Bildirim
~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (610. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Emir
reis control center'ı yukarı taşıyamaz mıyız sekme olarak notification center'ın yanına,multitasking gestures harici bir çözümü var mı
Hocam bildiğim kadarı ile şuan için bi yama yok sanırım -
Ayarlar / Auxo 2 /Multi-Center aktif olduğundan emin ol bunu kapattığında dediğin olur bu açık olduğunda denetim merkezi gelmemesi gerek . -
quote:
Orijinalden alıntı: kalora
Ayarlar / Auxo 2 /Multi-Center aktif olduğundan emin ol bunu kapattığında dediğin olur bu açık olduğunda denetim merkezi gelmemesi gerek .
Ayarlardaki 3 seçenekte aktif hocam. Sorun nerde bilemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kerim35
quote:
Ayarlar / Auxo 2 /Multi-Center aktif olduğundan emin ol bunu kapattığında dediğin olur bu açık olduğunda denetim merkezi gelmemesi gerek .
Suanda bazi tweaklerle uyumlu degil ozellikle toggle tweakleriyle, o yuzden FlipCC + Polus oneriyor simdilik gelistirici.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mutivanbuuren
quote:
Orijinalden alıntı: kerim35
quote:
Suanda bazi tweaklerle uyumlu degil ozellikle toggle tweakleriyle, o yuzden FlipCC + Polus oneriyor simdilik gelistirici.
şüphelendıgım tum tweakleri silip tekrar yukleyecegım umarım bu sefer çalısır. -
Bende phone buzzer calismiyor telefonum 5s ayni sorunu tectube eden var mi?
quote:
Auxo güncelleme aldı ve her cihazda kusursuz çalışıyor sanırım ben denedim repoya eklendi
Hangi temayi kullaniyorsunuz hocam
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: iBaba
Ücretsiz mi indiriyor hocam?
Tabiki hemde süper albüm bilgileri albüm kapak resmi falan mükemmel çalışıyor şimdiye kadar düzenlenen en kıral yazılım
Kalora hocam senin repodan hem linktunes u hem de linkstoreu kurdum applestoreda acılıo fakat ıtunes store da herhangı secenek cıkmıyo hem tablette hem tel. De silip tekrar kurdum denedım ama olmadı. Bir fikrin var mı neden calısmıyo olabilir...
Selamun aleykum kardeşler,
Bir tweak vardı. Tweakleri yükleme tarihine göre dizebildiğimiz bir programdı. Program içinden, cydia'ya geçilebiliyordu. Hatırlıyor musnuz bu tweakin ismini? -
quote:
Orijinalden alıntı: cyros
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: iBaba
Ücretsiz mi indiriyor hocam?
Tabiki hemde süper albüm bilgileri albüm kapak resmi falan mükemmel çalışıyor şimdiye kadar düzenlenen en kıral yazılım
Kalora hocam senin repodan hem linktunes u hem de linkstoreu kurdum applestoreda acılıo fakat ıtunes store da herhangı secenek cıkmıyo hem tablette hem tel. De silip tekrar kurdum denedım ama olmadı. Bir fikrin var mı neden calısmıyo olabilir...
Hocam bu linkstore
Buda linktunes
-
quote:
Orijinalden alıntı: cetinbudak
Selamun aleykum kardeşler,
Bir tweak vardı. Tweakleri yükleme tarihine göre dizebildiğimiz bir programdı. Program içinden, cydia'ya geçilebiliyordu. Hatırlıyor musnuz bu tweakin ismini?
-
Ayza -
Eyvallah ;) -
Multi screene kapatiyorum yine olmuyo sende oluyomu sorun benim telefondami onu bildirirmisin cunku siyelerde sol koseden uygulama gecisleri oluyo sag koseden uygulamayi kapatiyo
quote:
Orijinalden alıntı: tygn11
Multi screene kapatiyorum yine olmuyo sende oluyomu sorun benim telefondami onu bildirirmisin cunku siyelerde sol koseden uygulama gecisleri oluyo sag koseden uygulamayi kapatiyo
Hocam yazmış oldugun bölüm yok Multi Center olmasın bunu kapatırsan orta kısımdan çektiginde denetim merkezi gelir bunu açarsan ortadan çektiğinde direk uygulama değiştici kısım açılır sol kenardan çektiğinde direk geçiş yaparsın -
quote:
Orijinalden alıntı: alzhaymer
Meraba dostlar. Bikaç gündür cydia'ya repo ekleyemez oldum. "Failed to fetch" hatası alıyorum. Var mıdır bi çözümü?
Bu arada nette yazan çözümler sonuç vermedi, çakışan repo vardır belki diye bigboss'a kadar silip denedim sonuç yok
Yok mu fikri olan?
Beyler bi fikir verseniz?
Telefon yüzüstü çevirince otomatik olarak kilitleyen bir tweak var mı?
Bir de telefon çalarken yüzüstü çevirince sessize alan bir twek harika olurdu... -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: tygn11
Hocam yazmış oldugun bölüm yok Multi Center olmasın bunu kapatırsan orta kısımdan çektiginde denetim merkezi gelir bunu açarsan ortadan çektiğinde direk uygulama değiştici kısım açılır sol kenardan çektiğinde direk geçiş yaparsın
yok hocam nerdeyse tüm tweakleri kaldırdım banamısın demedi. Bendede aynı sorun var. -
Kalora hocam merhaba birşey tanışmak istedim, bende ip5 ios 6.1.4 yüklü telefonum var.ios 7.1 e gecsem mi yoksa 6.1.4 de kalsam mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X