Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (750. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 748749750751752
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VineDownloader iOS7 (0.0.6-1) GÜNCELLENDİ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

VineDownloader iOS7 (0.0.6-1) GÜNCELLENDİ.

Teşekkürler hocam deneyim yazacağım sonucu

Edit: Çalışıyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onslaught23 -- 6 Temmuz 2014; 21:53:34 >
  • kalora kullanıcısına yanıt
    Polus güncellemeden sonra çalışmadı ccloader yukledim bu sefer de sade mode'a atıyor haberin olsun hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Springtomize 3 böyle bir sıkıntıyla karşılaştım alt ikonların açrken oluyor sebebi ne ola bilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L u g a l -- 6 Temmuz 2014; 22:00:34 >
  • ccloader henüz güncelleme almadı belki ondan yapar
  • L u g a l kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle bir olayla karşılaşmadım istersen ayarlarını sil öyle dene .

/var/mobile/Library/Preferences/ Bu dizinden alt iki dosyayı sil ve dene bakalım.

.com.filippobiga.stats.plist

com.filippobiga.springtomize3.plist
  • kalora kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam bende polus ile ccsetings'i sildim flipcontrolcenter'i yukledim ikisinin gorevini yapıyor

• Arkadaşlar kilit ekranindaki kamera butonu calismiyor nasil duzeltebiliriz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vita80

iPad kullanan arkadaşlar bilir wallpaper sorununu. Bir b.k var gibi yakınlaştırıyor fotoğrafları, örneğin bir kişinin fotoğrafını kilit ekranına koyacaksınız nerdeyse sadece gözleri ve kaşları çıkıyor o derece yakınlaştırıyor. Bunu engellemek için bi tweak var mı? Uyuz oldum iyice bu ios a. 2 yıldır apple kullanıcısıyım 8 i bekliyorum ondada bu tarz saçma sapan ayarlar olursa android e geçerim artık.

Aslında o bir sorun değil. Ben de kendimce fotoğraf ekleyip arkaplan yapıyorum hayvan gibi yakınlaştırıyor. Sanırım tam ipad ölçülerinde bir görsel katmamız gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

quote:

iPad kullanan arkadaşlar bilir wallpaper sorununu. Bir b.k var gibi yakınlaştırıyor fotoğrafları, örneğin bir kişinin fotoğrafını kilit ekranına koyacaksınız nerdeyse sadece gözleri ve kaşları çıkıyor o derece yakınlaştırıyor. Bunu engellemek için bi tweak var mı? Uyuz oldum iyice bu ios a. 2 yıldır apple kullanıcısıyım 8 i bekliyorum ondada bu tarz saçma sapan ayarlar olursa android e geçerim artık.

Aslında o bir sorun değil. Ben de kendimce fotoğraf ekleyip arkaplan yapıyorum hayvan gibi yakınlaştırıyor. Sanırım tam ipad ölçülerinde bir görsel katmamız gerekiyor.

Tam iPad ölçülerinde denedim çoğu kez yine bir miktar yakınlaştırıyor çok sinir bozucu gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

quote:

Bence sorun ve ipad ölçüleriyle alakası yok. Daha önce niye yoktu bu? Diğer cihazlarda niye yok? Eskiden her türlü fotoğrafı yapardım gayet sorunsuz ve kaliteli bir şekilde otururdu. Şimdi sistemin içindeki 3-5 duvar kağıdından başka duvar kağıdı yapamıyoruz.

• interactive message yine çalışmıyor 0.3.x güncellemesini yükledim banner ı aşşa çekince mesaja cevap verebiliyorsun fakat yazdığım karşı tarafa gitmiyor whatsapp ta sohbet penceresinde görünmüyor
  • Kalora Kardeşim Selamun Aleyküm :)

Şimdi Bir Şey Deneyeceğim iPad'e WhatsApp Yükleme Ama Beta :)
    Umarım Olumlu Sonuç Alırım :)

Aşağıda ki Adres :)

Repo'aya Alma Gibi Bir Şey Olabilirmi Acaba :)

http://whatsapp.jeffrogomez.com/

Edit : Şuan iPad 2'ye İndiriliyor :)

Edit : Sanırım Cihaz JailBreakli Olması Gerekiyor :)

Your device should be running iOS 4 or higher, jailbroken, and have [AppSync] installed. Just click the download button to install the beta. Where you will be able to install the app over the air [OTA] no need for iTunes or any other IPA installer. I have also modified this version to be installed without any UDID registration, like I said just one click to install.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 7 Temmuz 2014; 0:11:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

Kalora Kardeşim Selamun Aleyküm :)

Şimdi Bir Şey Deneyeceğim iPad'e WhatsApp Yükleme Ama Beta :)
    Umarım Olumlu Sonuç Alırım :)

Aşağıda ki Adres :)

Repo'aya Alma Gibi Bir Şey Olabilirmi Acaba :)

http://whatsapp.jeffrogomez.com/

Edit : Şuan iPad 2'ye İndiriliyor :)

Edit : Sanırım Cihaz JailBreakli Olması Gerekiyor :)

Your device should be running iOS 4 or higher, jailbroken, and have [AppSync] installed. Just click the download button to install the beta. Where you will be able to install the app over the air [OTA] no need for iTunes or any other IPA installer. I have also modified this version to be installed without any UDID registration, like I said just one click to install.

Benim ipadim de whatsapp yuklu ustelik beta filanda degil ios 6.1.2 yuklu olunca hersey ne kadar guzel

Saka bir yana hadi hayirlisi
    Ios7 olanlar icin

• En Şanslı Sen Varsın 6.1.2'ide Kalmak iOS'un En İyi Versiyonlarından Birtanesi :)

iOS 7 İçin Deniyorum Bende Çok Kişi Sordu Hep Cevapsız Kalmıştı Bundan Sonra Aklımda Bulunsun Soran Olursa Direk Söylerim :)
  • quote:

En Şanslı Sen Varsın 6.1.2'ide Kalmak iOS'un En İyi Versiyonlarından Birtanesi :)

iOS 7 İçin Deniyorum Bende Çok Kişi Sordu Hep Cevapsız Kalmıştı Bundan Sonra Aklımda Bulunsun Soran Olursa Direk Söylerim :)

Evet gercekten en iyi ios surumu 6.1.2 ve mecbur kalmadigim surece bu surumle devam bir zephyr quick replay whatsapp bile herseye bedel
    Umarim ios7 de basarili sekilde yuklenirde ihtiyaci olanlara ilac olur whatsapp kolay gelsin saygilar

• Aslanncan A kullanıcısına yanıt
    1.1.0 pangu denedim olmadı.son versiyon pangu hangisi?link verebilecek olan var mı?bu pangu beni deli etti.neden bazı telefonlarda bu problem var ki?bende 4s var.çoğu İphone 4 dede aynı sorun çıkmış.çözüm bilen varsa yardım
    Wellcome to pangu yazdıktan sonra ekran kararıp reset atıyo,telefon çöküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Umbaladabum

1.1.0 pangu denedim olmadı.son versiyon pangu hangisi?link verebilecek olan var mı?bu pangu beni deli etti.neden bazı telefonlarda bu problem var ki?bende 4s var.çoğu İphone 4 dede aynı sorun çıkmış.çözüm bilen varsa yardım
    Wellcome to pangu yazdıktan sonra ekran kararıp reset atıyo,telefon çöküyor.

Temiz bir sekilde restore edip yedek yuklemeden yeni cihaz olarak kurup jailbreak yapmayi denedinizmi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

En Şanslı Sen Varsın 6.1.2'ide Kalmak iOS'un En İyi Versiyonlarından Birtanesi :)

Evet gercekten en iyi ios surumu 6.1.2 ve mecbur kalmadigim surece bu surumle devam bir zephyr quick replay whatsapp bile herseye bedel
    Umarim ios7 de basarili sekilde yuklenirde ihtiyaci olanlara ilac olur whatsapp kolay gelsin saygilar

Malesef Henüz Cihaz Desteklemiyor Diyor :/
  • Aslinda whatspad i guncelleseler butun sorun ortadan kalkicak ama gicik herifler yahu kafa tweakleri guncellemediler ios7 de

• 
Sayfa: önceki 748749750751752
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.