Bildirim
~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (200. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: jackosman
Cydia da açılmıyormuş ,itools'tan da yükleyemez . Safe Mode ' a alabilse bir şekilde işin içinden çıkabilir diye tahmin ediyorum .
ben konunun o kısmını bilmiyordum o zaman ya restore edecek yada tekrar bir jb yapıp gelip gelmediğine bakacak -
quote:
Orijinalden alıntı: sirseriii
Bu da iyiymiş de üstteki 5 simyeyi düzenliyemiyorum ve ayrıca Edge var ama 3G yok :(
flipcontrolcenter kullanın 3g ve edge ikiside ayrı ayrı eklenebiliyor 3g yi açmak için edge açmanız gerekiyor yalnız -
aynen ben de az önce bu şekilde yaptım tam istediğim gibi oldu da biraz ondan biraz bundan kötü oluyor umarım yakında tek bi tweak de hepsi olur :/ -
-
-
Eğer sende 7.0.4 yüklü ise bu da 7.1 Beta 3 ün uyumsuzluklarından biri o halde. -
Bu harfleri ve sayıları kalın yapan bir tweak var mı ? Şekli değişmeyecek sadece kalın olacak şekilde. -
quote:
Orijinalden alıntı: kmlglc
Eğer sende 7.0.4 yüklü ise bu da 7.1 Beta 3 ün uyumsuzluklarından biri o halde.
evet 7.0.4 yüklü -
Şöyle aslında detaylı bir konu açılsa, ilk mesajda bütün tweaklerin isimleri ve ne işe yaradıkları olsa, görsel olarak filan zaten konular sürekli destekleniyor daha güzel olmaz mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: BILDIRCAN
ben appaddict kurdum ama bişy olmadı menüme bile bişey gelmedi
...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
o işi yapsa yapsa bu adam yapar -
quote:
Orijinalden alıntı: skunk11
Şöyle aslında detaylı bir konu açılsa, ilk mesajda bütün tweaklerin isimleri ve ne işe yaradıkları olsa, görsel olarak filan zaten konular sürekli destekleniyor daha güzel olmaz mı?
+1903 -
quote:
quote:
ben appaddict kurdum ama bişy olmadı menüme bile bişey gelmedi
...
Bende ilk kurduğumda menüye geldi yükleniyor dedi yüklenmedi, daha sonrasında silik görüntüye geçti.Sonrasında fark ettim ki AppSync Os7 (3.3) versiyon çıkmış onu kurduktan sonra sıkıntı kalmadı -
quote:
o işi yapsa yapsa bu adam yapar
Yapmasına bende yapayimde benim bu konuda ki arkadaşlar kadar tweak bilgim yokFenix'i JB konusundan hatırlıyorum daha çıkmadan önce.. Hatta bir tanesi yorum yapmıştı onu hiç unutmam
" Fenix konuların hep cacık dostum." demişti, görünce alkolün etkisiyle baya gülmüştüm
-
valla onu bunu bilmem de, o dediğin arkadaşı bu konuya getirsen burda taşlarlar onu biliyorum yani -
quote:
valla onu bunu bilmem de, o dediğin arkadaşı bu konuya getirsen burda taşlarlar onu biliyorum yani
Daha Neleri Var Siz bir bilseniz :)
ama olsun o söz söyleyenerin hepsi burada şuan konuyu takip ediyorlar hatta bana bile özel mesaj atıyorlar yardım istiyorlar :)
sıkıntı yok aslında herkes biranlık parlıyorlar sonra sönüyorlar :)
ben unutmuştum onu siz söyleyene kadar nerden nereye :) -
arkadaşlar itools ve ifunbox programları telefonu jailbreak yok diye görüyo fakat jailbreak var bunu nasıl düzeltebilirim?
...... -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: türbülans
quote:
Benim gibi eski sinyal barının hasretini çekenler. Kilit ekranı hariç heryerde aktif. Eh buna da şükür.
winterboarddan seçerseniz kilit ekranında da aktif oluyor
Öyle bir seçenek görünmüyor
iOS 7 bars seçeneği seçmen gereken seçenek zaten seçmişssin.
asıl sorun şuki bu tweak in çalışması için.
yüklemeyi yapmadan önce
Cİhazı içersindeki "Var/mobile/library/Caches/com.apple.UIStatusB" dizinindeki "images" klasörünü silin. ( herhangiaksi bir durum için yedek almayı unutmayın)
ve sonrasında winterboard dan iOS7 Bars seçeneğini aktif edip respring yapın.
sonrasında söylenenler eksiksiz yapıldıysa eski tip sinyal bar şekli her daim ekranınızda olucaktır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozican0148
arkadaşlar itools ve ifunbox programları telefonu jailbreak yok diye görüyo fakat jailbreak var bunu nasıl düzeltebilirim?
......
cydia dan afc2add yükleyip restart attıkdan sonra deneyin bi..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X