Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (826. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 824825826827828
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hücreden veri de dns ve proxy değiştirmemize yarayan tweakin adı neydi arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ismi "1One" :)
  • Güncellenen ve Yeni Tweak'ler :

unlimited attachments 1.0-3
    Portrait Lock 0.1.1-1
    Overachiever 1.0.12-1
    Arise 1.2
    bluePill 1.0-198
    PreferenceTag 1.6-2
    QuickFolders 1.0.1-1
    SubtleLock (iOS 7) 2.0.3-1
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanerArslann

Hücreden veri de dns ve proxy değiştirmemize yarayan tweakin adı neydi arkadaslar

GuizmoDns

• serif61 S kullanıcısına yanıt
    DNS değiştiriyor fakat reklam engellemek icin proxy kullanıyorum wifi ağında onu domain kısmına mı yazacağız acaba

• quote:

DNS değiştiriyor fakat reklam engellemek icin proxy kullanıyorum wifi ağında onu domain kısmına mı yazacağız acaba

Onu bilemiycem ama ben google un dns sini kullanıyorum ve domain kısmınahttp://www.google.com/
    Yazılı

• Arkadaşlar belki defalarca soruldu ama bulamadım kusura bakmayın jb yapılı iken itunesle yedek alıp restore etsem sonra o yedegi geri yüklesem sorun olurmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -hay@let- -- 31 Temmuz 2014; 11:18:29 >
  • CanerArslann kullanıcısına yanıt
    reklam engellemek derken biraz açarmısınız hocam bizde istifade delim reklam engellemeden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --caner-- -- 31 Temmuz 2014; 10:50:00 >
  • serif61 S kullanıcısına yanıt
    kalora nın repodakini indirmiştim. versiyon 7.1.2 kullanyorum.. ama dediğim gibi sildim v.amplifier.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lahonda -- 31 Temmuz 2014; 10:14:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -hay@let-

Arkadaşlar belki defalarca soruldu ama bulamadım kusura bakmayın jb yapılı iken itunesle yedek alıp restore etsem sonra o yedegi geri yüklesem sorun olurmu ?

Hayır Hocam Herhangi Bir Sıkıntı Olmaz :)
    Gönül rahatlığı İle yapabilirsiniz :)
  • Üstadlar,

Convergence ve allos güzel bir ikili oldu. Lakin birde Whatsapp'dan mesaj gelince uygulamayı açmadan ordan cevap vermeye imkan sağlayan bir tweak söylerseniz ücretli bile olsa satın alırım :)

Şimdiden teşekkürler

Not: iki arkadaşı etiketliyorum ama sorum herkese açıktır.

Saygılar
  • Aslına Bakılırsa Normal SMS Mesajlaşmada "Auki" Tweakini Başarılı Buluyorum Ama Bu Sefer de Whatsapp Desteklemiyor..
    "Couria" Whatsapp İçin Uygulama Açmadan Cevap Yazabilme İmkanı Sunuyor Ama Convergance ile Uyumlu mu Değil mi O Konu Hakkında Bir bilgim Yok :)
    İsterseniz Sizin İçin Test Edebilirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 31 Temmuz 2014; 11:34:13 >
  • iOS 7'de ki Slide to unlock kısmını iOS 6 gibi yapamaz mıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

iOS 7'de ki Slide to unlock kısmını iOS 6 gibi yapamaz mıyız?

"ClassicLockScreen" Tweak'i İle Yapabilmek Mümkün Ama iOS7.1 / 7.1.2 İle Uyumlumu O Konuda Kararsızım :)
    Bazı JB Kullanıcıları Sıkıntı Çektiğini Dile Getirmişti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 31 Temmuz 2014; 11:41:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

Aslına Bakılırsa Normal SMS Mesajlaşmada "Auki" Tweakini Başarılı Buluyorum Ama Bu Sefer de Whatsapp Desteklemiyor..
    "Couria" Whatsapp İçin Uygulama Açmadan Cevap Yazabilme İmkanı Sunuyor Ama Convergance ile Uyumlu mu Değil mi O Konu Hakkında Bir bilgim Yok :)
    İsterseniz Sizin İçin Test Edebilirim :)

Üstad ben deneyim sen zahmet etme :) teşekkür cevabın için

Saygılar
  • sankim olmadı ama sizde durum nedir hocam deneyebildiniz mi acaba ?

Whatsapp açılmadı atıyor tekrar bir deneyecegim watusi felan var onları silip deneyeim bu seferde

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

sankim olmadı ama sizde durum nedir hocam deneyebildiniz mi acaba ?

Whatsapp açılmadı atıyor tekrar bir deneyecegim watusi felan var onları silip deneyeim bu seferde

saygılar

O Zaman Hemen Bir Kaç Deneme Yapar Size Dönerim hocam :)
  • --caner-- kullanıcısına yanıt
    app store da n indirdiğim bi uygulama var o bana bi proxy adresi veriyor wifi ayarlarından onu kullanınca reklamlar çıkmıyor ben aynı şekilde hücresel veri kullanırken de olmasını istiyorum ama ayarlarda o yok proxy yazamıyorum arkadaş verdi ama sadece dns değiştirebildim
  • quote:

app store da n indirdiğim bi uygulama var o bana bi proxy adresi veriyor wifi ayarlarından onu kullanınca reklamlar çıkmıyor ben aynı şekilde hücresel veri kullanırken de olmasını istiyorum ama ayarlarda o yok proxy yazamıyorum arkadaş verdi ama sadece dns değiştirebildim

Ah bi de adını yazsaydın programın çok süper olcak :)

• Hocam Küçük Bir Ayrıntı Var aslında :)
    Birde Kendi Reposundan Destekli İndirmeniz Daha İyi Olacaktır :)

Repo :http://incendo.ws/repo/

Son Versiyonu Mevcut Burada :)
  • 
Sayfa: önceki 824825826827828
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.