Şimdi Ara

Ios 7 bug

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ios 7 de bug buldum.Birini arayıp telefonu kulağınıza değdirdiğinizde ekran kararıyor.Ekran karardıktan sonra geri çekip home tuşuyla menüye geri dönerseniz paralax I'n çalışmadığını görürsünüz. Üstteki tuşla kilitleyip geri açmadıkça düzelmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonu kulağına değdirmene gerek yok. Kameranın üstüne parmağını tutabilirsin. Parmağını çektiğinde normalde düzelir ama senin bahsettiğin bugdan dolayı saçmalaması doğrudur yada bi ayarı fln vardır belki.

ios7 kullanan arkadaşlar yardımcı olacaktır.
  • Onu bilmiyorum.Sadece bir arkadaşımla konuşurken telefonu mecburen kulağıma götürdüm ve ekran karardı(buraya kadar normal).Ondan sonra home tuşu ile geri geldiğimde paralax çalışmıyordu.Ancak yukarıdaki tuştan kilitleyip tekrar açınca düzeliyor.

ios 7 kullanıyorum(7.2 değil)

iphone 5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toytonum -- 21 Ekim 2013; 16:50:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toytonum

Onu bilmiyorum.Sadece bir arkadaşımla konuşurken telefonu mecburen kulağıma götürdüm ve ekran karardı(buraya kadar normal).Ondan sonra home tuşu ile geri geldiğimde paralax çalışmıyordu.Ancak yukarıdaki tuştan kilitleyip tekrar açınca düzeliyor.

iphone 5

Home tuşuna basmana gerek yokki ekranın gelmesi için. Telefonu uzaklaştırman yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

quote:

Orijinalden alıntı: toytonum

Onu bilmiyorum.Sadece bir arkadaşımla konuşurken telefonu mecburen kulağıma götürdüm ve ekran karardı(buraya kadar normal).Ondan sonra home tuşu ile geri geldiğimde paralax çalışmıyordu.Ancak yukarıdaki tuştan kilitleyip tekrar açınca düzeliyor.

iphone 5

Home tuşuna basmana gerek yokki ekranın gelmesi için. Telefonu uzaklaştırman yeterli.

Anlamadınız sanırsam konuşma bitip kulağımı uzaklaştırdıktan sonra menüye geri dönüş yapmak için home tuşuna basıyorum. Çünkü arama yaptıktan sonra telefon uygulamasına geri dönüyor.ben menüye geri dönmek için home tuşuna basıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toytonum -- 21 Ekim 2013; 16:57:47 >

• toytonum T kullanıcısına yanıt
    Hocam parallax neyse bulamadım google de nasıl etkinleştireceğiz cihaz ıp4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parallax ios7 de çok hoş duruyor fakat ios5 için yüklediğim parallax hiçbi işe yaramıyor.

Bu parallaxı ios7 de olduğu haliyle ios5 te nasıl kullanırız varmı bilen?

Not: Konuya tecavüz etmiş olmak istemem ama yeni konu açmamak adına burda soralım dedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 6!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.