Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (611. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
628.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 609610611612613
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanırım yapamayan sadece benim :) '' sorry the version of ios (11d169) of the attached device is not supported '' hatası veriyor yardım edebilecek var mı ?
  • kalora kullanıcısına yanıt
    yok olmuyo nerden çekersem çekim control center geliyo kafayı yicem multiscreen kapalı açık çekince control center geliyo benmi çekemiyorum acaba vidyo filan bşey varmı link koyabilirsen çok makbule geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: tygn11

yok olmuyo nerden çekersem çekim control center geliyo kafayı yicem multiscreen kapalı açık çekince control center geliyo benmi çekemiyorum acaba vidyo filan bşey varmı link koyabilirsen çok makbule geçer

hocam sende yuklu olan tweaklerı yazarmısın yada fotosunu cekıp koyarmısın. Bende aynı sorunu yaşıyorum karşılaştıralım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

quote:

Orijinalden alıntı: cyros

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iBaba

Ücretsiz mi indiriyor hocam?

Tabiki hemde süper albüm bilgileri albüm kapak resmi falan mükemmel çalışıyor şimdiye kadar düzenlenen en kıral yazılım

Kalora hocam senin repodan hem linktunes u hem de linkstoreu kurdum applestoreda acılıo fakat ıtunes store da herhangı secenek cıkmıyo hem tablette hem tel. De silip tekrar kurdum denedım ama olmadı. Bir fikrin var mı neden calısmıyo olabilir...

Hocam bu linkstore

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Buda linktunes

Üstat işte bende itunes store da o işaret çıkmıyo. App store da sıkıntı yok. Sildim tekrar kurdum ama olmadı. Acaba cakısma falan mı yapıyo anlamadım ki. Harika bir tweak çok sinir oldum o yuzden

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kerim35 kullanıcısına yanıt
    bunlar
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Switchr for iPhone cikmis hocam.

hocam çozum varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tygn11

hocam çozum varmı

hocam sadece birkaç tweak var senınle çakısan. onlardada soruyn olamaz activator falan. cydia içindeki tweaklewrın resmıde atarmısın. paketler kısmındakı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

Switchr for iPhone cikmis hocam.

Elime geçtigi an hocam repoda ama auxo 2 benim için alternatifsiz suan
    Bu da ilk Auxo'yu kopyalamis denemekte yarar var.

bunlarda cydia inşallah çözümü bulursun
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• Hocam anlam veremediğim şekilde nolduysa telefon kendini en son yedeklediğim hale gönderdi.Cydia falan duruyor fakat ayarlar kısmında yüklü olan hiçbir tweak çıkmıyor. Ne yapmam gerekli telefonun tüm ayarları jailbreak yapmadan önceki halinde. Lütfen acil yardımlarınız getekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hawk_58 -- 3 Nisan 2014; 23:14:38 >
  • Arkadaşlar telefonu ilex RAT ile restore ettim. Yanlız şöyle birşey var prefence loader ile ilgili sürüm hatası veriyor. Düşük sürüm gibisinden o nedenden tweak yükleyemiyorum. Her tweakte hemen hemen prefenceloader <=2.2 gibi birşey geliyor yüklenmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawk_58

Hocam anlam veremediğim şekilde nolduysa telefon kendini en son yedeklediğim hale gönderdi.Cydia falan duruyor fakat ayarlar kısmında yüklü olan hiçbir tweak çıkmıyor. Ne yapmam gerekli telefonun tüm ayarları jailbreak yapmadan önceki halinde. Lütfen acil yardımlarınız getekiyor.

Substrate safe mode ve Cydia substrate bunları reinstall (yeniden yükle ) yap

İzleyecegin yol Cydia /Manage/Packages/ bul ve reinstall yap olması gerek.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hawk_58

Hocam anlam veremediğim şekilde nolduysa telefon kendini en son yedeklediğim hale gönderdi.Cydia falan duruyor fakat ayarlar kısmında yüklü olan hiçbir tweak çıkmıyor. Ne yapmam gerekli telefonun tüm ayarları jailbreak yapmadan önceki halinde. Lütfen acil yardımlarınız getekiyor.

Substrate safe mode ve Cydia substrate bunları reinstall (yeniden yükle ) yap

İzleyecegin yol Cydia /Manage/Packages/ bul ve reinstall yap olması gerek.

Allah razı olsun gece gece beni büyük dertten kurtardın üstad.

• Merhaba arkadaşlar. Benim Cydia'da BigBoss reposunda sorun var. Sorunun ekran görüntüsü aşağıdaki gibidir. Tam olarak ne olduğunu çözemedim. Cydia'da iken Refresh yaptığımda güncel sonuçlar çıkmıyor ve ekrana aşağıdaki resimdeki gibi kırmızı uyarı yazıları çıkıyor. Bigboss'u silip tekrar kurdum ama değişen birşey olmadı.

Yardımlarınızı bekliyorum.

• Switchr for iPhone IOS7 (1.0-1) EKLENDİ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

Merhaba arkadaşlar. Benim Cydia'da BigBoss reposunda sorun var. Sorunun ekran görüntüsü aşağıdaki gibidir. Tam olarak ne olduğunu çözemedim. Cydia'da iken Refresh yaptığımda güncel sonuçlar çıkmıyor ve ekrana aşağıdaki resimdeki gibi kırmızı uyarı yazıları çıkıyor. Bigboss'u silip tekrar kurdum ama değişen birşey olmadı.

Yardımlarınızı bekliyorum.

zodttd reposunu silin

• Bendekilwrde bunlar hocam
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim35 -- 3 Nisan 2014; 23:55:49 >

• iScreenShot IOS 6.7 (1.1-45) Switchr for iPhone IOS7 (1.0-1) EKLENDİ.

Articon IOS7 (1.1) iBatteryInfoPro IOS7 (1.4-445) SafeHouse Pro IOS7 (2.2-2)PassDial Pro IOS7 (2.1-3) HUDE IOS7 (1.0-46) CamText IOS7 (2.1-6) Dated IOS7 (1.1-1) Snapper IOS 5,6,7 (1.0-3) Nightmode IOS7 (1.1.2-1) NCMusicControle IOS7 (1.3-1) Vertex IOS7 (1.1.0-1) Polus IOS7 (1.0.1-1) GÜNCELLENDİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalora -- 4 Nisan 2014; 0:04:59 >
  • 
Sayfa: önceki 609610611612613
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.