Şimdi Ara

iOS 7 mail bildirimi gelmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
16.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hotmail kullanıcısıyım iOS 6 da mail geldinde bildiri geliyordu. iOS 7 de gelmiyor. Yardımcı olurmusunuz. Tüm ayarlarım tamam gerek ses gerek kilit ekran gerekse mail bildirimi açık vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayarlar > Bildirim Merkezi'nde en altta mail ayarlarını kontrol et.
  • Bendede gelmiyor malesef . Bildirimlerim falan hepsi açık ama anında alamıyorum maili . Önemli olmasa neysede işimizin %80'i maille işliyor ..
  • Evt. Tüm ayarlar tamam ama gelmiyor. Yok mu bunu çözen?

• edit: olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoKiMoTo -- 23 Eylül 2013; 21:27:39 >
  • Arkadaşlar ayarlar bildirim merkezi mail üç seçenek var iOS 7 ile boş olan işaretli diğer seçenleri işaretlerseniz mail bildirim sorunu çözüldü

• malesef o şekilde de çözülmedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 7 takvim ve bildirim sorunu..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konu biraz hort olacak ama benim için çok önemli artık.

Her yerden bildirimleri açtım hatalı yaptığım hiçbir kısım olmadığını düşünüyorum. Ne iş mailimi ne de gmailden push notification alamıyorum.

Durum özeti:
    - Ekran kilitliyken kendi kafasına göre bazen 20dk bazen 45 dk sonra notification veriyor gelen maile.
    - Eğer o sırada telefon elimde ve oynuyorsam mail hemen hemen anında düşüyor.

Dandirik andorid cihazıma bile takır takır düşerken koskoca apple şirketinşn böyle bir hata yapmasını çok garip karşılıyorum.

Lütfen birisi ben bunu çözdüm, sen malsın desin :)

Yardımlarınız bekliyorum, teşekkürler.
  • valuable kullanıcısına yanıt
    Ayarlar> Mail,Kişler Sekmesinde "Yeni verileri al" seçeneği kısmında anında ilet seçeneği aktif mi ? O aktifse altında her mailin ayrı ayrı anında ilet seçenekleri olur onları da "anında ilet" olarak değiştir, cevabını bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Ayarlar> Mail,Kişler Sekmesinde "Yeni verileri al" seçeneği kısmında anında ilet seçeneği aktif mi ? O aktifse altında her mailin ayrı ayrı anında ilet seçenekleri olur onları da "anında ilet" olarak değiştir, cevabını bekliyorum

Burada şöyle bir sıkıntı yaşıyorum.

Ayarlar> Mail,Kişler Sekmesinde "Yeni verileri al" seçeneği kısmında anında ilet seçeneği aktif mi ? => Aktif

O aktifse altında her mailin ayrı ayrı anında ilet seçenekleri olur onları da "anında ilet" olarak değiştir => Maalesef bu kısımda "Anında İlet" seçenekleri aktif bile değil. Sadece 2 seçenek aktif biri manual diğeri de fetch.

Yani buradan ben şunu anlıyorum aslında ben bu özellikleri açmama rağmen gmail ve iş mailim "anında ilet" yani push özelliğini apple desteklemiyor.

Siz gmail mi kullanıyorsunuz kişisel mail olarak?

Sirket zamaninda kullaniyordum gmail blackberryden 2-3 saniye gecikmeli olsa da dusuyordu mailler anlik olarak, sorun cihaz kaynakli degil kurulum sirasinda eger sirket mailiyse ayarlarin dogru yapilmamis olmasindan kaynakli olabilir, suan cihazlarimda sadece outlook, windowslive ve icloud mailleri kurulu onlarda aktif olarak calisiyor ancak yabanci kaynaklarda soyle bir sey buldum gmail push notification'u kapamis yeni cihazlar icin kendi uygulamasina aylik 5 dolar vererek kullanabiliyormussun

iOS 7 mail bildirimi gelmiyor.

• gokceonur kullanıcısına yanıt
    Ben de biraz daha detaylı araştırdım şimdi gmail app kurdum onu deneyeceğim. Eğer o olmazsa gmaili icould'a yönlendirerek push özelliğinden faydalanmayı planlıyorum.

Çok teşekkürler, iyi günler.
  • Aynı sorun bende se var,Gmail uygulamasını indirdim bu yüzden onda bildirim geliyor ama Apple'ın servisine girdiğinde elle yenilemek lazım

Rica ederim iyi gunler

• Arkadaslar ayni sorun bende de hotmailde var.4s ios 6 kullanirken cok hizli mail alirdim simdi maile giriyorum kendisi 35 40 sn icinde guncelliyor ios 7 kullaniyorum.Verileri aninda ilet secenegi acik
    Nasil duzeltirim bunu

• Ya NEEE kadar saçma sapan bi durum yaaaa . 4s kullanıyodum problem yokru her dk geliyodu mail . iphone 6 aldım gelmiyooooooooo . Meğer ne kadar gerekliymiş şimdi anladım . ÇÖZEN VAR MI YAAAAAAAAA ?????
  • Sorun çözülebilmiş değil. İphone 6 8.2 bildirim gelmiyor. Gmail de geliyor ama iki tane önemli mail kullanıyorum.
  • Hort olacak ama İphone 5s ios 10.1.1 de de ayni sorun var varsa cozumu cok iyi olur ios 9 da cok iyiydi aninda ilet secenekleri tamam ama hala gelmemekte kararli

• Bende 6s var. Mail bildirimi gelmiyor. Sorun düzeldi mi yapan varsa Allah rızası için anlatabilirmi. Nerden aldık bu telefonu yaaa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.