Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (359. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LockHTML3 tweak i ile ayarlayabilirsiniz .
  • lahonda L kullanıcısına yanıt
    Ne demek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Multitasking Gestures 0.5 sürümüne güncellendi . Orjinal satın almıştım şimdilik safe moda atmadı çalışıyor görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

quote:

Orijinalden alıntı: kalora

quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

Arkadaslar bu gün telefona baktığımda springtize 3 crackli ve multitasking gesture biteyourapple'dan kurulu ve bitmesms updateleri gelmişti kurdum onları ama ekran böyle oldu ve wallpaper seçmene rağmen gitmiyor sanırım crackle ilgili ama hangisi bilemiyorum

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

multitasking bunu sil hocam 0.4 sürümden kaynaklanıyor bizim repodan 0.3 yükle sıkıntı olmaz

Cok teşekkür ederim kalora düzeldi

• arkadaslar tweak yüklediğimde there was an error loading the preference bundle for tweak adi
    cogu tweakta bu hatayi veriyor nedeni nedir acaba
  • kalora kullanıcısına yanıt
    hocam repodaki springtomize güncellenmiş fakat güncelleyince ingilizce oldu
  • iblacklist yükledim telefon sapıttı tuşlar geç tepki veriyor ekrana müdahale edemiyorum, çözüm için önerisi olan var mı yoksa sıfırdan kurulum mu yapıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hucjo

iblacklist yükledim telefon sapıttı tuşlar geç tepki veriyor ekrana müdahale edemiyorum, çözüm için önerisi olan var mı yoksa sıfırdan kurulum mu yapıcaz

Hocam bizim repodan kurduysam sonradan bir düzenleme aldı onu güncelle telefonu kapat ac sorun olmaması gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: türbülans

Hocam telefon dili tr ise tr olur farkı olmamaz ben suan kullanıyorum sıkıntı yok kaldır tamamen tekrar kur istersen

• quote:

quote:

iblacklist yükledim telefon sapıttı tuşlar geç tepki veriyor ekrana müdahale edemiyorum, çözüm için önerisi olan var mı yoksa sıfırdan kurulum mu yapıcaz

Hocam bizim repodan kurduysam sonradan bir düzenleme aldı onu güncelle telefonu kapat ac sorun olmaması gerek

Hemen hemen tüm tweakler sizin repodan, emekleriniz ve yardımlarınız için teşekkürler Şu an güç tuşuna basınca sadece beyaz bi ekran çıkıyor o kadar, dfu moda alıp sıfırdan kurulum yapacam sanırım. Jailbreak yaptıktan sonra itunesta olduğu gibi tweak kurduktan sonra yedek alabileceğim bi program veya tweak var mıdır? Teşekkürler...

• quote:

quote:

quote:

Hemen hemen tüm tweakler sizin repodan, emekleriniz ve yardımlarınız için teşekkürler Şu an güç tuşuna basınca sadece beyaz bi ekran çıkıyor o kadar, dfu moda alıp sıfırdan kurulum yapacam sanırım. Jailbreak yaptıktan sonra itunesta olduğu gibi tweak kurduktan sonra yedek alabileceğim bi program veya tweak var mıdır? Teşekkürler...

iTools kullan

• hucjo kullanıcısına yanıt
    + iLEX RAT
  • quote:

quote:

quote:

quote:

iTools kullan

15 dk hiçbir şekilde müdahele edemedim telefona, daha sonra kendi kendine yeniden başlattı ve düzeldi. iblaklisti şimdilik kaldırıdım hemen itools ile yedek alayım dediğiniz gibi tekrar yüklerim, teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: türbülans

Hocam telefon dili tr ise tr olur farkı olmamaz ben suan kullanıyorum sıkıntı yok kaldır tamamen tekrar kur istersen

Bende de telefon dili vs turkce oldugu halde springtomize ingilizce. Turkce degil.

• Arkadaşlar Tweakların yedeğinii alan bir Tweak biliyormusunuz?

Mesela ios 7.1 beta 4'e restore edip tekrar yüklediğimizde Tweakleri tek seferde kuracak ve sorunsuz olacak ?
  • arkadaşlar bende jb yaptıktan sonra facebook , twitter ve ınstagramdan atma sorunları ortaya çıktı yüklediğim tweaklerse aşağıda yazılı hangisi bu sorunu yaratıyor olabilir??

Action menu
    Activator
    addblocker
    Allmail
    Appbox
    Apptray
    Applocker
    Barrel
    Boot logo
    Cc toggles
    F.lux
    Hidden settings
    Lively icons
    Lock screen tool
    Nca2only
    Password pilot modoki
    Sicarius
    Tinybar
    Zeppelin
    wifi booster
    repo ıcon7
    quıck contacts
    keyblack
    Wee track data
    Sleipnizer for safari
    bitesms
    fakecarrier
    fabius utıls
    exkey
    colorflow
    adrenalin
    Birde klavye rengini degistiren bir tweak var hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: 32aslan

arkadaşlar bende jb yaptıktan sonra facebook , twitter ve ınstagramdan atma sorunları ortaya çıktı yüklediğim tweaklerse aşağıda yazılı hangisi bu sorunu yaratıyor olabilir??

Action menu
    Activator
    addblocker
    Allmail
    Appbox
    Apptray
    Applocker
    Barrel
    Boot logo
    Cc toggles
    F.lux
    Hidden settings
    Lively icons
    Lock screen tool
    Nca2only
    Password pilot modoki
    Sicarius
    Tinybar
    Zeppelin
    wifi booster
    repo ıcon7
    quıck contacts
    keyblack
    Wee track data
    Sleipnizer for safari
    bitesms
    fakecarrier
    fabius utıls
    exkey
    colorflow
    adrenalin
    Birde klavye rengini degistiren bir tweak var hocam

bende de bugün twitterdan atma problemi vardı. officer tweakini sildim düzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurcan_149

Arkadaşlar Tweakların yedeğinii alan bir Tweak biliyormusunuz?

Mesela ios 7.1 beta 4'e restore edip tekrar yüklediğimizde Tweakleri tek seferde kuracak ve sorunsuz olacak ?

PKGBackUp bayağı tavsiye edilip övülmüş.

Umarım işe yarıyodur.
  • Merhabalar arkadaslar ben de araniza katilayim bir soruyla. Multitaskinge gelistirme yapan tweak mevcut mu su an bildiginiz repolarda?

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut Aşkın

Multitasking Gestures 0.5 sürümüne güncellendi . Orjinal satın almıştım şimdilik safe moda atmadı çalışıyor görünüyor

Hocam rica etsem .deb dosyasını atar mısınız
  • 
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.