Şimdi Ara

iOS 7 yayınlandı (Güncellendi) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
2
Favori
13.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: altinbas07

Günaydın Arkadaşlar Apple ios 7 Iphone 5 telefonuma yüklemekten çekinmiştim ve yüklememiştim dün akşam bir uyarı mesajı geldi artık ıos 7 yuklenebilir hatalar giderildi diye ios 7.0.3 gelmiş sanırım önceki 7.0.2 idi sizce nasıl oldu şuan yüklememi önerirmisiniz.?
    Bir kaç sorum olucak şimdi,
    Alışmak zormu ıo6 dan ıos 7 ye.?
    Ve yüklenen oyun resim müzik bunları yükleme sonrası telefon siliyormu kaybolma ihtimali varmı.?
    Yükleme butonuna bassam kaç dk sürer nasıl yüklenir saygılar....! şimdiden tşkler

1 saat civarı itunes indirme yapar ondan sonra yuklemesi yaklaşık 5~10 dakika alır , apple sizi güncelleştirmeyi yüklemeye mecbur etmediği sürece , yani bir çıkış butonu var olduğu atlatabildğiniz sürece , ios 7 yi yüklememenizi öneririm , son güncellemenin durumunu bilmiyorum ama , ios7 magdurları malum...

• quote:

Orijinalden alıntı: jonesy

Vpn proili oluştu veri sayacı bulaym derken nasıl kapatçam paso geri açılıyor?

Birde veri sayacı lazım ayın20sinde tüketimi en baştan başlatcak kotamı takip edebileceğm?

Ayarlar -genel-profiller
    Burdan sil profil olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlarda sıkıntı çektim ama son güncellemelerle düzeldiği için alıştım. Artık ios 6'yı görünce bir garipsiyorum
  • elano68 kullanıcısına yanıt
    Saolun oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük hatalar var mı şu anda

• arkadaslar güncellemeyi yukledikten sonra mesela kisi listeme yeni numara kisi kayit edecegim klavye cikmiyor deli oluyorum boyle ayni sorunu yasayan varmi acaba

• bi iphone almam lazım benim iphone istiyom nan
  • 4s telefonuma stabil olan ios 7 sürümünü yükledim hiç pişman değilim herhangi bir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 10 Kasım 2013; 6:34:33 >
  • 4s de bence çok stabil harika oldu
  • vay arkadaş tarih şaşmamış. şak diye bir yıl sonra 8 çıkmış.

• Slm arkadaşlar benim ipadimin şöyle bir sorunu var. Denetim merkezinde ses çubuğu görüntülenmiyor ve hiç bir şeyin sesi çıkmıyor. Sadece kulaklık taktığımda görüntüleniyor ve kulaklıktan ses geliyor. Ne yaptıysa olmadı, lütfen bir yardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Slm arkadaşlar benim ipadimin şöyle bir sorunu var. Denetim merkezinde ses çubuğu görüntülenmiyor ve hiç bir şeyin sesi çıkmıyor. Sadece kulaklık taktığımda görüntüleniyor ve kulaklıktan ses geliyor. Ne yaptıysa olmadı, lütfen bir yardım.

Kardeşim o kadar mesaj sayın var daha öğrenemedin mi nereye yazacağını.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.