Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (695. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 693694695696697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • activator, xbackup, battery doctor 360, 7.1.1 ile uyumlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

bu ne ?

• quote:

Orijinalden alıntı: technical death metal

ben dahil çoğu kişi elmada kaldığını söylüyor. bu yüzden işleme başlamadan önce veri kaybı yaşamamak için yedeğinizi almayı unutmayın!

+1
  • Beyler daha dün telefonu restore edip temiz kurulum yapıp jailbreak yaptım. Bir uygulamayı bir yerden başka bir yere taşımaya çalışınca telefon kendini safe moda alıyor. Mesela şöyle ; bir klasör oluşturuyorum. Sosyal ağlar adı altında, Whatsapp ı o klasörün içine atıyorum. İlk taşıdığım uygulamada sorun yok. Ama ikinci uygulamayı taşımak için üzerine basılı tuttuğum an telefon reset atıyor safe moda alınıyor. Kaç kez denedim hep aynı. İlk uygulama taşımada sorun yok. İkincide safe moda alıyor.

Acaba yüklediğim tweak mı uygun değil ios 7.1.1 e? Yüklediğim tweakler şunlar.

Activator
    Zeppelin
    Bridge
    MusicBox
    CCsettings
    iCleaner

Beyler bide MultitaskingGestures i yüklediğim zaman bildirim merkezini aşağı çekince telefon reset atıyor napmam gerekiyor bunu için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iLaichzeit -- 26 Haziran 2014; 11:06:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende jailberaki sorunsuz yaptım ama activatör,winterboard çalışmıyor hemen geri kapanıyor cydiadan indirdiğim moviebox tada aynı durumu yaşıyorum buna ekstra olarakta appstoreden indirdiğim ntvspor,sporx uygulamalarım açılmadan hemen geri kapanıyor telefonum 5s appstordan indirdiklerim çalışmaması canımı sıktı özellikle bu durumu yaşayan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: iLaichzeit

Beyler daha dün telefonu restore edip temiz kurulum yapıp jailbreak yaptım. Bir uygulamayı bir yerden başka bir yere taşımaya çalışınca telefon kendini safe moda alıyor. Mesela şöyle ; bir klasör oluşturuyorum. Sosyal ağlar adı altında, Whatsapp ı o klasörün içine atıyorum. İlk taşıdığım uygulamada sorun yok. Ama ikinci uygulamayı taşımak için üzerine basılı tuttuğum an telefon reset atıyor safe moda alınıyor. Kaç kez denedim hep aynı. İlk uygulama taşımada sorun yok. İkincide safe moda alıyor.

Acaba yüklediğim tweak mı uygun değil ios 7.1.1 e? Yüklediğim tweakler şunlar.

Activator
    Zeppelin
    Bridge
    MusicBox
    CCsettings
    iCleaner

Beyler bide MultitaskingGestures i yüklediğim zaman bildirim merkezini aşağı çekince telefon reset atıyor napmam gerekiyor bunu için?

Dosyalama ile ilgili tweak kullanıyorsanız o sorun çıkarabilir.

• Spring yaptıktan sonra şarj kullanım süresi sifirlaniyor bunun için çözüm var mı ????

• quote:

Orijinalden alıntı: CanerArslann

Spring yaptıktan sonra şarj kullanım süresi sifirlaniyor bunun için çözüm var mı ????

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu program ilexrat ın işlevini mi görüyor? ilexrat a göre eksileri ya da artıları var mı?
  • 7.1.1 beta sürümü olmadan jb yapablıyormuyuz
  • CanerArslann kullanıcısına yanıt
    Maalesef bunun çözümü yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ketrp

Hard reset yaparak sorunu çözebilirsiniz sanırım.

• Ipad i olan biri linktunes in düğmesinin yerini gösterebilir mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anki son ios sürümü nedir

Bende 8 betası var. Eğer son sürüm jail aldıysa restore edicem telefonu

• quote:

Orijinalden alıntı: Ohan

quote:

Orijinalden alıntı: ketrp

Hard reset yaparak sorunu çözebilirsiniz sanırım.

Bi tweak filan vardır illaki bunun için cihazı restore edemem zaten spring yapmayınca sorun olmuyor fakat tweak yükledikten sonra mecbur yapınca sifirlaniyor şarj süreleri

• Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    7.1.1- aldı

• CanerArslann kullanıcısına yanıt
    hard resetin ne oldugunu biliyor musunuz acaba? dikkatli okudunuz mu yazdıklarımı?
  • iOS 7 LockScreen Weather 7.1.1'de çalışıyor mu biliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanerArslann

7.1.1- aldı

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

Ipad i olan biri linktunes in düğmesinin yerini gösterebilir mi ?

4S ten şimdi kurdum tweaki ama iTunes'ta o yukarda ki müzik düğmesi çıkmadı.Haliyle indiremedim seçtiğim parçayı
  • 
Sayfa: önceki 693694695696697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.