Şimdi Ara

İOS 7-6-5 ARASI GEÇİŞ İMKANI SAĞLAYAN HACKER, İOS 7'DEN KURTULMA YOLU MU? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben gayet mantıklı buldum bu ısı imkansız değil bu yöntem olursa süper olur ..

Ios 6 nin her tarafı kalite akıyordu tamam uygulamalar yavaş yavaş 7 isteyecek ama her seye rağmen ios6 mükemmel .. Çıkarsa sn durmam geçerim ios 6 ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carman1tr kullanıcısına yanıt
    Menü güzel de stabil olsa bari..uygulamadan durduk yere atıyor.Yetersiz alan uyarısı verip donuyor.Herkeste olmuyor diye bu hataları gözden gelmeyin başınıza gelirse anlarsınız..
  • İyide downgrade değil ki bu sürümler arası geçiş bize downgrade lazım

• carman1tr kullanıcısına yanıt
    Hocam tasarım iyi güzel'de gereksiz efektleri ve fazla renkli ikonlarıyla bataryayı mahfetti.
  • Adamın adı winocm. Fake olduğu daha bariz olamazmış :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: envoytr

Adamın adı winocm. Fake olduğu daha bariz olamazmış :D

Fake değil şu anda tool hazırlanacak ama apple iş teklif ettiği için biraz sürecektir ps3 kırmada ismi çıktı sonra ios sardı 6.1.3 6.1.4 için jb çıkaracak exploitler buldu sence daha fake demek saçma olmazmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apple-Apple

quote:

Fake değil şu anda tool hazırlanacak ama apple iş teklif ettiği için biraz sürecektir ps3 kırmada ismi çıktı sonra ios sardı 6.1.3 6.1.4 için jb çıkaracak exploitler buldu sence daha fake demek saçma olmazmı?

winocm hala yapamadı galiba tool'u ios 7'ye katlanıcaz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evlad-ıOsmanlı -- 25 Nisan 2014; 21:16:28 >

• quote:

quote:

Senin bahsettigin wincom burada verilen sitedeki kisi winocm bilmem anlatabildim mi?

• quote:

quote:

quote:

Senin bahsettigin wincom burada verilen sitedeki kisi winocm bilmem anlatabildim mi?

Winocm bu islerle birkac senedir ugrasiyor ama bu bahsettiginiz kisi o mu bilmiyorum. Wincom diye biri yok ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bazıları hala çıkıp ios 7 yi övüyor arkadaş ne şarz dayanıyor ne adam akıllı bir görsellik var geçin bu ayakları geri dönüş olunca ilk siz zıplarsınız ulaşamadığınız için mundar dionuz ios6 ya
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.