Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: türbülans

quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Orijinalden alıntı: sirseriii

çok sağol valla kardeşim ya. çok da işime yarıyordu halbuki killbackground :( varmı başka önerebileceğin bir tweak aynı işlevi gören böyle en sade olanından.

CCQuick pro var onda var ayni ozellik bak ayarlari su sekilde yap ve basili tutunca hepsini kapatiyor

ayarlari beceremezsen ozelden msj at yardimci olurum
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

cctoogles taki altta yer alan kısayolların orjinal simgelerini nasıl yaptınız acaba..bende de kısa yollar var fakat normal simgeleri değil..en üstteki kısayol simgeleri gibi görünüyorlar

resimlerin ikincisinde var zaten ayar bakarsaniz goreceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: jackosman

Cydia da açılmıyormuş ,itools'tan da yükleyemez . Safe Mode ' a alabilse bir şekilde işin içinden çıkabilir diye tahmin ediyorum .

ben konunun o kısmını bilmiyordum o zaman ya restore edecek yada tekrar bir jb yapıp gelip gelmediğine bakacak
  • quote:

Bu da iyiymiş de üstteki 5 simyeyi düzenliyemiyorum ve ayrıca Edge var ama 3G yok :(

flipcontrolcenter kullanın 3g ve edge ikiside ayrı ayrı eklenebiliyor 3g yi açmak için edge açmanız gerekiyor yalnız
  • treko kullanıcısına yanıt
    aynen ben de az önce bu şekilde yaptım tam istediğim gibi oldu da biraz ondan biraz bundan kötü oluyor umarım yakında tek bi tweak de hepsi olur :/
  • quote:

Bu da iyiymiş de üstteki 5 simyeyi düzenliyemiyorum ve ayrıca Edge var ama 3G yok :(

ekstradan flipcontrolcenter yukle ikisi bir arada uyumlu sekilde kullanilabiliyor onda 3g dahil hepsi var ornek resim assagida

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kmlglc

quote:

quote:

Benim gibi eski sinyal barının hasretini çekenler. Kilit ekranı hariç heryerde aktif. Eh buna da şükür.
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

winterboarddan seçerseniz kilit ekranında da aktif oluyor

Öyle bir seçenek görünmüyor

benim telefonda oluyor..
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• Eğer sende 7.0.4 yüklü ise bu da 7.1 Beta 3 ün uyumsuzluklarından biri o halde.
  • Bu harfleri ve sayıları kalın yapan bir tweak var mı ? Şekli değişmeyecek sadece kalın olacak şekilde.
  • quote:

Eğer sende 7.0.4 yüklü ise bu da 7.1 Beta 3 ün uyumsuzluklarından biri o halde.

evet 7.0.4 yüklü
  • Şöyle aslında detaylı bir konu açılsa, ilk mesajda bütün tweaklerin isimleri ve ne işe yaradıkları olsa, görsel olarak filan zaten konular sürekli destekleniyor daha güzel olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BILDIRCAN

ben appaddict kurdum ama bişy olmadı menüme bile bişey gelmedi

...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o işi yapsa yapsa bu adam yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: skunk11

Şöyle aslında detaylı bir konu açılsa, ilk mesajda bütün tweaklerin isimleri ve ne işe yaradıkları olsa, görsel olarak filan zaten konular sürekli destekleniyor daha güzel olmaz mı?

+1903
  • quote:

quote:

ben appaddict kurdum ama bişy olmadı menüme bile bişey gelmedi

...

Bende ilk kurduğumda menüye geldi yükleniyor dedi yüklenmedi, daha sonrasında silik görüntüye geçti.Sonrasında fark ettim ki AppSync Os7 (3.3) versiyon çıkmış onu kurduktan sonra sıkıntı kalmadı
  • quote:

o işi yapsa yapsa bu adam yapar

Yapmasına bende yapayimde benim bu konuda ki arkadaşlar kadar tweak bilgim yok Fenix'i JB konusundan hatırlıyorum daha çıkmadan önce.. Hatta bir tanesi yorum yapmıştı onu hiç unutmam

" Fenix konuların hep cacık dostum." demişti, görünce alkolün etkisiyle baya gülmüştüm

• valla onu bunu bilmem de, o dediğin arkadaşı bu konuya getirsen burda taşlarlar onu biliyorum yani
  • quote:

valla onu bunu bilmem de, o dediğin arkadaşı bu konuya getirsen burda taşlarlar onu biliyorum yani

Daha Neleri Var Siz bir bilseniz :)
    ama olsun o söz söyleyenerin hepsi burada şuan konuyu takip ediyorlar hatta bana bile özel mesaj atıyorlar yardım istiyorlar :)
    sıkıntı yok aslında herkes biranlık parlıyorlar sonra sönüyorlar :)
    ben unutmuştum onu siz söyleyene kadar nerden nereye :)
  • arkadaşlar itools ve ifunbox programları telefonu jailbreak yok diye görüyo fakat jailbreak var bunu nasıl düzeltebilirim?

......
  • quote:

quote:

quote:

Benim gibi eski sinyal barının hasretini çekenler. Kilit ekranı hariç heryerde aktif. Eh buna da şükür.

winterboarddan seçerseniz kilit ekranında da aktif oluyor

Öyle bir seçenek görünmüyor

iOS 7 bars seçeneği seçmen gereken seçenek zaten seçmişssin.

asıl sorun şuki bu tweak in çalışması için.

yüklemeyi yapmadan önce

Cİhazı içersindeki "Var/mobile/library/Caches/com.apple.UIStatusB" dizinindeki "images" klasörünü silin. ( herhangiaksi bir durum için yedek almayı unutmayın)

ve sonrasında winterboard dan iOS7 Bars seçeneğini aktif edip respring yapın.

sonrasında söylenenler eksiksiz yapıldıysa eski tip sinyal bar şekli her daim ekranınızda olucaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozican0148

arkadaşlar itools ve ifunbox programları telefonu jailbreak yok diye görüyo fakat jailbreak var bunu nasıl düzeltebilirim?

......

cydia dan afc2add yükleyip restart attıkdan sonra deneyin bi..
  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.