Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: taskinfener

bataryayla ilgili cok kişinin yazdığı yazılar var onları uygula. mesela komple bataryayı bitirip kapalı şekilde sabaha kadar şarjda kalması gibi.ama başta bi telefonu restore et derim. senin problemin jbyle ilgili değil..

İki gündür uyguluyorum btdoctor dan dahi 4 saat ettim nafile jb yaptığım gün oldu ayrıca çok ısınıyor artık bana restore yolu gözüktü galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkan rica etsem temanın adını paylaşır mısın ? Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Candarby

quote:

Orijinalden alıntı: zedkid

quote:

Orijinalden alıntı: Candarby

Çok ciddi şarj sıkıntım var sizde durum nedir bir çok tweak sildim sorun devam ediyor
    %100 gece %54 e düşüyor
    Sorun ne olabilir
    Telefon 5s
    Mevcut tweakler

jbnin azda olsa şarja etkisi var iclainer programı varsa ayar dosyaları kısmında kaldırdığın programların plist dosyalarını sil yine aynı programla temizleme yap blki faydası olur

Temizlik yapmıştım ben virtualhome dan şüpheleniyorum siz kullanıyormusunuz

Virtual home Enable quick unlock özelliğini kapatın düzelecektir benim öyle oldu tweak silme çok güzel bir tweak sadece özelliği kapat.

• Winterboarddan tema yüklediğimde sonradan yüklenen programların ikonu değişmiyor. Sadece telefonun orjinal üstünde gelen programlarının ikonları değişiyor. Sizde durum nasıl?

• hay ben bu jb'in.Tongbudan indirdiğim uygulamalar bir anda açılmaz oldu.hava durumu açılmamaya başladı.malum çözümü denedim caches içindeki dosyaları sildim düzelmedi.Baştan tekrar herşeyi yükledim 4 saatimi aldı kusacağım artık restore etmekten ne jb ile oluyor ,ne jb'siz mecbur tekrar yaptım
  • taskinfener T kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardeşim. en önemlisi de şu sessiz mod da sesli gibi davranma olayı acaip sinir bozucu ya :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirseriii

eyvallah kardeşim. en önemlisi de şu sessiz mod da sesli gibi davranma olayı acaip sinir bozucu ya :(

o sorun killbackground dan kaynaklaniyor sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Emir

hay ben bu jb'in.Tongbudan indirdiğim uygulamalar bir anda açılmaz oldu.hava durumu açılmamaya başladı.malum çözümü denedim caches içindeki dosyaları sildim düzelmedi.Baştan tekrar herşeyi yükledim 4 saatimi aldı kusacağım artık restore etmekten ne jb ile oluyor ,ne jb'siz mecbur tekrar yaptım

bulletinboard klasörünü silmek yetiyo hava durumu için. JB ios7 için çıktığı ilk hafta yükledim daha hiç restore yapma ihtiyacı duymadım. Tweakler aşağıdaki gibidir,

Action Menu
    Activator
    AD Blocker
    Background Manager
    Bloard
    Cleaner
    PP25
    IAPFree
    Terminal
    CleanMaster
    BytaFont 2
    Copic
    Emphasize
    Fav
    FlipControlCenter
    HiddenSettins7
    Infinitidock
    iLEX R.A.T.
    KillBackground7
    Live Weather Icon
    LocallAPStore
    Lock Screen Tool
    Magic Piano Cheats
    MiniPlayer
    QuickShoot Pro
    RePower
    Rich Text For Mail
    Sicarius
    SleekSleep
    SwipeSelection
    TVLocker Pro
    Winterboard
    Zeppelin

Bu kadar tweak var telefon 4S 32 GB hiçbir kasma vs. yaşamadım bugüne kadar. Bazı uyumsuz tweakler yüzünden safemod oldu onu da tweaki kaldırarak kurtuldum safe mode sonrası hava durumu bildirimi uçuyor onu da iFile ile konularda bahsi geçen bulletinboard içindeki dosyayı silerek değil de komple bulletinboard klasörünü silerek kurtuluyorum.

Tweak'lerin çoğu neredeyse %90'ı @kalora'nın reposundan. Kendisine ayrıca teşekkür ediyorum.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzaNazY -- 14 Ocak 2014; 9:07:13 >

• serif61 S kullanıcısına yanıt
    hadi yaa kesin mi hocam ?
  • Locallapstore hangi repodaydı

• ÇalKekeÇal kullanıcısına yanıt
    repo.iphonerm.com
  • konect tweak'i bigboss reposunda.

iPod ve iPad wifi cihazlarınızı bluetooth yoluyla (eski Nokia cihazları dahil) arama ve aranma özelliğine kavuşturabiliyorsunuz. denedim hayran kaldım. tavsiye ederim.
    telefonum Nokia n82

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 14 Ocak 2014; 13:07:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sirseriii

hadi yaa kesin mi hocam ?

yuzde 99 ondan kaynaklaniyor
    basima geldi ve baskalarida ayni sorunu yasadi ve killbackground silince duzeliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Goday

Winterboarddan tema yüklediğimde sonradan yüklenen programların ikonu değişmiyor. Sadece telefonun orjinal üstünde gelen programlarının ikonları değişiyor. Sizde durum nasıl?

O gayet normal bir şey çünkü milyonlarca uygulama herkesin kullandığı farklı bu yüzden sistem uygulamaların iconları ve popüler uygulamaların değişiyor benim kullandığım temada Twitter Facebook gibi şeylerin değişti gerisi yine aynı

• Benim gibi eski sinyal barının hasretini çekenler. Kilit ekranı hariç heryerde aktif. Eh buna da şükür.

• Candy crush için uygulama için satın alma tweaki var mı locallapstore dışında, o olmuyor? iapfree de galiba uyumsuz ios 7 ile..

• Bende sadece cydia da çıkıyor :/

• quote:

Orijinalden alıntı: fbahcemm

Bende sadece cydia da çıkıyor :/

OriginBars öyledi ama bu ana ekranda da çıkıyor . Winterboard ayarlarını bi kontrol el istersen ikisi de yüklü ise çakışıyor olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbahcemm

Candy crush için uygulama için satın alma tweaki var mı locallapstore dışında, o olmuyor? iapfree de galiba uyumsuz ios 7 ile..

Dostum iapfree çalışıyor ios7de. Bizzat candy crush için kullanıyorum :)

• erolalper E kullanıcısına yanıt
    Hangi reposan yükledin dostum :) söyler misin bu arada ios 7.1 beta 2 yüklü

• 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.