Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (252. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Orijinalden alıntı: StyleSlayer

quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Ios 6 teması var mı?

iOS6 Icons For iOS 7
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Bilgilendirme için teşekkürler. Bunu bulabileceğim repo adresi nedir?

http://repo.insanelyi.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

hocam classic dock düzgün çalışmıyor bilginiz varmı bilmiyorum telefonu kapatıp açınca düzeliyor tuşu kilitliyorum açınca dock yok oluyor. Uygulama logoları kalıyor sadece arka plandaki dock kayboluyor

Hocam bakarım fakat benlik birşey yok geliştirici ne sunuyorsa onu alıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

Hocam o Ayec0n Temasını İndirince Direk WinterBoard'dan Aktif Edebiliyoruz :)

Ben ayecın kullanıyorum ama çekim kısmı eskisi gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

quote:

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

hocam classic dock düzgün çalışmıyor bilginiz varmı bilmiyorum telefonu kapatıp açınca düzeliyor tuşu kilitliyorum açınca dock yok oluyor. Uygulama logoları kalıyor sadece arka plandaki dock kayboluyor

Hocam bakarım fakat benlik birşey yok geliştirici ne sunuyorsa onu alıyorum

Biliyorum hocam. Farketmediyseniz bilginiz olsun diye yazdım kontrol ettiğinizde burdan bilgilendirirseniz sevinirim belki problem bendedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre7107

quote:

Hocam o Ayec0n Temasını İndirince Direk WinterBoard'dan Aktif Edebiliyoruz :)

Ben ayecın kullanıyorum ama çekim kısmı eskisi gibi.

Peki Güncellediniz mi Ayec0n'u ?
  • Evet güncelledim. Ama ben pineapple'dan indirmiştim. Şimdi kalora'dan yüklüyorum ama o kadar yavaş yüklüyor ki.

• Hocam Herşeyi Ayarlıyorum Günlere Aylara PM AM Kısmına Kadar Tek Çözemediğim Weather Kısmı :/
    Tüm LockScreen'larda Weather Kısmında Kalıyorum Düzenlemede Yapıyorum Ama Var Locale zip : Kısmına Kodu yazıyorum Kayıt Ediyorum Ama Farklı Bir Kod Düzenlemesi Var Sanırım Pekte İncelemedim Son Olarak Şu Aşağıda ki LockScreen Var :)

• quote:

Evet güncelledim. Ama ben pineapple'dan indirmiştim. Şimdi kalora'dan yüklüyorum ama o kadar yavaş yüklüyor ki.

Hocam Kalora'dan İndirin Yavaş İndirmesinin Sebebi Dosyanın Biraz Büyük Olmasıdır :)
  • İndirdim ama statusbar yine aynı. Ne yapmalıyım. Bu arada sadece cydia'ya girince doğru çalışıyor. Winterboard'da gerekl yerler seçili.

• quote:

İndirdim ama statusbar yine aynı. Ne yapmalıyım. Bu arada sadece cydia'ya girince doğru çalışıyor. Winterboard'da gerekl yerler seçili.

iFile İle :

/var/mobile/Library/Caches/com.apple.UIStatusBar bu dizini silersek bir respring yaparsanız sorun çözülecektir :)
  • Brust Mode Güncellendi..
  • FlipNC Geliyor Sonunda :)
  • quote:

quote:

İndirdim ama statusbar yine aynı. Ne yapmalıyım. Bu arada sadece cydia'ya girince doğru çalışıyor. Winterboard'da gerekl yerler seçili.

iFile İle :

/var/mobile/Library/Caches/com.apple.UIStatusBar bu dizini silersek bir respring yaparsanız sorun çözülecektir :)

Teşekkürler düzeldi. O dizini silmem bu temayı kaldırıp eski haline dönmek istediğimde sorun çıkarmaz değiil mi?

• quote:

FlipNC Geliyor Sonunda :)

Flip nc nedir broo güzel bişey heralde

Bide ne zaman gelecekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih4444 -- 21 Ocak 2014; 21:12:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam Herşeyi Ayarlıyorum Günlere Aylara PM AM Kısmına Kadar Tek Çözemediğim Weather Kısmı :/
    Tüm LockScreen'larda Weather Kısmında Kalıyorum Düzenlemede Yapıyorum Ama Var Locale zip : Kısmına Kodu yazıyorum Kayıt Ediyorum Ama Farklı Bir Kod Düzenlemesi Var Sanırım Pekte İncelemedim Son Olarak Şu Aşağıda ki LockScreen Var :)

My location adlı tweaki kurun uygulamanın içinden gps'i açın, widgetlarda da otomatik gps'i aktif ederseniz sorunsuz olarak lokasyonu bulup, düzgün olarak hava durumunu ayarlayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treko -- 21 Ocak 2014; 21:18:30 >

• Arkadaşlar arka planda açık uygulamaları kapatabileceğim bir tweak biliyor musunuz? kısayol veya program da olur. Activator ile kısayol ataması yapabilirim.
  • quote:

FlipNC Geliyor Sonunda :)

Flip nc nedir broo güzel bişey heralde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Other'ı hafızasında yer kaplayan JB' li arkadaşlar Şu uzantıdaki :( / Private / var / mobile / Media / ApplicationArchives) dosyanın içindeklieri silip Other gitmişmi bir kontrol edebilirmi? Yabancı forumda okudum bir çok kişi bunu yapıp kurtulmuş restoreye gerek kalmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifix06 -- 21 Ocak 2014; 21:30:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifix06

Arkadaşlar Other'ı hafızasında yer kaplayan JB' li arkadaşlar Şu uzantıdaki :( / Private / var / mobile / Media / ApplicationArchives) dosyanın içindeklieri silip Other gitmişmi bir kontrol edebilirmi? Yabancı forumda okudum bir çok kişi bunu yapıp kurtulmuş restoreye gerek kalmadan.

itunes ta other 1.85 gb görünüyor..iphone 5 7.0.4 jb..verdiğiniz klasöründe içi boş bende..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türbülans -- 21 Ocak 2014; 21:41:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

Arkadaşlar arka planda açık uygulamaları kapatabileceğim bir tweak biliyor musunuz? kısayol veya program da olur. Activator ile kısayol ataması yapabilirim.

Purge. Basılı tutman yeterli

• 
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.