Bildirim
~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (819. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Vic Rattlehead
quote:
Orijinalden alıntı: Nikopoll
arkadaşlar battery doctor ve multiclaenaerla activatorün 7.1.1 için olan versiyonları çıktımı veya bunlara eşdeğer tweakler varsa onlarıda kurabilirim
Activator için rpetri.ch/repo ekleyin.
Multicleaner yok malesef, iOS 6 için bile yoktu.
Battery Doctor için 360 Battery Doctor vardı, o da 7.1.1'le uyumsuz, ileride güncellenince yüklersiniz.
Bir güncelleme geldi mi battery doctor için? -
-
Dostlar merhaba, 7.1.2'den 7.1.1 e dönüş varmı shs olmadan? Malumunuz donmalar ve sarj sorunu bezdirdi bu sürüm bende geri dönmek istiyorum -
-
Benim bildiğim winterboard ta bulunan tema ile ilgili her seçeneği işaretleme yapmaktan kaynaklanıyor. kullanmak istediğiniz temanın özelliklerini tek tek aktif edip kontrol etmeniz ona göre o seçeneği tema seçerken işaretlememenizdir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: efsane2bin6
Benim bildiğim winterboard ta bulunan tema ile ilgili her seçeneği işaretleme yapmaktan kaynaklanıyor. kullanmak istediğiniz temanın özelliklerini tek tek aktif edip kontrol etmeniz ona göre o seçeneği tema seçerken işaretlememenizdir.
Düzelmedi kardeşim.Sadece temanın kendisini seçmeme rağmen sonuç aynı -
Kamera uygulamasını açmadan foto çeken bir tweak vardı adı neydi acaba bilen biri yazabilir mi ? -
Hocam WinterBoard'ı Açın Select Themes'in Hemen Altında "SummerBoard Mode" Aktif Hale Getirin Düzelecektir :) -
Jb ile çalışan video programı vardı ismi neydi onun bilen var mı ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: karus99
Kamera uygulamasını açmadan foto çeken bir tweak vardı adı neydi acaba bilen biri yazabilir mi ?
Hocam Youtube'da Tweak'lere Bakarken Gözüme Geliyor Ama İsmini Hep unutuyorum :) -
-
Güncellenen ve Yeni Tweak'ler :
Gearboy (Game Boy) 1.7
Gearsystem 1.3
FlaggedMailBadge 1.2
WiFi Keys 1.3
Oil Indicator Alkaline 1.0.0
OwnSpy 1.5.3.3
Phonetail 2.9.9-3
BetterCCSliders 1.0.0
Messages Customiser 2.4.4
CustomCover 1.3.2
iGotYa 2.2 -
Hocam ikeywi hd yükledim de çalışmıyor buna alternatif var mıdır veya 7.1 uyumlu hali var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeljko Obradovic -- 27 Temmuz 2014; 18:39:38 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic
Hocam ikeywi hd yükledim de çalışmıyor buna alternatif var mıdır veya 7.1 uyumlu hali var mı ?
Bilmiyorum Kullanmıyorum Daha Doğrusu Kalora Hocamız Bunun Hakkında Sorunuzu Sorabilirsiniz :) -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fenix66
quote:
Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic
Bilmiyorum Kullanmıyorum Daha Doğrusu Kalora Hocamız Bunun Hakkında Sorunuzu Sorabilirsiniz :)
Teşekkür ederim hocam editledim mesajı :)
:) airblue ne alemde 7.1.1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
appsync ios 7 reposu bilen var mı arkadaşlar?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X