Şimdi Ara

İOS 7 GELEN ARAMA REDDETME BUTONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
27.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya kilit tusuna 2 defa basin ne uzatmissiniz be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu beta sürümlerinden beri diyorum. Arkadaş power tuşu kullanışsız o durumda. Kılıfımdan dolayı da powera zor basarken illa iki kere basmak zorunda kalıyorum. Önceden ne güzele yukarı sürükle anında basınca oluyordu. Şimdi aramalarda ekranda yapmadığım hareket kalmıyor ama yok. Yok da yok yani
  • Bence bu büyük bir eksiklik ios 6da köşeden kaldırıp reddete basıyorduk şimdi kapama tuşunu her defasında kullana kullana deforme olabilir

• Anımsat kısmına basıp arkasından 1 saat içinde veya ayrıldığımda seçeneklerinden birini kullanınca reddetmiş oluyorsun.Ekran kilidi açıksa reddet kısmı geliyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akmac

Yahu sadelik amacıyla konulmadı büyük ihtimalle ki insanın el yapısına göre power butonunu kullanmak daha kolay.

Hakikaten gereksiz konular bunlar.

hocam çok fena yazmışın elini yukarımı götürmek daha kolay orda reddete basmak mı ? büyük eksiklik red etmek için 2 kere power tuşuna basmak ayrıca neden sadece kilit ekranında çıkmıyor ?,ana ekranda reddet çıkıyor demek ki apple fanlığı yapmaya gerek yok,güncellemeyle sorun düzelir.
  • arkadaşlar bunu ayarlardan değiştirebilirsniiz şuan telefon elimde olmadığı için tarif edemiyorum ama ben değiştirdim.
  • Power tuşu üzerinden oluyor..
  • ios7 den oncede bu boyleydi

• quote:

Orijinalden alıntı: farukclkk

arkadaşlar bunu ayarlardan değiştirebilirsniiz şuan telefon elimde olmadığı için tarif edemiyorum ama ben değiştirdim.

hocam başka birşeyle karıştırıyorsun bu sorunun çözümü yok ana ekranda reddet çıkarken,kilit ekranında reddet çıkmıyor yani telefonun tuş kilidindeyken arama gelirse power tuşuna basman gerekiyor 2 kere oda tuşu çöp eder,bana günde 50 arama geliyor ve hiç birini açmıyorum,hep meşgüle verip geri arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkbluestaz

ios7 den oncede bu boyleydi

hocam ios5 ve ios6 da kilit ekranında reddet çıkıyordu dikkat etmemişsin,arayan kişiyi yukarı kaldırınca reddet çıkıyordu.
  • Ip5 Ios7 de biri aradığında kabul ve red sekmeleri çıkıyor . Bende bir sorun yok .

• quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

Ip5 Ios7 de biri aradığında kabul ve red sekmeleri çıkıyor . Bende bir sorun yok .

hocam telefon tuş kilidindeyken çıkmıyor.telefonu tuş kilidine aldıktan sonra dene sadece cevapla çıkıcak,sekmeyi yukarı çekip normalde reddet diyebilmen lazım ama denilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesis85

quote:

Ip5 Ios7 de biri aradığında kabul ve red sekmeleri çıkıyor . Bende bir sorun yok .

hocam telefon tuş kilidindeyken çıkmıyor.telefonu tuş kilidine aldıktan sonra dene sadece cevapla çıkıcak,sekmeyi yukarı çekip normalde reddet diyebilmen lazım ama denilmiyor.

Evet hocam tuş kilidindeyken red çıkmıyor ve alttan bir sekme de çıkmıyor . Çok ilginç. Koskoca ip5 te dokunmatik olarak red et seçeneği yok .

• Bende ip4 ios7 yüklü, reddet butonu çıkıyor.

• quote:

quote:

quote:

Evet hocam tuş kilidindeyken red çıkmıyor ve alttan bir sekme de çıkmıyor . Çok ilginç. Koskoca ip5 te dokunmatik olarak red et seçeneği yok .

ios 6 da da böyleydi
    tuş kilidindeyken reddetmek için power tuşunu kullanıyoduk, değişen bişi olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

quote:

quote:

quote:

ios 6 da da böyleydi
    tuş kilidindeyken reddetmek için power tuşunu kullanıyoduk, değişen bişi olmadı

İOS 7 GELEN ARAMA REDDETME BUTONU İOS 7 GELEN ARAMA REDDETME BUTONU

hocam konu daha fazla uzamasın diye görsel koydum,bilmemenizede şaşırdım,power tuşunuza yazık günah şu şekilde reddet varken neden power tuşuna basıyordunuz orasıda ayrı,neyse sağlıcakla kalın,update ile düzelir diyor forumlarda herkes,göreceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesis85 -- 25 Eylül 2013; 9:35:18 >

• enesis85 kullanıcısına yanıt
    IOS 7 de kaydırmanın yanında yok bu da bir hata olarak karşımıza çıkıyor..

http://dunya.milliyet.com.tr/ios-7-de-bir-hata-daha-bulundu/dunya/detay/1766636/default.htm
  • Tuş kilitliyken denedim evet reddet yok ve çok şaşırtıcı.
  • evet ıos 7 de kilitliyken reddet yok ama ıos 6 da da yok demeyin sağ alt köşeden yukarı çektiğinizde vardı ama ıos 7 de yok ve bu bence ciddi eksiklik neden iki kez power tuşuna basayım ki güncellemelerle düzelirim umarım
  • Günde kaç aramayı red ediyorsunuz ki tuş deforme olsun?
    ben şahsen arayana da bakamayacak durumlarda direkt mesgule attığımdan güç tuşudur işime yarayan...
    tek tık ile sessize alıp duymamısım diyerek veya ben arayacağım demek adına çift basıp mesule düşürerek kullanıyorum.
    Bu bence iphone da şık bir fonksiyon...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.