonra kesinlikle daha hızlandığını düşünüyorum. İphone 5'te kesinlikle bir hızlanma söz konusu. Ben özellikle hızını çok beğendim İOS 7'nin. Ama kesinlikle temiz bir şekilde itunes üzerinden kurulması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arnold08

iphone 4s rezalet şarz süresi düştü resmen çok yiyor çoktan geri dönüş yaptım 6,1,4 dahastabil ve sorunsuz

6.1.3
  • Beyaz cihazı olanın yüklememekle iOS'e yazık ettiği sürümdür 7.

iOS 6 döneminde de türemişti "Ben altı yüklemem, gasıyo!!1!1!"cular. 2 - 3 aya paşa paşa güncellediler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.