Şimdi Ara

iOS 7 [ANA KONU] (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.061
Cevap
32
Favori
90.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphonenun iyi yanları var elbet ama ben blackberryden geçtim bu telefona. kendimi blackberrydeki kadar hakim ve özgür hissedemiyorum. örneğin mesaj yazarken gülücüklerin gönder butonunun yanında olmayışı, uygulama simgelerinin gizlenip gösterilmesi, sessiz, titreşim, yalnızca telefon gibi detaylı tercihlerin olmaması, fotoğraflı e mail atarken illa fotoğraflara girip gönder demem, yani e mail ekranında ekle butonunun olmaması vs vs. androide bulaşmamak için aldım bu cihazı, ancak bir sonraki telefonum yine blackberry olacak
  • Youtube'dan müzik videosu açıp şarkıyı dinlemek ama bu sırada telefondaki diğer işlemlerime de devam etmek istiyorum . İos 7 de bunu yapmanın bir yolu var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykanky

Youtube'dan müzik videosu açıp şarkıyı dinlemek ama bu sırada telefondaki diğer işlemlerime de devam etmek istiyorum . İos 7 de bunu yapmanın bir yolu var mı ?

benim bildiğim iphoneda yok veya varsa da üst modellerde vardır. ama o dediğiniz blackberry 10 telefonlarda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobanmahmut

iphonenun iyi yanları var elbet ama ben blackberryden geçtim bu telefona. kendimi blackberrydeki kadar hakim ve özgür hissedemiyorum. örneğin mesaj yazarken gülücüklerin gönder butonunun yanında olmayışı, uygulama simgelerinin gizlenip gösterilmesi, sessiz, titreşim, yalnızca telefon gibi detaylı tercihlerin olmaması, fotoğraflı e mail atarken illa fotoğraflara girip gönder demem, yani e mail ekranında ekle butonunun olmaması vs vs. androide bulaşmamak için aldım bu cihazı, ancak bir sonraki telefonum yine blackberry olacak

E-mail gönderirken fotoğraf ya da video seçebilirsin, mesaj kısmını parmağını basılı tutup kopyala yapıştır menüsü çıktıktan sonra sağ oka basarsan görebilirsin, diper saydıkların için yapacak birşey yok :)

iOS 7 [ANA KONU]

• B-veritas kullanıcısına yanıt
    evet gördüm teşekkür ederim :) diğerleri de olsaydı çok iyi olurdu ama sanırım onlar blackberrynin telif hakkı :) bu arada deminden beri şunu arıyorum, kamerayla çektiğim fotoğrafa efekt uyguladım. bilgisayara bağlayıp aldığımda fotoğrafın orijinal halini alıyor. ben efektli halini bilgisayara kopyalamak istiyorum. ama telefonda orijinali değil de efektlisi gözüküyor. mail atınca da efektli geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobanmahmut

itunes üzerinden geri yüklemeyle tekrar kurdum, yeni bir iphone olarak da ayarladım, biraz daha akıcı hale geldi bazen uygulama simgelerinin silik gözükmesi sorunu ise halen giderilmemiş.

benim eksik gördüğüm özellikler ise şunlar;

kilit ekranında gelen aramada reddet butonunun gelmemesi

denetim merkezinde wifi açınca küçük bir pencere gelerek etraftaki sinyalleri göstermesi gibi özelliklerin gelmesi çok iyi olur. yoksa orda sadece wifi aç kapa yapıp da ayarlara girip bağlanacaksak kısayolun ne anlamı kaldı

ama sonuç olarak şunu söyleyeyim, bu ilk ve son iphoneum olacak

Wi-fi konusuna katılıyorum. Açıyorum bakıyorum bağlanmıyor haydaa gir ayarlara ordan wi-fi'ye gerçekten anlamsız

Bu arada çook önceleri ip3 kullanırdım. Maddi durumlardan dolayı satmak zorunda kaldım. Sonrasında çok çeşitli telefon kullandım, onu aldım öbürünü sattım vs vs. En son yine ip5 aldım. Herhalde bir sonra telefon alırsam yine Apple olur benim içinde

• arkadaşlar ipad imde iso 6 va r memnunum kendi ios 7 yi indirmiş ayarlarda öyle kırmızı bir görüküyor tüm ayarları silsem ios 7 yi mi kurar fabrika ayarlarına dönsem ios 6 dan memnunum.
  • ipade miniye habersiz ios7 inmiş bende ayarlardan sildim şimdi görükmüyor yükleme ios 6.3 görüküyor iyi oldu ne işim var.;)güncellemeyide kapattım istediğim zaman yüklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Sikayetci olmakta hakli olmakla birlikte ilk ve son iphone konusunda haksiz oldugunuzu dusunuyorum. iPhone 4 gercekten eskidi, ve akilli telefona gore bayagi uzun omurlu oldu ve hizini kaybetse de hala da akilli telefon islevlerini yerine getirebiliyor.

2010 eylulunde Turkiyeye resmi olarak geldigi gibi almistim, ilk alanlardandim, rakibi ise samsung galaxy s idi ve galaxy s aldigim gun daha pahaliydi turkcellde.

Gunumuzde galaxy s diye bir telefon kalmazken iPhone 4 kullanicilari guncellemesini aldi.

Size bir ornek daha vereyim, ben iPhone 4 den sonra Nexus 4 e gectim, hani google in urettirdigi surekli guncelleme ve destek alan meshur cihaz. 2 gun once kitkat guncellemesi aldi, ama eksik olarak ve 2011 de piyasaya cikmis olan Galaxy nexus ise guncelleme disi kaldi. İnsanlar 1 seneden fazladir android guncellemesi bekliyor, arayuzun degismesini bekliyor 4.4 kitkat ile su anlik hic bir sey degismedi denebilir, bazi yerler seffaflasacakti bu seffaflasma ios7 duzeyinde olmadigi gibi nexus 4 e gelmedi bile yani 1 senelik cihaza.

Hocam yazdıklarını sanki ben yazmışım gibi hisettim, eski mesajım mı diye kontrol ettim resmen

Ben de aynı şekilde ilk çıktığı hafta iPhone 4 aldım, iOS 7 ile eşim hala kullanıyor hiç bir sorun yaşamadan. Aldıktan 1,5 sene sonra telefonu ona verince gittim Galaxy Nexus aldım, 5s alana kadar hergün Android'e küfür ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Fahrenheit -- 19 Kasım 2013; 1:40:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: jambon

quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

quote:

Orijinalden alıntı: jambon

Arkadaslar deli oldum. İos 7 ye gectigimden beri atiyorum bi oyun oynuyorum veya safariden video izliyorum. Mesaj geliuor mesaja cevap veriyorum. Tekrar oyuna dondugum zaman taa en bastan aciyor sifirdan. Ayni sekilde safaride falan sayfa yeniliyor. Eskiden kaldigi yerden devam ederdi. Uzun bi sure gectiginde sifirdan baslatirdi. Bunun bi cozumu var mi acaba ?

hangi telefon hocam

4s

Çözümü yok çünkü ios 7 ios6 ya gore daha fazla ram kullanıyor bundan dolayı kullanmadığın uygulamayı arka planda hemen sonlandiriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilemir kullanıcısına yanıt
    adamlara helal olsun devrim niteliğinde yeni bir işletim sistemi tasarladılar hataları tek tek düzeltiyorlar. android tarafında ise facia üstüne facia.
  • orası öyle hocam..ben android'den geçtim ios'a iyiki geçmişim diyorum..5 ay güncelleme beklediğim oldu benim..apple herşeyinin arkasında ve hatalarını kapatmayı çok iyi biliyor ve stabilesi var..android bildiğin windows xp ayda 2 ayfa bir sefer başkan kurman gerekiyor..frover ios :) 7.1 ile herşey bence çok daha güzel olucak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilemir -- 20 Kasım 2013; 13:56:06 >
  • Forever ios..

• arkadaşlar ipad minide ios 6 yükle otomatik ios7 yi yüklüyor bende siliyorum sonra geri yükledi bunu kapatmanın yolu yok mu otomatik update i
  • Yok Maalesef
  • Merhaba,

Androidden direkt olarak ios 7ye geçen birisi olarak sormak istediğim bir kaç şey var.

Öncelikle androdidde rehberimizdeki kişileri facebook hesaplarına bağlayarak aradıklarında resimlerinin çıkmasını sağlayıp rehberde bakarken resimlerini görebiliyorduk. ios 7'de bu özelliği nasıl açabilirim? Facebook'a giriş yaptım ancak ne facebook arkadaşlarımın doğum günleri takvime yerleşti ne de kişilere bağlayabilmeyi becerdim. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • Sync.Me diye bir uygulama var onunla yapabilirsin. Uygulamasız işletim sisteminde bu özellik nasıl aktif ediliyor onu bilmiyorum . Saygılar
  • Kilitli ekranda reddet butonu hiç yapmayacaklar sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: guvenkizilay

Sync.Me diye bir uygulama var onunla yapabilirsin. Uygulamasız işletim sisteminde bu özellik nasıl aktif ediliyor onu bilmiyorum . Saygılar

Anladım :)) Teşekkür ederim. Arkadaşlarımın telefonlarında falan üstten çekince doğum günleri de görünüyordu da o yüzden halen merak ediyorum telefonun kendisinden nasıl yapılıyor...
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.