Bildirim
~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (224. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
herkese merhaba, jailbreakli iphone 5 telefonuma (ios7 yüklü), tomtom kurmaya çalışıyorum ama olmuyor (appsync yüklü), sebebi ne olaki. bilgisayara indirip, itunes üzerinden telefona atıyorum, telefona atıyor, iyi güzel sorun yok ama uygulamayı açtığımda tomtom yazısı görünüp kapanıyor hemen ? -
quote:
Orijinalden alıntı: CoolnQuiet
herkese merhaba, jailbreakli iphone 5 telefonuma (ios7 yüklü), tomtom kurmaya çalışıyorum ama olmuyor (appsync yüklü), sebebi ne olaki. bilgisayara indirip, itunes üzerinden telefona atıyorum, telefona atıyor, iyi güzel sorun yok ama uygulamayı açtığımda tomtom yazısı görünüp kapanıyor hemen ?
Ben 4s'e yükledim appaddictten sorunsuz tomtom, birçok navigasyon denemişimdir ama en iyisi ücretsiz yandex gibi geliyor ya da talimatları saha güzel verse nlife.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kuaidial hangi repoda son versiyon?
turkce karakter sorunu varmi?
quote:
Orijinalden alıntı: Myret Alpin
quote:
Orijinalden alıntı: treko
quote:
Orijinalden alıntı: skunk11
Tweetbot hata veriyor, bilgisi olan varmı? Giriş yapmıyor
Hocam ona karşı bir önlem alınmış şuan için kullanılamıyor ilerleyen zamanda tweaki çıkar inşallah
Tweetbot a jailbreak işlemiyor arkadaşlar aktivasyon kısmı var ve her yüklendiğinde onu hesabınızla bağdaştırıyor ben o yüzden geçen yıl satın almıştım
Telefonu 7.0.4'e güncelliyorum şuan güncelleme bittikten sonra satın alacağım
-
quote:
Orijinalden alıntı: BTopbas
Arkadaşlar bi tweak vardı swipeselection gibi ama klavyeden oynatmıoduk. Yazının üstünde parmağımızı kaydırınca sağa sola kayıyordu imleç. Adını bilen, hatırlayan var mı?
SwipeshiftCaret kardeş tweakin adı
Arkadaşlar wifi bağlantımın 3 metre ötesindeyim farklı odadayım bağlantı devamlı gidiyor eşimin ipadindede durum aynı wifi güçlendirecek bi tweek varmı acaba
kalora nin reposunda bulabilirsin. Hicbir sorunu yok.
Kullanim bekleme suresi ayni gorunuyor bu hangi tweakten kaynaklaniyor bilen arkadaslar yardimci olabilir mi
Sleeksleep
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ihyanur
Arkadaşlar wifi bağlantımın 3 metre ötesindeyim farklı odadayım bağlantı devamlı gidiyor eşimin ipadindede durum aynı wifi güçlendirecek bi tweek varmı acaba
Wifi booster %20 engellemeyi kaldırıyor bir deneyin -
quote:
Orijinalden alıntı: jackosman
Beyler şu iki dosyayı ipainstaller ile kurabilir misiniz ? Weather ve Calculator açılmama hatası alanlar için bu söylediklerim .
Ipainstaller ' ı Cydia 'dan indirebilirsiniz . Aşağıda linkini verdiğim dosyaları iTools ile VAR/Mobile ' a taşıyın . Daha sonra aygıtınızdaki Ipainstaller'dan kurun . Çalışması lazım ikisinin de .
Calculator -http://goo.gl/hLiukb
Weather -http://goo.gl/NmZ0FV
Notification Center ' da nasıl çıkartırız , onu henüz bulmuş değilim .
Sağol hocam ikisi de çalışıyor
-
5s de deneyen var mı elmada kaldı? -
-
Telefon açılıp kapandı bütün uygulamalar gitti , arka plan falan gitti ne yapıyorduk bunun için ya bir çözümü vardı ama unuttum ? -
Safe Mode ' a almış . REBOOT yapın home ve power tuşuna uzun süreli basarak , elme simgesini gördüğünüzde bırakabilirsiniz . -
quote:
Orijinalden alıntı: alzhaymer
quote:
Orijinalden alıntı: BTopbas
Arkadaşlar bi tweak vardı swipeselection gibi ama klavyeden oynatmıoduk. Yazının üstünde parmağımızı kaydırınca sağa sola kayıyordu imleç. Adını bilen, hatırlayan var mı?
SwipeshiftCaret kardeş tweakin adı
Aynen buydu. Çok teşekkürler hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: jackosman
Safe Mode ' a almış . REBOOT yapın home ve power tuşuna uzun süreli basarak , elme simgesini gördüğünüzde bırakabilirsiniz .
Sıkıntı şu benim power tuşu çalışmıyor nası yapıcaz reboot'u.. -
assistive touch dan aygıt/ekranı kilitle ye basılı tutun, kapatma ekranı çıkar, ordan kapatın. Daha sonra da telefonu şarja takın açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X