Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (905. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
626.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 903904905906907
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece facebook'da 3g mobil internet ile videoları açamıyorum..
    Video oynatılamıyor. bağlantının gücünü kontrol et ve tekrar dene hatası alıyorum.
    çözümü var mı acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanerArslann

quote:

Orijinalden alıntı: AirSupport

Beyler cydiadan repo eklerken dondu ekran siyah oldu hiçbir tepkiye ksrşılık vermiyor

Elmayı görene kadar kilit+menü tuşuna basili tut

kilit tuşum bozuk
  • Kilit ekranına dokunduğumuzda yaptığı oynama hareketini kapatma tweak ı neydi acaba? Teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toothieshrimp

Kilit ekranına dokunduğumuzda yaptığı oynama hareketini kapatma tweak ı neydi acaba? Teşekkürler..

NoLockBounce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. İos 8 deki gibi konuştuğumuzu yazan bir yazılım var mı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: redline25

Arkadaşlar imzalar ne kadar açık kalır bilginiz var mı

Aslına Bakılırsa Haftaya Yeni iOS 8.0.1 Sürümü Geleceği Farzedersek :) Ama Yinede Takip Etmek Gerek Her Gün imzalara :)

http://api.ineal.me/tss/status
  • Teşekkürler hoca

• Jailbreak yapınca telefondaki fotoğraflar,kişiler vs. geri gelecek mi acaba ?

Edit:Bir kaç sorum daha olacaktı;

1)Şimdi jailbreak yaparsak app storedan uygulama indirebilecek miyim ?
    2)Diyelim memnun kalmadım jailbreak işinden fotoğraflarım falan kaybolmadan tekrar normal sürüme dönebilir miyim ?
    3)Telefonun ekranı kapalıyken edge açıkken otomatik 3g yapan bir tweak var mı ?

iOS8 kurdumda ben ona bekleyeceğim artık jailbreak i,ne zaman geleceği hakkında bir tahmin var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgay007 -- 21 Eylül 2014; 20:33:14 >
  • ios 7.1.2 jailbreak yaptıktan sonra telefonun sim kilidini kaldırabiliyor muyuz?
  • tt7n4 T kullanıcısına yanıt
    Multitasking gestures

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

Jailbreak yapınca telefondaki fotoğraflar,kişiler vs. geri gelecek mi acaba ?

2)Diyelim memnun kalmadım jailbreak işinden fotoğraflarım falan kaybolmadan tekrar normal sürüme dönebilir miyim ?

iOS8 kurdumda ben ona bekleyeceğim artık jailbreak i,ne zaman geleceği hakkında bir tahmin var mı ?

1-evet
    2-evet
    3-evet

• Tage tweak cracklisi çıkmayacakmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Championship_

quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

Jailbreak yapınca telefondaki fotoğraflar,kişiler vs. geri gelecek mi acaba ?

1-evet
    2-evet
    3-evet

Jailbreak yapınca fotoğraflar falan gitmiyor değil mi ?

• tolgay007 kullanıcısına yanıt
    JB pc den yapılıyor dolayısıyla telefonu pc ye bağlayınca ılk önce resım video music vs yedeğini alırsınız JB yaptıktan sonra telefonun içine atarsınız
  • selamlar, tubemate gibi online videoların çözünürlük ayarlarını değiştirebileceğimiz bir uygulama varmı
    malum 3g bağlantı ile kota doluyor dolduğu zaman çözünürlük düşürüp takılmadan izlenebiliyor amma
    bunu yapacak tweak lazım arkadaşlar.
  • auafina47 kullanıcısına yanıt
    repo.xarold.com 'dan crackli versiyonunu indirebilirsiniz.
  • frost901 kullanıcısına yanıt
    Dostum şimdi denedim ve yenile yaptım bahsettiğin repoda mevcut değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Championship_

JB pc den yapılıyor dolayısıyla telefonu pc ye bağlayınca ılk önce resım video music vs yedeğini alırsınız JB yaptıktan sonra telefonun içine atarsınız

Anladım,telefon sıfırlanıyor yani.O zaman uygulamalar falan da silinecek ben sadece cydia kuruluyor sanmıştım telefona.
  • auafina47 kullanıcısına yanıt
    ilk çıktığı günlerde vardı. Bende baktım şimdi hakikaten yok.
    Ben satın aldım kullanıyorum çünkü bir sürü tweak'i barındırıyor içerisinde springtomize gibi.
    İmkanın varsa al derim.
  • 
Sayfa: önceki 903904905906907
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.