Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

yaklaşık 15 kadar tweak yükledim telefon harika oldu şarj süresi azaldı ama olsun. Şimdi bana birkaç tane daha tweak lazım
    Cihazım iphone 5s, uygulama aşırı pahalı olmadığı sürece satında alabilirim. ama bunları satın aldıktan sonra orjinal apple storeda sorun yaşamak istemiyorum
    Şu tweaklerde yardımcı olursanız çok sevinirim :

1- Bluetooth ile dosya paylaşımı
    2- İtunes a bağlı kalmadan bilgisayardan resim müzik alışverişi
    3- Karşı taraf aramaya cevap verdiğinde telefonun titremesi
    4- Klavyenin harfler kısmına rakamları da getirkek istliyorm (ikeywi'yi ne yaptıysam çalıştıramadım)
    5- Ücretsiz Uygulama indirebileceğim en iyi market
    6- arama geldiğinde ekrandan reddetme butonu

Arama ekraninda reddet butonu isteyen arkadaslar KUAIDIAL i yukleyin sonra ayarlardan kuaidiale girin More sekmesine girin asagidaki ayarlari yapin. Incoming call da use decline buttonu isaretleyin.
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herkese merhaba, jailbreakli iphone 5 telefonuma (ios7 yüklü), tomtom kurmaya çalışıyorum ama olmuyor (appsync yüklü), sebebi ne olaki. bilgisayara indirip, itunes üzerinden telefona atıyorum, telefona atıyor, iyi güzel sorun yok ama uygulamayı açtığımda tomtom yazısı görünüp kapanıyor hemen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolnQuiet

herkese merhaba, jailbreakli iphone 5 telefonuma (ios7 yüklü), tomtom kurmaya çalışıyorum ama olmuyor (appsync yüklü), sebebi ne olaki. bilgisayara indirip, itunes üzerinden telefona atıyorum, telefona atıyor, iyi güzel sorun yok ama uygulamayı açtığımda tomtom yazısı görünüp kapanıyor hemen ?

Ben 4s'e yükledim appaddictten sorunsuz tomtom, birçok navigasyon denemişimdir ama en iyisi ücretsiz yandex gibi geliyor ya da talimatları saha güzel verse nlife.

• kernell kullanıcısına yanıt
    kuaidial hangi repoda son versiyon?
    turkce karakter sorunu varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Myret Alpin

quote:

Orijinalden alıntı: treko

quote:

Orijinalden alıntı: skunk11

Tweetbot hata veriyor, bilgisi olan varmı? Giriş yapmıyor

Hocam ona karşı bir önlem alınmış şuan için kullanılamıyor ilerleyen zamanda tweaki çıkar inşallah

Tweetbot a jailbreak işlemiyor arkadaşlar aktivasyon kısmı var ve her yüklendiğinde onu hesabınızla bağdaştırıyor ben o yüzden geçen yıl satın almıştım

Telefonu 7.0.4'e güncelliyorum şuan güncelleme bittikten sonra satın alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: BTopbas

Arkadaşlar bi tweak vardı swipeselection gibi ama klavyeden oynatmıoduk. Yazının üstünde parmağımızı kaydırınca sağa sola kayıyordu imleç. Adını bilen, hatırlayan var mı?

SwipeshiftCaret kardeş tweakin adı

• Arkadaşlar wifi bağlantımın 3 metre ötesindeyim farklı odadayım bağlantı devamlı gidiyor eşimin ipadindede durum aynı wifi güçlendirecek bi tweek varmı acaba

• WinPeAcE kullanıcısına yanıt
    kalora nin reposunda bulabilirsin. Hicbir sorunu yok.

• Kullanim bekleme suresi ayni gorunuyor bu hangi tweakten kaynaklaniyor bilen arkadaslar yardimci olabilir mi

• c_e_m22 kullanıcısına yanıt
    Sleeksleep

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzaNazY

quote:

Orijinalden alıntı: visualize

Soyle bir hata almaya basladim an itibariyle

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Xsellize reposu varsa silin düzeliyormuş :)

xsellizeyi sildim düzeldi bende alıyordum aynı hatayı teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ihyanur

Arkadaşlar wifi bağlantımın 3 metre ötesindeyim farklı odadayım bağlantı devamlı gidiyor eşimin ipadindede durum aynı wifi güçlendirecek bi tweek varmı acaba

Wifi booster %20 engellemeyi kaldırıyor bir deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackosman

Beyler şu iki dosyayı ipainstaller ile kurabilir misiniz ? Weather ve Calculator açılmama hatası alanlar için bu söylediklerim .

Ipainstaller ' ı Cydia 'dan indirebilirsiniz . Aşağıda linkini verdiğim dosyaları iTools ile VAR/Mobile ' a taşıyın . Daha sonra aygıtınızdaki Ipainstaller'dan kurun . Çalışması lazım ikisinin de .
    Calculator -http://goo.gl/hLiukb

Weather -http://goo.gl/NmZ0FV

Notification Center ' da nasıl çıkartırız , onu henüz bulmuş değilim .

Sağol hocam ikisi de çalışıyor

• 5s de deneyen var mı elmada kaldı?
  • vlkn216 kullanıcısına yanıt
    Şu yöntemle de orijinal app leri saklayabilirsiniz . Sadece olması için ilk sayfanın sağ altında olmasın klasör , o zaman diğer sayfaya geçiyor . Diğer türlü herhangi bir sorun olmuyor .

• Telefon açılıp kapandı bütün uygulamalar gitti , arka plan falan gitti ne yapıyorduk bunun için ya bir çözümü vardı ama unuttum ?
  • Senceru kullanıcısına yanıt
    Safe Mode ' a almış . REBOOT yapın home ve power tuşuna uzun süreli basarak , elme simgesini gördüğünüzde bırakabilirsiniz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: alzhaymer

quote:

Orijinalden alıntı: BTopbas

Arkadaşlar bi tweak vardı swipeselection gibi ama klavyeden oynatmıoduk. Yazının üstünde parmağımızı kaydırınca sağa sola kayıyordu imleç. Adını bilen, hatırlayan var mı?

SwipeshiftCaret kardeş tweakin adı

Aynen buydu. Çok teşekkürler hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackosman

Safe Mode ' a almış . REBOOT yapın home ve power tuşuna uzun süreli basarak , elme simgesini gördüğünüzde bırakabilirsiniz .

Sıkıntı şu benim power tuşu çalışmıyor nası yapıcaz reboot'u..
  • Senceru kullanıcısına yanıt
    assistive touch dan aygıt/ekranı kilitle ye basılı tutun, kapatma ekranı çıkar, ordan kapatın. Daha sonra da telefonu şarja takın açılır
  • 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.