Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (591. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 589590591592593
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam profil yaratması lazım VPN kısmında . O profili seçip VPN i de aktif hale getirdiğinizde kulanabilirsiniz . Ben TunnelBear kullanıyorum , aylık 500mb lık kullanım hakkı sunuyor , her ay yenilenmek üzere . Pandora ' ya Activator'dan da komut atadım . Pandorayı çalıştırdığımda VPN i aktif et ve Pandoraya çift tıkladığımda da VPN i pasif et . Bu kadar . Bunun öncesinde TunnelBear'den bir kullanıcı adı almanız gerekiyor , yanlış hatırlamıyorsam .

ExpendabLes hocam ; Sorun devam mı ediyor , yanlışlıkla mı gönderdiniz mesajı ?
  • igo canavar hocam nereyi aratırsam buluyor ama yeni açılanlar hariç offline calisiyor gps acik olsun yeterli

saygılar
  • Cok once yazdigim mesaji cok sonra eklemis sistem.

Dikkate alma hocam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 22 Mart 2014; 8:01:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle Merhabalar arkadaşlar ipod 5 sahibiyim 7.0.6 jb liydi yanlışlıkla cydiadan birşeyi sildim ve telefon elmada takılı kaldı elma açılıp kapanıyor sürekli restore edersem 7.1 olacak jb gidecek nasıl çözerim bu durumu yardım lütfen

@Vapors @kalora @Fenix66

YARDIM LÜTFEN !
  • Bende hala 7.0.4 kullanıyorum. Restore çekmek istiyorum bulunduğum sürüme. Nasıl yapabilirim bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kernell

quote:

arakadaslar, tweaklerin mevcutta ne kadar ram harcadigini nasil gorebilirim. demek istedigim su sekilde

a tweak 10mb
    b tweak 15 mb
    c tweak 50mb

GIBI...

up up

Up up !!!!!

• semi-restore ile yapabilirsiniz hocam

saygılar
  • Herkese günaydın,
    ip5 kullanıyordum ve jb vardı. ip 5s'e geçtim henüz 2 hafta oldu. 7.0.6'dayım ancak merak ettiğim 2 haftalık bir cihaza jailbreak yapılabilir mi?
    Daha önceki sayfalarda göremediğim bir soru bu. Tabii ki yapılır ama pil kalibrasyonu olayı ile ilgili ileride bir sıkıntı yaşamamak adına sormak istedim.
    Cevaplayacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
    Herkese güzel bir hafta sonu dilerim.
  • turkcellden alınan iphone5s için hangi ipsw dosyasını yuklemelıyım cdma mı gsm mi???? acil dir rica edıyorum cevaplayıız
  • frost901 kullanıcısına yanıt
    hocam jailbreak 1 günlük cihaza bile yapılır sıkıntı olmaz ama sorun şu eğer cihaz ota update ile güncelleme yapıldı ise ozaman elmada kalabilir denemeden bilinmez :)

Saygılar
  • Hocam Matrix cydget teması vardı paylaşmıştınız. Şimdi indirmek istiyorum ama dosya kaldırılmış dropboxdan ,yeniden paylaşabilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a1905e -- 22 Mart 2014; 13:07:06 >
  • burcink kullanıcısına yanıt
    Sağol dostum :) 7.1 çıkmadan 2 gün önce bilgisayardan yapmıştım güncellemeyi
    JB yaptım az önce tweakleri de yükledim. İçim rahat keyfim keyif :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: frost901

Sağol dostum :) 7.1 çıkmadan 2 gün önce bilgisayardan yapmıştım güncellemeyi
    JB yaptım az önce tweakleri de yükledim. İçim rahat keyfim keyif :)

Güle güle kullanın hocam jb candır. Bende ipad aldım 7.1 ile geldi bekliyorum jb çıkmasını

Saygılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif61

turkcellden alınan iphone5s için hangi ipsw dosyasını yuklemelıyım cdma mı gsm mi???? acil dir rica edıyorum cevaplayıız

Global olanı indirn hocam

Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: burcink

quote:

Orijinalden alıntı: serif61

turkcellden alınan iphone5s için hangi ipsw dosyasını yuklemelıyım cdma mı gsm mi???? acil dir rica edıyorum cevaplayıız

Global olanı indirn hocam

Saygılar

global yazmıyor ıste gsm ve cdma yazıyor ve ne yazıkkı ttnet ın dandık baglantı hızı yuzunden 6saat dıyor yukleme suresı ıptal etdım su an cıhaz sureklı restart atmaya devam edıyor sabahleyın bır ara acıldı ıcerısınde sadece gazetelık uygulaması kalmıs sonra kapandı bır daha da acılmadı restart a devam edıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • safe modda açmayı denediniz mi ?

ses açma + güç tuşuna basıp elma gelince güç tuşundan çekin ses tuşu basılı kalsın safe modda açılır hocam sonra hangi tweakse sorun olan silersiniz

http://appldnld.apple.com/iOS7.1/031-4452.20140310.Lv4Gr/iPhone6,2_7.1_11D167_Restore.ipsw

bu da link i hocam
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcink -- 22 Mart 2014; 13:56:43 >
  • quote:

quote:

quote:

arakadaslar, tweaklerin mevcutta ne kadar ram harcadigini nasil gorebilirim. demek istedigim su sekilde

a tweak 10mb
    b tweak 15 mb
    c tweak 50mb

GIBI...

up up

Up up !!!!!

Buna bende cevap bekliyorum valla :)
  • sserdark kullanıcısına yanıt
    tweakler kurulurken cydia'da gösteriyor zaten ne kadar boyutta olduğunu hocam

saygılar
  • burcink kullanıcısına yanıt
    Yok dostum öyle değil. Demek istediğim o an için arkaplanda hangi uygulamanın ram de ne kadar yer aldığını öğrenebileceğimiz bir uygulama var mıdır? Bu arada ilgilendiğin için teşekkürler :)
  • Hocam bana da yardımcı olurmusunuz ?

Öncelikle Merhabalar arkadaşlar ipod 5 sahibiyim 7.0.6 jb liydi yanlışlıkla cydiadan birşeyi sildim ve telefon elmada takılı kaldı elma açılıp kapanıyor sürekli restore edersem 7.1 olacak jb gidecek nasıl çözerim bu durumu yardım lütfen
  • 
Sayfa: önceki 589590591592593
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.