Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hımmtt

Itools eğer görürse cihazı , menusunde shutdown veya restart ' a basarak deneyebilirsiniz . Umarım görür .
  • Cydia'dan güncelleme yaptı sorun çözüldü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

Orijinalden alıntı: jackosman

Safe Mode ' a almış . REBOOT yapın home ve power tuşuna uzun süreli basarak , elme simgesini gördüğünüzde bırakabilirsiniz .

Sıkıntı şu benim power tuşu çalışmıyor nası yapıcaz reboot'u..

Hocam activatör ile ses açma tuşunu kilit tuşu olarak atayabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrOetker

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

Orijinalden alıntı: jackosman

Safe Mode ' a almış . REBOOT yapın home ve power tuşuna uzun süreli basarak , elme simgesini gördüğünüzde bırakabilirsiniz .

Sıkıntı şu benim power tuşu çalışmıyor nası yapıcaz reboot'u..

Hocam activatör ile ses açma tuşunu kilit tuşu olarak atayabilirsiniz

Durum çubuğunun yanına basılı tutup kilitliyorum telefonu o şekilde atadım..

• CCQuick Pro'yu iPad 3'te çalıştırabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre7107

Sleeksleep

Tesekkur ederim sorun duzeldi. Ancak daha buyuk bir sorunum var suanda internet gitti telefonda :(( hucresel veri kullanilamiyor uyarisi var

• İlex rat cydia dan yukledim ama nasil sifirliyoruz tum tweaklari bulamadim. Yardim rica edebilir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: c_e_m22

İlex rat cydia dan yukledim ama nasil sifirliyoruz tum tweaklari bulamadim. Yardim rica edebilir miyim

Ekrana gelmiş olması lazım ilex rat restore yazıyor girince ona tıklayın

• jackosman J kullanıcısına yanıt
    Hocam videodaki yöntem işe yarıyor ancak cihazı reboot edince uygulamalar geri geliyor kısa vadeli bi çözüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlkn216

Dostlar nitrous'ı benimle paylaşabilecek var mı? Gerekirse ödeme yapabilirim havale yoluyla

Güncel
  • Mobilelog programını nerden bulabilirim çok araştırdım ama çalışanını bulamadım sinfuliphonerepo.com'da olanı çalıştığını yazmışlar fakat o adreste program yok
  • quote:

quote:

Dostlar nitrous'ı benimle paylaşabilecek var mı? Gerekirse ödeme yapabilirim havale yoluyla

Güncel

Tam olarak görevi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinPeAcE

quote:

quote:

Güncel

Tam olarak görevi nedir?

+121347687451165+586544645645645654465

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Güncel

Cydia'dan baktım ama Nitros diye bir tweak yok. Repo nedir?
  • Umut Aşkın U kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle . SBSettings ' ten de kaldırabilirsin ama yeni program yüklemek istemedim ben cihazıma .
  • ipEQ for İphone tweak'inde hata aliyorum hocam.Normal bir sekilde yukluyorum respring yaptikdan sonra telefon,muzik dinlemek icin tikliyorum muzik'e birseyleri kontrol ediyor sonra FATAL ERROR diyip tekrarliyor calismiyor yani tweak.Bi bakarsaniz sevinirim....

• quote:

Orijinalden alıntı: •BuuReN•

ipEQ for İphone tweak'inde hata aliyorum hocam.Normal bir sekilde yukluyorum respring yaptikdan sonra telefon,muzik dinlemek icin tikliyorum muzik'e birseyleri kontrol ediyor sonra FATAL ERROR diyip tekrarliyor calismiyor yani tweak.Bi bakarsaniz sevinirim....

Hocam doğrudur kurulumu deniyorum sorunsuz ise diye uygulamayı kullanmadım .Dediğin olay lisans hatası deb dosyasını aldığım yerde paylaşılan konuda bu tarz yorumlar var lisans olayı halledilsin ekleyeceğim
  • Arkadaşlar iphone 4'e springboard ayarı yaptım ama kapanıp açıldığında ayarları eski haline geliyor çözüm nedir? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim ? Animasyon ayarı yaptım.

• sinfuliphonerepo.com reposu ekleyenlerden rica etsem Mobilelog programının olup olmadığını yazarmısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XRPCOIN -- 18 Ocak 2014; 14:58:16 >
  • İlex rat ise yaramadi. Cihaz sifirlandi fakat internete girmiyor

• 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.