Bildirim
~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (199. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Appstoredan indirdiğimiz müzik programlarda ki müziklerimizi hem kendi müzik arşivine hemde bilgisyara atacak 5s te çalışan crackli bi tweak var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim ben yaptım çoğu tweak artık uyumlu ve stabil şekilde çalışıyor. Forumda 5s uyumlu tweakler diye bir başlık var ordan fikir edinebilirsin...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar telefona cydia'dan AppLocker Os7'yi yükledim kalorado mu kolorado mu bizim forumda ki arkadaşın reposundan.Girdim ayarlara şifremi girdim kilitleyeceği yerleri seçtim çıktım.Telefonu reboot ettim açıldı programa tıkladım şifremi kabul etmiyor? Wrong secret phrase (Enter secret phrase to reser password to 1234) diyor işin komik yanı cydia'yı bile kilitlemiş! Şuan giremiyorum hiç bir yere bilgisayardan iFunBox ve iTools ile dosyaların arasına baktım oradan silecektim ancak orada da cydia veya dosyaları ile alakalı bir dosya konumu bulamadım..
[Çözüldü] Yardımcı olan arkadaşa teşekkür ederim.
Çözüm; Telefonu kapatın ve açılırken ses açma tuşuna basılı tutun(açılana kadar).Bütün tweakleri kapatacak ve istediğiniz gibi cydia'ya girebileceksiniz.Cydia'da sildikten sonra tweaklerinizi aktif etmek için kanser olabilirsiniz.Olmayın! :) Aynı işlemi ses kapama tuşuna basılı tutarak yapın.Sorununuz düzelecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrasn0w -- 14 Ocak 2014; 14:00:38 >
-
iFunbox açıldığında var/mobile/Library/Preference/ a ulaşamıyor musunuz ? com.nnfyrbsnss.applocker.plist ' i silmeniz gerekiyor . -
-
quote:
Orijinalden alıntı: StarzL
Bridge ile import edilen şarkıları itunes'la eşzamanladığımızda bilgisayarada geçiyormuş şarkılar. Track import'la import ettiğimiz şarkılarda bilgisayarın library'sine bu şekilde geçer mi? Ayrıca bu müzikler diğer cihazada yani iPad'ede gelebilir mi?
Bu arada arkadaşlar evasi0n 1.0.4 iOS 7.1 Beta 3'ü JailBreak edebiliyor mu, deneyen var mı?
mewseek track import ile attığım müzikler gözükmüyor pc de bridge denemedim belki ondan gözüküyordur. -
iFile yüklüydü yani normalde ?
Şöyle bir cevap vermişler ama işe yarar mı bilmiyorum .
quote:
Reboot the phone, hold volume up the entire time it boots. This should disable all tweaks -
quote:
Orijinalden alıntı: jackosman
quote:
Reboot the phone, hold volume up the entire time it boots. This should disable all tweaks
iFile yüklü evet ancak onada şifre istiyor ne lanet bi program -
quote:
Orijinalden alıntı: skunk11
quote:
iFunbox açıldığında var/mobile/Library/Preference/ a ulaşamıyor musunuz ? com.nnfyrbsnss.applocker.plist ' i silmeniz gerekiyor .
Yok hocam çıldıracağım benimde aklıma geldi ancak görünmüyor root dosyaları.Ne iFunBox'ta ne iTools'ta ne iExplorer'da hiç birisinde görünmüyor.
afc2add adlı tweak cydia üzerinden yüklemeniz gerekiyor
-
quote:
quote:
quote:
Reboot the phone, hold volume up the entire time it boots. This should disable all tweaks
iFile yüklü evet ancak onada şifre istiyor ne lanet bi program
Aynen bunu yapınca devredışı kaldı bütün tweakler, aktifleştir şimdi hepsini tek tek
quote:
Orijinalden alıntı: treko
quote:
quote:
iFunbox açıldığında var/mobile/Library/Preference/ a ulaşamıyor musunuz ? com.nnfyrbsnss.applocker.plist ' i silmeniz gerekiyor .
Yok hocam çıldıracağım benimde aklıma geldi ancak görünmüyor root dosyaları.Ne iFunBox'ta ne iTools'ta ne iExplorer'da hiç birisinde görünmüyor.
afc2add adlı tweak cydia üzerinden yüklemeniz gerekiyor
Telefonda hemen hemen hiç bir uygulamaya giremiyordum.Cydia'da dahil.Yukarıda ki arkadaşın verdiği çözüm yolu ile hallettim bütün tweakleri halledip
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrasn0w -- 14 Ocak 2014; 13:46:51 >
-
Cydia da açılmıyormuş ,itools'tan da yükleyemez . Safe Mode ' a alabilse bir şekilde işin içinden çıkabilir diye tahmin ediyorum . -
İyi hadi gözün aydın . Aklımızda bulunsun .
-
quote:
İyi hadi gözün aydın .Aklımızda bulunsun .
Aynen bulunması gerekli, ama şimdi yüklü olan tweakler görünmüyorOnları nasıl aktif hale getireceğim geri? Bilgin var mı dostum
-
Aynı işlemin down olanını yapınca bütün tweakler tekrar aktif oluyor -
Kurdu oldun sen bu işin . Ben applocker ı silip yeniden başlatırsan sorun hallolur diye düşündüm .
-
quote:
Orijinalden alıntı: türbülans
quote:
Orijinalden alıntı: kmlglc
Benim gibi eski sinyal barının hasretini çekenler. Kilit ekranı hariç heryerde aktif. Eh buna da şükür.
winterboarddan seçerseniz kilit ekranında da aktif oluyor
Öyle bir seçenek görünmüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
sizdeki ccquick pro mu?
3g ayarı proda yok edge olarak var çünkü. -
quote:
Kurdu oldun sen bu işin . Ben applocker ı silip yeniden başlatırsan sorun hallolur diye düşündüm .
Yazılım konusunda her türlü destek veririm sorun değil ama iş JB ye gelince 2 yıl aradan sonra ister istemez afalladım bir an noluyor hesabı üstelik iş yerindeyim download yapamıyorum burada restore etme durumu yok aha sıçtık demiştim ki şeytan dürttü ulan tweak kapatma varsa açmada vardır hesabı -
Bu da iyiymiş de üstteki 5 simyeyi düzenliyemiyorum ve ayrıca Edge var ama 3G yok :(
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X