Şimdi Ara

iOS 7 yayınlandı (Güncellendi) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
2
Favori
13.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ios7 igreennc tek kelimeyle igrenc telfon oyuncak gbi duruyo

• Temple run 2 ios7de kasiyor sanki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan78

Yıl 2012 iphone 3gs kullanırken android 3.0 lı tabletim olmuştu.
    İzlenimim berbattı ve hemen sattım tableti.
    Sene 2013 android 4.3 yazılımına terfi etti.Ve inanılmaz özelliklerle arayı kapattı hatta öne geçti.
    Apple dün akşamki update ile ios7 ye geçti.
    Yeni özellikler var mı evet.Yeterli mi asla.
    Bu update'i windows vistaya benzetiyorum, güzel gözüksün yeter kullanım önemli değil görüşü.
    Bence apple Jobs sonrası dümeni çok yanlış yöne kırdı.Umarım Nokia gibi karaya oturtup, batırmaz.

ne marka o tablet pc adi çin markası kullanıp Android'e iftira atma Apple fanbotu... http://m.chip.com.tr/haber/ios-7-de-kilit-ekrani-acigi-bulundu_42764.html
    bunu okuyun komik bir sorun çıkmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grezimonk -- 20 Eylül 2013; 16:42:40 >

• Yedek bataryası olup yazılımını ios7 yükseltmek isteyenlerin dikkatine ; ios7 nin yeni özellikleri ile iphone 5 kullanmak daha heyecan verici hale gelmiş. Fakat ios7, iphone 5 göre yapılmış yedek batarya üzerinden şarjı desteklemiyor. Aynı batarya ios 6 yüklü cihazları şarj edebiliyor.

• ios 7 yi 4s telefonuma az önce kurdum. hız konusunda 4 ler kadar sıkıntılı değil baya hızlı sadece fotoğraf çekimine girerken ios 6 ya göre biraz yavaş okadar. onun dışında tasarımda renk değişimi dışında fazla bi farklılık yok. wifi bluetooth gibi özelliklere kısa yol girişi hoşuma gitti. ilk izlenimlerim bunlar fakat yüklediğime pişman olmayacak gibiyim. sıkıntı olursa ios 6 ya dönüş yapacam artık. denemeye çekinen arkadaşlar varsa yorumlara göre davranmasınlar güncelleyip denesinler.

• Şimdi yükleniyor yorumlara bakınca basit olduğunu düşünmeye başladım çok teşekkürler içimi kararttığınız için. !

• şu IOS 7'yi 7mm kalınlığında 4.7 lik ekran ve çok değil 1,5-2 gun giden bir pil performansı ile sunsalar piyasının tozunu attırır.

4S kullanıcısıyım 2 yıldır ve 5S almamaya karar verdim. kucuk ekran gerçekten sıktı.
  • apple sektöre yön veriyor.

http://9gag.com/gag/awrQdRr?ref=fbp

http://9gag.com/gag/aD0zVqG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA006 -- 20 Eylül 2013; 21:38:36 >
  • Halk Bank uygulamasini kullanan var mi? Ios 7 ile calisiyo mu?
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    İyimisiniz kardesim telefon simdi adama benzedi yahu

• bu güncellemeyi yükledikten sonra birdaha başım hiç ağrımadı. agrı kesici yutmaktan kurtuldum. sizede tavsiye ederim. teşekkürler Apple

• Ben 4s'e ios7yi yükledim ve pişman değilim. Telefonun basit eksikleri var ama bunlar bir güncelleme ile hallolacak şeyler. Çok stabil 0 kasma ile kullanıyorum telefonu. Şarjdan biraz daha kullanmaya başladı. Bu kötü oldu. Şu an tek beklediğim uygulamalara gelecek olan güncellemeler :) ayrıca artık klavyemizde ₺ simgesi de var

• arkadaşlar bunun betası daha yeni bitti daha öncedende bilirsiniz ios 6.0 cıktıktan sonra defalarca ara güncelleme aldı buda alacak bıraz sabırlı olun sızın yasadıgınız sıkıntıların aynını abd li kullanıcılarda yasıyor hepsı cözülecek az sabır

• quote:

Orijinalden alıntı: uA006

apple sektöre yön veriyor.

http://9gag.com/gag/awrQdRr?ref=fbp

http://9gag.com/gag/aD0zVqG

Yanlış anlaşılma olmuş, zaten var olan şayleri apple daha yeni sunuyor diyorlar bence ve doğru da.

• ios6 erkeksiydi 7 kadınsı. olmuş ...daha sofT

• 1. sayfadan sola geçince çıkan search kısmını bulamıyorum nerede acaba ?
  • Artık öyle yapılmıyor. Herhangi bir sayfanın herhangi bir yerinden elimi aşağıya doğru çek çıkar spotlight araması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre7107 -- 21 Eylül 2013; 8:54:53 >
  • lovelysy kullanıcısına yanıt
    Sorunsuz çalışıyor.

• Adamlar 2 nesil önceki cihaza da aynı güncellemeyi veriyor en son çıkanada da aynı güncellemeyi veryor...

Note 2 kullanıyorum o kadar donanımıymış yok bilmem kaç gb rami varmış falan ama hala android 4.1 ne anladım bu işten.

• ben ilk yüklediğimde baya bir garip geldi ve pişman oldum ancak aradan 2 saat geçip karıştırdıktan sonra iyiki yüklemişim dedim. safari aşırı derecede çok hızlı hatta herşey çok hızlı, eski sürümde silinen mesajların dahi görünmesi artık yok mesajı sildikten 2 3 dkka sonra aramalardaki silinen mesajlar bir daha asla görünmüyor ki büyük bir sorundu herkes için, sadece beyaz temayı beğenmedim itici geldi ve renklendirmeleri onun dışında güncelleme çok iyi.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.